Offtopice – 3 aprilie 2013

Aici puteți comenta offtopic, puteți chatui, puteți pune linkuri, iutuburi, poze, ce vreți voi. Chiar și poza aferentă articolului va fi offtopic.

Facebook Comments

118 Comments Offtopice – 3 aprilie 2013

 1. Yeba

  Găsiți 10 mici deosebiri între Gâdea (par Felix) și Caligula (par Camus). Nu-mi spuneți chestia aia cu „veacul nostru ni-l umplură saltimbancii și irozii”, că știu.

  Il a convoqué
  quelques poètes.
  Il leur
  proposera une composition improvisée sur un sujet donné. Il désire que ceux
  d’entre vous qui sont poètes y concourent expressément. Il a désigné en
  particulier le jeune Scipion et Metellus. Naturellement, il y aura des récompenses. il y
  a aussi des punitions. (Petit recul des autres.)
  Je puis vous dire, en confidence, qu’elles ne sont pas très graves. […]
  Entre Caligula. Il est
  plus sombre que jamais. Entrent, deux par deux, la douzaine de
  poètes qui descendent à droite ait pas cadencé.
  Caligula:
  Sujet: la mort.
  Délai: une minute.
  Bon, écoutez-moi bien. Vous allez quitter vos rangs. Je sifflerai.
  Le premier commencera sa lecture. À mon coup de sifflet, il doit s’arrêter et
  le second commencer. Et ainsi de suite. Le vainqueur naturellement, sera celui
  dont la composition n’aura pas été interrompue par le sifflet. Préparez-vous.
  (Il se tourne vers Cherea et confidentiel.) Il
  faut de l’organisation en tout, même en art.

  Reply
 2. Yeba

  Bogdan Chireac, la Dana, meditând la subiectul impus „Cu ce îl poate avea Băsescu la mână pe Ponta?”, în contextul noii sesizări de plagiat. „și până la urmă de ce poate fi acuzat? A omorât oameni, ce-a făcut?!”

  Reply
  1. Bibicu

   Yeba poate l-a pus sa vizioneze din filmuletul cu palma data celui mic si neascultator si Ponta s-a speriat…..

   Reply
 3. Ilinca

  Ce-o fi acum in sufletul bietilor pedelisti care si-au cumparat bilete scumpe pentru PNL si vad acum cum liberalii ies incetisor de la guvernare?

  Reply
 4. Yeba

  Ei, acu să vă văd: care-ați știut că noua formulă găsită de Dana este „Scorpionul Imperial”? Și mai întrebați de ce merită o mărire de salariu peste – mă repet – suta aia de mii care, cf declarației sale, îi rămâne per annum.

  Reply
 5. Canadiana

  Cred ca in ultimii 2 ani, m-am uitat de 2 ori la Antena 3 (asta vara si azi). Ma intreb si eu asa: la banii lui Felix, ce ma-sa nu poate angaja si el niste lingai mai de doamne ajuta? Astia sunt niste diletanti tristi rau.

  Reply
   1. Gramofonu

    Yeba Canadiana Cam are dreptate, altfel ar fi aratat cu un Zaharescu, Mindruta, Cioroianu…nascuti, nu facuti.

    Reply
 6. Bleen

  Badea: ”De ce Ponta ne-a dat o flegmă mie și ție, care te uiți la emisiune? Că presupun că nu de băsist de uiți.” Ba da, de băsist mă uit.

  Reply
  1. Gramofonu

   Bleen Asa mi s-a parut si mie, ca Ponta si-a batut joc de Mircea Badea personal. De el personal si-a batut joc.

   Reply
 7. Bleen

  Badea: Mă culc la 4 jumate, mă trezesc la 9 jumate să beau apă. Dau drumul la televizor și văd: Ponta o numește pe Kovesi. Ce vis urît!

  Reply
  1. Bleen

   Ședința PNL a ieșit cu crize mari. A apărut și audio. Sau au jucat teatru ca să inducă în eroare șeptelul gînditor al dreptei?

   Reply
 8. Bleen

  Toader de la PDL e supărat mort că PSD nu vrea să-l suspende pe Băsescu. ”Am pierdut 3 luni de zile cu suspendarea și acum nu mai vreți?”

  Reply
 9. Bleen

  Așa cum frumusețea interioară bate frumusețea superioară, așa și inteligența interioară bate inteligența superioară. Deci Nițu s-ar putea să treacă.

  Reply
 10. Bleen

  Ciuvică: ”Am înțeles că sînt un bou. Sînt cam prost. Că nu înțeleg. V-am bănuit și pe dvoastră.” Gâdea: ”Că sînt un bou?”

  Reply
 11. Bleen

  Băse a zis că el numește un candidat care nu a trecut de CSM cu condiția ca ministrul să-l susțină în fața lui și să-l convingă. Poate că Muona n-a fost în stare să-l susțină și să-l convingă. Ponta pare mai deșteptuț și mai bun de gură, poate reușește să-l convingă. Poate că Muona a uitat niște argumente, ceva.

  Reply
 12. Bleen

  Stați calmi. Nițu nu va fi procuror general. Se va arunca de la balcon în ziua în care Ponta se va duce la el acasă să-i propună funcția.

  Reply
  1. Yeba

   Bleen, am mai întrebat eu ce se întâmplă, mai întreb. De ce e pe caii mari, cine l-a urcat acolo? De ce n-au interese convergente? Vrea PSD totu-totu, se teme că, lasat liber, ia varanul totu-totu? Nu pot cădea la pace, să se dea NUP la toată lumea, să se ajungă la toți?

   Reply
   1. BarbuMateescu

    Yeba Fiecare grup vrea să pape singur pişcotul. Nu că nu rezistă alianţe în România, mai mult, nu rezistă nici partide imense gen FSN-1990.
    În alte cuvinte nu ajunge la toţi, niciodată.

    Reply
   2. Yeba

    BarbuMateescu, mie soluția asta îmi ieșea matematic, dar știi cum e, când îți iese soluția x=1, devii suspicios, ți se pare că ai greșit ceva, imposibil să fie atât de simplu.

    Reply
   3. Ilinca

    BarbuMateescu Yeba Basescu a devenit foarte apetisant ca partener cand a ramas fara partid. Cum sa nu te aliezi cu un pol de putere care are electorat in spate dar n-are un milion de guri de partid de hranit?

    Reply
 13. Bleen

  Scandalul de zilele astea are cîteva părți bune.  1) scoate taberele la lumină 2) deschide discuția despre principii și proceduri (deși tocmai de la cei de la care te-ai aștepta să țină la principii auzi vorbindu-se numai de persoane) 3) zgîndăre USL-ul și enervează Antena 3 și, cel mai important de departe, 4) crește traficul Blogary

  Reply
 14. Bleen

  Paul Dragos Aligica
  Apropo de analiza politica si analisti politici:
  Exista tentatia de a atribui oamenilor politici mai multa premeditare, gandire strategica, planificare si control decat au in realitate. De a supraestima ratiunea, manevrele si scenariile bazate pe idei strategice si tactice bine definite si a subestima rolul accidentului, conjunctuirii, confuziei, ezitarii, fricii, prostiei, comoditatii, lipsei de informare elementare etc.
  Spun asta ca cineva care nu doar studiaza fenomenul politic la nivel cat de cat profesionist dar si ca cineva care a petrecut ani buni in culisele unde se face si desface spectacolul politic de pe scena nationala.

  Sfatul meu pentru cei interesati de analiza politica:
  1. Intelegerile, scenariile si planurile mai mult sau mai putin ascunse nu explica decat in mica parte fenomenele aggregate politice. Suma partilor da intotdeauna ceva mai mult decat partile insumate. 
  2. Prostia, confuzia, lacomia, oportunismul si lasitatea sunt la fel de puternice daca nu mai puternice ca rationalitatea strategica in a explica fenomenele puse in miscare de politicieni.
  3. Exista niste forte structurale care obliga fenomenele politice sa se aseze in anumite patternuri, fie ca protagonsiti vor sau nu, inteleg sau nu ce se intampla. Daca nu esti capabil sa vezi aceste forte si patternuri, probabil meseria de analist politic nu e vocatia ta.
  Sfatul meu pentru cei interesati de evaluarea analistilor politici:
  Cand cineva nu are capacitatea de a intelege (1)-(3) dar totusi se pretinde analist, o da pe (a) chestii morale, etice si se „interes public” si (b) pe tot felul de conspiratii, intelegeri si personalizari. Asta e semnul ca probabil va pierdeti vremea ascultand astfel de persoane.
  Asta e tot ce vreau sa zic.

  Reply
 15. Ilinca

  Totusi e dezamagitor ce se intampla la A3, credeam ca o sa vedem haine rupte, par smuls, tigai trantite de pereti si tot tacamul. Cand colo, doar ochi mariti ireal si voci gatuite care cer respectuos explicatii: „Dar de ce, domnule Ponta, de ce?”

  Reply
 16. Bleen

  Acum, că Ponta a obținut Ministerul Justiției, poate se răzgîndește și-l lasă pe noul ministru să facă concurs, vrăjeli și alea alea.

  Reply
 17. Bleen

  Scenariu la A3:
  Ponta a făcut bine. Că altfel se țineau concursuri și cîștigau Hăineală și Morar după ce își depuneau candidaturile. Și ministrul justiției era obligat să-i numească. WTF?????????? Cine poate crede un asemenea scenariu, cînd ministrul justiției este cel care decide cîștigătorii, chiar dacă se face concurs și e decizia lui 100%? Căror reduși mintal li se adresează astfel de scenarii?

  Reply
  1. Gramofonu

   OstapB Amelia New Intr-un film coreean: medicul imparatului examina culoarea rahatului, apoi il mirosea cu ochii inchisi, dupa care il gusta si-l plimba prin toata gura, peste toate papilele, deschidea ochii incintat si spunea: „e sanatos!”

   Reply
 18. Bleen

  Dacă e adevărat că Băsescu și Ponta au făcut un troc, atunci e de așteptat ca Daniel Morar să nu accepte nominalizarea la CCR.

  Reply
  1. Amelia New

   Bleen Pai cred ca a acceptat deja (eu totusi nu pot sa-l suspectez pe Base ca l-a numit fara acceptul lui).

   Reply
 19. Bleen

  Ilie Sîrbu face apologia Uniunii Europene și a plăților aferente și declară plecarea lui Băsescu imposibilă pînă la finalul mandatului.

  Reply
 20. Bleen

  Dacă va fi ministru al justiției cine am auzit că va fi, atunci vom avea un partid care are ministru înainte de a se înființa!

  Reply
   1. Bleen

    Amelia New Bleen Și atunci Dumnezeu a zis: Vasile, mi-ai luat partidul și mi-ai supărat-o pe Elena. Deci nu, nu-i țin împreună.

    Reply
 21. Bleen

  Mă uit la Antena 3, la Gorghiu și îmi aduc aminte cea mai bună constatare a mea din ultimii ani: Alina Gorghiu ar trebui să fie empatică și să-l înțeleagă pe Tăriceanu. La urma urmei, și pe ea a futut-o toată conducerea PNL.

  Reply
 22. Amelia New

  Ma enerveaza Tapalaga: daca stie ceva s-o spuna cu subiect si predicat. Uzeaza in schimb de modelul patentat al insinuarilor gen : „In acest caz, suntem in fata unui fapt de o gravitate majora: una din cele mai importante conditii din MCV, numirea transparenta a unor functii cheie din sistemul judiciar romanesc, a fost nesocotita, incalcata fara scrupule de toti decidentii importanti ai Romaniei, in frunte cu premierul Victor Ponta sustinut tacit de presedintele Traian Basescu. Seful statului nu doar ca a tacut, dar a si actionat in tacerea lui pentru a sustine lista propusa de seful Guvernului. Detalii, cu alta ocazie. „

  Reply
 23. Bleen

  Ilie Sîrbu, către Răzvan Dumitrescu: ”Să fie clar, orice spuneți dumneavoastră și prietenii dumneavoastră, țara asta o conduce Victor Ponta.”

  Reply
 24. Bleen

  Mai am puțin și devin dependent de Antena 3. Mi-am făcut cafea și aștept plin de nerăbdare, ca pe România-Suedia în 94, următoare emisiune. Ce-or mai spune, țațo, că mor de curiozitate!

  Reply
 25. Amelia New

  Oprisan (ot Vrancea) zice ca cetatenii sunt nelinistiti si necivilizati din motive de interimat al sefilor de parchete.

  Reply
 26. Bleen

  Dana Grecu e monumentală. Nu merită s-o ratați. Zici că vine după o noapte de clubbing, dat cu sapa, beții cu tărie și violențe conjugale.

  Reply
  1. dana grecu

   Bleen să nu exagerăm, lupta pentu dreptate, ca și lupta pentru pace, cere jertfă, așa cum vor afla în curând și băsiștii turbați, nu doar ziariștii obiectivi și oamenii de bine, ca în ziua de astăzi.

   Reply
 27. Bleen

  Ieri ne-am făcut testul să vedem dacă sîntem conservatori, libertarieni, centriști sau socialiști și azi ne-a venit și răspunsul: sîntem toți pesediști.

  Reply
 28. Amelia New

  Ce ti-e si cu rabinii astia (dupa ce ca plagiaza mai si recunosc): http://www.hotnews.ro/stiri-international-14547704-marele-rabin-frantei-gilles-bernheim-admite-plagiat-dupa-initial-respinsese-ferm-acuzatiile.htm

  Reply
 29. Gramofonu

  OstapB Basescu despre prezidentialele Ponta-Antonescu: „ce blestem pe tara asta, sa aleaga intre doi basisti”

  Reply
 30. vbkiler

  Oameni buni da opozitia pe unde mai e? Inteleg ca Udrea si Macovei isi ling ranile si isi plang orgoliile, mru e irelevant, dar Blaga pe unde e? De doua saptamani de cand a castigat lupta in pdl  are in fiecare zi ocazii sa  dea cu bata in usl si nimic, tacere. Chiar daca nu mai are televiziune si nu e parlamentar DD e mai prezent pe sticla decat toata opozitia.

  Reply
 31. Amelia New

  A iesit tata-socru sa repereze onoarea de antibasist si antimorarist a ginerelui: http://www.hotnews.ro/stiri-politic-14547040-ilie-sarbu-rfi-reactia-lui-antonescu-nejustificata-din-punct-vedere-politic-ponta-lasat-off-side-basescu-morar.htm

  Reply
  1. DenisaC

   Bleen Unul Răzvan …. Poate se vrea a fi un viitor Ciutacu.
   M-am uitat de curiozitate. Cred că mai au puţin şi aduc bocitoare în studio.

   Reply
   1. Yeba

    DenisaC Bleen , Răzvan Zamfir, redactor șef la Ghimpele, revista satirică a trustului. Încet, încet o să-i învățați.

    Reply
 32. Bleen

  Văd că toată lumea îl acuză pe Ponta de băsism, nu numai Antena 3. Presupun că și puciul din vară l-a făcut Ponta tot la ordinul lui Băse.

  Reply
   1. DenisaC

    Amelia New DenisaC Băsescu e de vină pentru tot! Întotdeauna! Dictatorul şi-a întins tentaculele până în casa mea, punând măsuţa în calea picioarelor mele, astfel alegându-mă cu o vânătaie de toată frumuseţea.  El e de vină!

    Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *