Offtopice – 27 iunie 2013

Aici puteți comenta offtopic, puteți chatui, puteți pune linkuri, iutuburi, poze, ce vreți voi. Chiar și poza aferentă articolului va fi offtopic. O să punem și o melodie offtopică sau un filmuleț offtopic, ca să nu vă plictisiți în timp ce comentați offtopic.

Ronald Reagan –  Atentatul

The Assassination Attempt on Ronald Reagan (Documentary)

Facebook Comments

19 Comments Offtopice – 27 iunie 2013

  1. Bleen

    No comment.
    „Trebuie sa ne gandim la modelul danez fata de pensionari. Ei au un program numit ‘Bunicul de rezerva’ si putem face o initiativa legislativa”, a spus Andreea Paul, fara a da detalii.
    Conventia Nationala a Organizatiei de pensionari si a persoanelor de varsta a treia a PDL, care s-a desfasurat la Palatul Parlamentului, a debutat cu un moment de reculegere propus de presedintele organizatiei fata de pensionarii democrat-liberali care au murit in perioada dintre cele doua Conventii ale organizatiei.

    „Sa tinem un minut de reculegere pentru toti cei care ne-au parasit in acest interval de la ultima Conventie Nationala”, a spus presedintele organizatiei.
    Atat Vasile Blaga, cat si alti democrat-liberali din conducerea partidului au sustinut ca pensionarii sunt „sufletul si echilibrul” partidului, ca ei au o mare contributie in campaniile electorale ale PDL si au respins ideea ca PDL ar fi fost cel care le-a taiat pensiile.

    Reply
    1. Canadiana

      Bleen  Ramane sa le dea cate o sacosa de caciula. Si-un scaunel pliant, ca sa fie ca pe vremea.

      Reply
  2. Bleen

    ”Minciuna are multe forme. Adevărul nu are niciuna. Cînd ai adevărul de partea ta te simți invincibil.” Adrian Cristea, fotbalist 
    Auzită azi, la frizer, pe nuștiuce post teve.

    Reply
  3. Gramofonu

    OstapB Si-o sa vezi tatii cu copiii in brate facind coada pe linga cladirile de birouri in pauza de alaptat…errr, de masa.

    Reply
    1. Yeba

      Bleen De pe un blog penelist, că şi ei tot drepta îşi zic, adineauri-adineauri, un comentariu:  
      „..de ce-l susţii, madam, pe un cretin care se lasă manipulat de băse şi ponta, pe un handicapat?!”
      un comentator vechi intră în vorbă: „şi ce dacă? Handicapaţii n-au şi ei nevoie de susţinere?! Ai ceva cu handicapaţii? Ai o problemă cu democraţia.”

      Reply
  4. Gramofonu

    Andreea Paul propune programul „buricul de rezerva”.
    Din textul stirii nu reiese in ce consta programul, dar sint convins ca nu vom afla prea curind.

    Reply
  5. Yeba

    Îmi vine să sar pe geam, nu pot să cred, mă lasă nervii etc. Ramona Bădescu, europarlamentar român, crede şi insistă pe A3 că hotărârea CCR este o simplă opinie consultativă, peste care vom putea trece.

    Reply
  6. Bleen

    Clasamentul celebrităților (FORBES) – venituri în 2012 (milioane dolari). Politica (de dreapta) se vinde foarte bine.
    Madonna  – 125Spielberg – 100Howard Stern – 95E.L James – 95Simon Cowell – 95James Patterson – 91Glenn Beck  – 90Michael Bay – 82Jerry Bruckhemer – 80Lady Gaga – 80Bon Jovi – 79Tyler Perry – 78Tiger Woods – 78Oprah Winfrey – 77Robert Downy Jr – 75Dr. Phil Mcgraw – 72Roger Federer – 71Rush Limbaugh – 66Toby Ketih – 65Coldplay – 64Mark Burnett – 63Donald Trump – 63
    Bieber, Beyonce, Walhberg, Jennifer Lopez, fotbaliști, bachetbaliști, Rihanna, Dr Dre, DiCaprio, Jolie și restul sînt mai jos. Jon Stewart e tot jos, cu 16 milioane.

    Reply
  7. Bleen

    Dacă țăcănel ăsta obsedat de Jodie Foster (apropo, acum e aproape liber) nu rata ținta, acum cîntam cîntecele pionerești și ne închinam la Nicu Ceaușescu. În rest, aveam parte de cam aceleași personaje politice, intelectuale și jurnalistice, doar că în surdină. Erau și lucruri bune. Dreapta, în frunte cu Neamțu și MRU, era unită și se numea UTC.

    Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *