Offtopice – 28 iulie 2013

foto: la rivuluție, birjar!

Zilnic vom avea linkuri, tweeturi, statusuri de facebook, imagini video de la noi și de aiurea. Update-urile se vor face în timp real, așa că va trebui să mai dați refresh din cînd în cînd.


Preşedintele Mişcării Populare: Preşedintele a fost suspendat în baza unui dosar de presă – ziare.com (Florina, 15:56:00)


„Spionul lui Felix” , Şerban Pop, a bagat Antena 3 in gura DNA – pesurse (Bleen, 15:47:17)


Băsescu, la sărbătoarea ciobanilor din Jina. „O să mi se înroşească chelia”. A primit cadou un clop. VEZI ce le-a spus de Guvern – pesurse (Bleen, 15:46:26)


Întîlnire surpriză pe mare – Facebook, Alături de Preşedintele Nostru (Florina, 11:07:20)


The Benefits of a Classical Education – The New American (Bleen, 03:33:45)


Acum 1 an, în duminica boicotului, pe 29 iulie 2012, următorii observatori Blogary s-au luptat pe coclaurii loviturii de stat:

  1.  Cosmin Alexandru
  2. Elena Avădănii
  3. Adrian Baboi-Stroe
  4. Petrișor Alexandru Dănilă
  5. Mihai Răducu Drăgan
  6. Anca Gayraud
  7. Ionuț Jagă
  8. Camelia Jinaru
  9. Maria Krause
  10. Radu Niculae Mihaiu
  11. Elenina Nicuț
  12. Mariana Eugenia Popeșteanu
  13. Radu Popeșteanu
  14. Niculae Săvuțiu
  15. Maria-Magdalena Schubert
  16. Alexandru Vărzaru

Facebook Comments

33 Comments Offtopice – 28 iulie 2013

    1. Bleen

      Yeba Cineva care gîndește atît de limpede ar trebui să ajungă departe în viață. Poate chiar președintele României!

      Reply
  1. List

    Scrisoarea lui Teodosie, aflat la studii la Țarigrad, către tatăl său Neagoe Basarab
    Preaiubite părinte și toate celelalte,
    Mulțămesc de scrisoare și de multele sfaturi. Te rog cu prețuire trimite încă două pungi cu galbini iară după ele trimite oștile, scapă-mă de păgâni. Vreau să mă întorc acasă. Nu e de chip a trăi printre păgânii cei fără de suflet. 
    Al tău fiu iubit și netrebnic,

    Reply
  2. Amelia New

    „Într-un interviu acordat în exclusivitate României libere, preşedintele Traian Băsescu spune că aducerea  lui Hayssam în ţară ar fi “un catalizator” pentru o nouă suspendare, fiindcă “sunt prea mulţi cei îngrijoraţi”, inclusiv Victor Ponta, care “şi el are nişte schelete în dulap”. Interviul integral va putea fi citit pe site începând cu ora 19”. (RL)

    Reply
  3. Amelia New

    Base catre Jinari: „Pe voi politicienii mai mult vă încurcă” . http://www.evz.ro/detalii/stiri/traian-basescu-participa-la-sarbatoarea-sus-pe-muntele-din-jina-1049629.html

    Reply
  4. Amelia New

    „Preşedintele Traian Băsescu i-a spus unui părinte că i-ar învăţa pe copii cele zece porunci, deoarece aşa ar trebui să facă toţi părinţii „de ispravă” (relatare de la Jina preluata de pe turnulsfatului.ro)

    Reply
  5. Yeba

    Mă râd de ziua boicotului, pe A3 e înfierat Băse că a oprit o navă ÎN MIISUNE ca să se bage în seamă.

    Reply
    1. Yeba

      pardon, Ziua Boicotului. Propun s-o serbăm trei zile, ca Rusaliile. Ce dacă suntem cu posteriorul în baltă, găsește Băse o soluție.

      Reply
  6. Bleen

    http://www.facebook.com/PresedinteleTraianBasescu?ref=stream&hc_location=streamIntalnire-surpriza pe mare. Aflat in misiune ieri dupa-amiaza in largul Marii Negre cu destinatia coasta de sud a Italiei, echipajul Navei „Stefan cel Mare” a Politiei de Frontiera a avut parte de o intalnire-surpriza. Marinarii au vazut in departare o salupa pe care, asa cum se face, au salutat-o din sirena. Salupa a raspuns marinareste si s-a apropiat de nava cand, ce sa vezi!, la carma se afla chiar presedintele Traian Basescu! L-au invitat sa urce la bord, ceea ce presedintele, se vede din fotografii, a acceptat cu mare placere, si i-au prezentat nava. Echipajul i-a oferit si o sapca avand insemnele navei. La plecare, presedintele si comandantul si-au dat mana si si-au urat reciproc „Vant din pupa!”.

    Reply
  7. Florina

    Mîine, un an de la cel mai cumplit genocid pe timp de pace din istoria lumii. O veşnică pomenire celor 40 000 de morţi din Gorj, căzuţi în campania de la referendum mai crunt şi mai numeroşi decît în vremea ciumei. Nu-i vom uita niciodată!

    Reply
    1. Amelia New

      Florina Sa le fie votarea usoara! 
      Propun sa pastram un minut de reculegere (nimeni sa nu mai comenteze, sa nu mai dea like etc.)

      Reply
    2. Amelia New

      Florina Dialogul domn-doamna (spre aducere aminte si vesnica pomenire):
      Domn: Da. Si astazi vorbesc astia pe la…ca oamenii s-au pus pe treaba. Acum: unii nu vor, spun ca e ilegala, ca nu au competenta.
      Doamna: Ce anume?
      Domn: Sa, ma rog, sa curete, nu stiu, sa actualizeze, sa nu stiu ce! Sa ciocane, sa actualizeze, sa bla bla bla. Altii, spun ca deja s-au apucat si au gasit vreo 40.000 morti dar de atunci incoace, niciunii…
      Doamna: 40.000 unde? La nivel de ce?
      Domn: La Gorj, la Gorj, subprefectul de Gorj.
      Doamna: Ca a gasit?
      Domn: Da, sau in perioada de dupa s-au inregistrat 40.000 de decese dar nu erau prinse, dar nu erau astea in, nu faceau parte din listele electorale.
      Doamna: In perioada de dupa ce?
      Domn: De dupa referendum. Nu stiu cum au murit intr-o luna 40.000 la Gorj!
      Doamna: S-au inregistrat 40.000 de morti in Gorj? Domn: Da ma, da, da, da!
      Doamna: Doamne iarta-ma, Dumnezeule!
      Domn: Pe de-o parte spunea ca astia nu erau inscrisi in listele electorale. Deci cu alte cuvinte, intr-o luna au murit 40.000 de gorjeni. Raman putin olteni! Acesta e judetul lui Ponta, Gorjul.
      Doamna: Cum sa fie mai 40.000 daca la nivel de tara zicea D. ca sunt 200 si ceva de mii de morti pe an?Domn: Da mai, da. De asta iti spun ca oamenii vorbesc vrute si nevrute si tot felul de…
      Doamna: Poate 4000 nu 40.000.
      Domn: Nu, nu.
      Doamna: Nici 4.000 nu cred ca s-au inregistrat!
      Domn: Iti dai seama. Intr-o luna, na! Sau nici o luna.
      Doamna: Care o luna, mai?
      Domn: Da.
      Doamna: Care o luna? De pe…cand s-a, cand a inghetat baza?
      Domn: Pe 23.
      Doamna: Pai eu nu stiu ca nu am fost aici dar… pe 23. Pai de pe 23 si pana acum? Sunt 10 zile! Mor pe capete, in jumatate de an se duce tot judetul Gorj.
      Domn: Da. Ramane domnul premier fara…

      Reply
    3. Yeba

      Florina , dacă era genocid, erau și vinovați până acum, dacă n-om avea norocul să apară mâine. Având în vedere că au murit nefăcând nimic, practic în somn și fără să bage nimeni de seamă înainte de a lipsi din adunare, cred că e vorba Ciuma lui Crin.
      Acușica află și Ponta și declară doliu național!

      Reply
  8. Yeba

    L-au scos pe Oprescu de la naftalină ca să-l întrebe dacă s-a decis să candideze. Nu s-a decis, dar e un vechi vis de-al lui să facă bine și crede că-l poate face, a făcut bine la 7-8000 de oameni în sala de operații, e posibil să încerce și pt. 23 de milioane.

    Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *