Offtopice – 30 aprilie 2013

Aici puteți comenta offtopic, puteți chatui, puteți pune linkuri, iutuburi, poze, ce vreți voi. Chiar și poza aferentă articolului va fi offtopic. O să punem și o melodie, ca să nu vă plictisiți în timp ce comentați offtopic.

Jefferson Airplane – She Has Funny Cars

Facebook Comments

28 Comments Offtopice – 30 aprilie 2013

  1. Gramofonu

    Pentru cei afectati de decizia lui Vanghelie de a renunta la micii de 1 mai, o veste buna: de miine puteti consuma McMici si DubluMcMici. E pe bune 🙂

    Reply
  2. BogdanL

    OstapB Mi se pare interesant cum exaltații ăștia nu au niciodată probleme cu flotările logice pe care le fac, dar, în doi-trei pași trebuie să pomenească, pentru greutatea discuției, de dușmanii „retrograzi”, care „dau cu cărămida” și cu care se luptă. În acest caz specific Aligică și Ungureanu.

    Reply
  3. Bleen

    Tommy&Sandy
    Avand in vedere ca Sandy este foarte atasata de Tommy, ne-am gandit ca, ideal ar fi sa fie adoptati impreuna.
    Tommy si Sandy sunt doi prieteni buni ce vor fi nevoiti sa se desparta daca vor fi adoptati separat. 
    Tommy (negriciosul familiei) – Are 1 an si 6 luni, e sterilizat si cu bune maniere, litiera & co.Sandy – Are 4 ani, e sterilizata si foarte civilizata.Pentru mai multe detalii despre pisicute, va rugam sa ne contactati la : asociatia.robi@gmail.com
    Multumim.
    http://i1156.photobucket.com/albums/p574/Bleen24/tommy.jpg
    http://i1156.photobucket.com/albums/p574/Bleen24/sandy.jpg

    Reply
  4. Bleen

    În vara lui 2011 baronii PDL, cu Flutur, Oltean și Blaga în frunte, au decis să pună cruce regionalizării (rămîneau fără baronate). A fost și o întîlnire de taină atunci, de care Băse a amintit aluziv într-o declarație publică. Garda veche a PDL, prin intermediul parlamentarilor, a decis să blocheze orice act normativ pe regionalizare. Asta, ca să știm de ce astăzi regionalizarea o va face USL-ul.

    Reply
  5. KozmoNautu

    Isarescu a gasit vinovatul pentru criza mondiala: Facebook-ul si tehnologia: 
    „Se spune ca una din cauzele crizei financiare este aceasta dedublare- intre client si bancher au intervenit o sumedenie de  forme intermediare induse de tehnologia moderna care nu asigura acea alchimie pe care o ai atunci cand il privesti pe client in ochi.”
    nenorocitilor care ati distrus alchimia

    Reply
    1. Bleen

      KozmoNautu N-au distrus alchimia. Funcționează și acum. Numai că acum alchimiștii nu mai trebuie să facă aur. Tipăresc bani doar. E mai simplu.

      Reply
      1. KozmoNautu

        Bleen KozmoNautu omul se prajeste incet si sigur: ieri era superstitios, azi e cu alchimia, maine ce urmeaza? ne citeste din urania?

        Reply
  6. liviuta

    Bleen Daca ai sa continui cu Jefferson Airplane, poate ajungi si la White Rabbit, pentru un remember Basescu 2004.

    Reply
  7. DanCanada

    Moochelle Obama dindu-se in stamba pe twitter: „So proud of you, Jason Collins! This is a huge step forward for our country. We’ve got your back!”
    🙂
    Se refera la un jucator de basket care azi a declarat ca e scafandru.

    Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *