Offtopice – 30 martie 2013

Aici puteți comenta offtopic, puteți chatui, puteți pune linkuri, iutuburi, poze, ce vreți voi. Chiar și poza aferentă articolului va fi offtopic.

Facebook Comments

71 Comments Offtopice – 30 martie 2013

  1. Bleen24

    Blogary_ adrirus, si cu ce l-ar putea santaja Base pe Ponta? Ponta l-ar putea santaja pe Base cu suspendarea.

    Reply
    1. Rheia

      Gramofonu Apropo de zgâit: n-am avut Net zilele trecute și m-am înholbat la teveu, pe B1. Vineri am prins o emisiune cu Tăpălagă-Hotnews, Laura Ștefan-ExpertForum și Alina Ghica-ex-CSM. Moderatorul a băgat un colaj cu lătrăturile javrelor lui Voiculescu la șerpachele de Ponta. Ce m-a izbit a fost identitatea de expresie, la atacatori și atacat. Ori ăștia de la Antenele Varanului bagă filtre speciale la lumina de platou, ori toți erau cenușii de frică. Frate, cu ce-i amenință Voiculescu?! Ce poate să le ia, decît niște lucruri? Și chiar dacă le ia casa, mașina, penele din fund, e plină țara de potențiali stăpîni. Te-a șutuit Varanul, te duci la Ghiță. Te-a șutuit Ghiță, te duci la Gușă. Hidrant să fie, că spume facem noi.

      Reply
  2. Amelia New

    Nu stiu altii cum sunt, dar pe mine ma incearca o mare tristete ca Daniel Morar nu va fi PG. Vazand cate dosare s-au pus in miscare numai de cand este interimar (dosarul bancherilor, dosare de frauda a banilor publici si de evaziune fiscala etc.) sunt convinsa ca intr-un mandat de PG plin (ideal ar fi fost 2 mandate, i.e. 6 ani) ar fi putut „face diferenta”, adica impunerea statului de drept versus „mimarea statului de drept”. N-am nicio indoiala ca-si va face treaba bine si la CCR, dar…

    Reply
    1. adina

      Amelia New Basescu poate face urmatoare miscare: semneaza decretul de numire pentru Kovesi, iar pe Nitu il pune in standby. La urma urmei, ultimul a primit aviz negativ de la CSM. Or fi fiind amandoi veniti la pachet, in intelegerea cu Ponta, prefer insa sa incalce Basescu intelegerea cu Ponta decat sa le dea drumul penalilor pe usa din dos.

      Reply
    2. adrirus

      Si de ce n-ar putea Basescu sa anuleze numirea lui Morar la CC si sa-l numeasca ca PG prin santajarea lui Ponta (care trebuie sa-l propuna) ?

      Reply
  3. Bleen

    Îl citeam pe Mises. Omul ăsta a scris și vorbit la pereți. Dacă se scoală acum din morți și aruncă o privire în lume, cred că îl apucă cea mai desăvîrșită exasperare și disperare.

    Reply
    1. Yeba

      Bleen era o vorba in Oltenia: daca s-ar scula [Mises ]din morti si ar vedea [mersul], ar mai muri o data.

      Reply
  4. Gramofonu

    Trimful talentului 🙂

    Calin Georgescu sau George Calinescu?
    Dupa cum ziceam: Base se pricepe la oameni in general.

    Reply
    1. Bleen

      Gramofonu Singurul om la care se pricepe Băse e el însuși. În rest nu prea se pricepe la oameni. Adică nu se pricepe mai deloc.

      Reply
    2. Bleen

      Gramofonu Singurul politician talentat și cu substanță pe care l-a promovat Băsescu în politica românească se numește Traian Băsescu.

      Reply
  5. Bleen

    ”Probabil că un nou Acord cu FMI n-ar trebui să mai fie semnat. Va trebui să ne orientăm mai mult către ceea ce România poate accesa singură. România trebuie să-şi protejeze capitalul naţional. În 20 de ani am ratat acumularea primitivă de capital. Avem nevoie, cu maximă urgenţă, de întărirea capitalului naţional, de consolidarea mediului de afaceri, de noi forme asociative – de la parteneriatul public/privat la întreprinzatorii „la firul ierbii” (capitalul mic). Trebuie să vorbim de economia civică, de distribuţia mai largă a proprietăţii productive. Acesta ar putea fi modelul României. La oraşe şi la sate capacităţile sunt uriaşe, dar rămân neexploatate. Trebuie să dăm drumul la formele asociative permisibile, să atenuăm diferenţele uriaşe între zona rurală şi cea urbană.”
    Un amestec de bla blauri afectate și de stupidități bombastice.

    Reply
    1. Canadiana

      Bleen E un bou fara solutii, cu blah-blah. L-a luat moderatorul de la Nasul (bun) de coaie pe concret, cum infrangem ocupatia mafiei din tara, ca sa facem ce trebuie, nu ce vor ei, iar Calinescu a dansat patinaj artistic in cercuri si opturi.  O da cu omul, natura si solul, ca atata stie. Tipul e nesuferit, gol si suficient siesi.  
      Poate intra in Sfortza Civica, s-ar intelege cu MRU.

      Reply
        1. Canadiana

          Bleen Daca p-asta il pune Base, nu ma duc la nici un vot, de acu’ inainte, paaaana in 2024. N-am semnat adeziunea, asteptand sa vad ce face. Bine facui ca nu ma lua spontaneitatea pe dinainte.

          Reply
  6. Bleen

    Sper că zvonul cu Călin Georgescu șef la Mișcarea Populară e o intoxicare marca Intact. 
    Cu cît citesc mai multe despre el cu atît îmi dau seama că venirea sa la Mișcarea Populară, în orice poziție, ar fi absolut catastrofală.

    Reply
        1. Bleen

          Canadiana Bleen Nu. Dar peste tot zice tot aia, aceleași trei filozofii de coadă la lapte. Așa vorbeau securiștii pe timpuri la cozi. Îi recunoșteai după hainele de piele și suficiență.

          Reply
  7. Bleen

    Dacă liderul Mișcării Populare va fi Călin Georgescu atunci Mișcarea Populară e un mic căcat. Nici măcar unul mediu. Mic și trist.

    Reply
    1. Canadiana

      Bleen Eu speram macar sa nu fie MRU. La toate maciucile pe care le-am luat noi astia, putini si tristi in ultima vreme,  ma astept la orice bata.

      Reply
    2. Bleen

      Consiliul Director al IPID:Ecaterina AndronescuSergiu CelacVirgiliu N. Constantinescu (fost preşedinte IPID, 2006)Florin ConstantiniuDaniel Dăianu (fost preşedinte IPID, 2007) Călin Georgescu (director executiv IPID)Vasile GheţăuVictor GiurgiuIonel Haiduc (președinte IPID, 2009, 2010)Cristian Hera (fost preşedinte IPID, 2008)Marius IosifescuMugur IsărescuMircea MaliţaDan PuricŞerban SturdzaGheorghe Ştefan

      Reply
  8. Bleen

    La anul se împlinesc 100 de ani de la declanșarea primului război mondial. În 2018 se împlinesc 100 de la Marea Unire. Parcă văd de pe acum programul: discurs al Președintelui României, domnul Victor Ponta, discurs al domnului Liviu Dragnea, prim ministru al guvernului României. Opoziția a boicotat manifestările de la Alba Iulia și va susține un marș la finalul căruia va da foc sediului UDMR din Tîrgu Mureș iar domniii Crin Antonescu, Eugen Nicolăescu, Vasile Blaga, Cezar Preda și Corneliu Vadim Tudor vor ține discursuri și vor purta bentițe. La final, doamnele Raluca Turcan și Andreea Paul vor avea, pe rînd nu împreună, cîte o criză de isterie și vor împărți purtătorilor de bentițe și ciomege poze cu Stolo nud, după care se vor părui în nămol.

    Reply
    1. EroulBula

      Bleen Trebuie sa recunosc ca am incercat sa mi-l imaginez pe Stolo facand sex din picioare dar nu am reusit niciodata. De fiecare data se frange de la mijloc.

      Reply
  9. Bleen

    Fulga îi smulge cămaşa din pantaloni şi începe să pună mâna pe el. După ce-l pipăie câteva secunde, se uită fix în ochii lui şi-l întreabă: „În secunda asta vreau să ştiu dacă te mai doare! Ia vezi!“. Cocoşatul tace câteva secunde, întrebându-şi parcă trupul dacă mai simte durere. Nu-şi dă seama şi începe să se bâlbâie: „Nu ştiu… dar, parcă… nu ştiu“. „Lasă, bre – îl repede Fulga – spune-mi tu dacă acu’ te mai doare!“ „Simt aşa, o durere“, răspunde pacientul. „Nu, bre, acu-acu. Te mai doare?“ Omul cedează în cele din urmă: „Acuma, momentan, nu!“.
    Citeste mai mult: http://adev.ro/mkhj8f

    Reply
    1. adina

      Bleen leacul cu zeolit anticanicula e cel mai tare, daca-l iei nu mai iese soarele pe cer, deci nu mai faci insolatie, deci nu te mai doare capul.

      Reply
  10. Bleen

    ”Nu există exemplu în care un partid format în 7 septembrie să capete parlamentari în 3 luni de zile. Astăzi avem 4 parlamentari foarte activi și care dovedesc faptul că a existat o înţelegere a nevoii de reprezentare parlamentară foarte bună.” MRU
    Cum poți să minți, nene, în halul ăsta? Orice partid format în 7 septembrie (Forța Civică are ani de zile, nici măcar nu e format în 7 septembrie, atunci abia a fost preluat de MRU) poate să capete (foarte bine ales verbul, trebuie să recunosc) parlamentari în 3 luni de zile dacă se aliază cu un partid mai mare. Așa a căptătat PC (PUR) de-a lungul timpului parlamentari, din 2000 încoace, lipindu-se de alt partid mai mare (PSD, PNL). 
    Omul ăsta vorbește de parcă FC ar fi participat la alegeri și ar fi fost votat și ar fi trecut pragul. FC nu a fost pe buletine. A fost votat ARD, adică alianța dintre PDL și cîteva partide-satelit (PNȚcd și FC, că NR a pierdut ultimul vagon din prostie organizațională).
    Și după europarlamentarele din 2014, cînd MRU îi va căra iar servieta lui Blaga în shcimbul unei alianțe de milă, tot asemenea declarații va face?

    Reply
  11. Bleen

    http://i45.tinypic.com/2extxg1.jpg
    S-a pierdut…Rataceste de 2 zile pe langa Policlinica de pe strada Dreptatii, piata Veteranilor, cartier Militari si e foarte speriata (pare a fi catelusa).Nu mananca si nici nu sta sa te apropii de ea. Va rog dati un share poate o recunoate cineva si ii anunta stapanii.

    Reply
  12. Bleen

    Paul Dragos Aligica 

    ”Cine credea ca o sa ajungem sa regretam vremurile cand tinerimea cool, progresista si a la mode era intrata in vrie si agitata la maxim pe chestiuni de incalzire globala?!Mai dadeau un link la un grafic, la vreun articol scris de oameni de stiinta al caror principal program de cercetare era o eterna aplicatie pentru noi fonduri sub amenintarea documentata cantitativ ca daca nu sunt sponsorizati urgent se alege praful de Planeta etc. 
    Ma rog, nu intelegea coolimea ce face nici atunci dar macar mai aveai ce citi ca externalitate a procesului.
    Azi de cand au dat-o pe partea cu Religia si lupta impotriva Bisericii, e vai de capul nostru. Am degenerat la nivel de fotosopuri. Fotosopuri tematice cu referire la istorie facute de indivizi care nu deosebesc secolul XVII de secolul XVI nici daca ar fi amenintati cu tortura Inchizitiei si care in general au probleme majore in a deosebi secolul XX de restul secolelor luate separat sau combinate la gramada.
    Vai de noi! Nu putem reveni la “incalzirea globala” sau “schimbare climatica” sau cum s-o mai numi acum mai nou, ca se schimba si numele asteia regulat, de nu mai poti sa tii randul….?!”

    Reply
    1. Canadiana

      Bleen Paul Dragos Aligica  Daca e dupa preferinte, tinerimea e simpatica cand militeaza pentru legalizarea drogurilor. Intra in firesc.

      Reply
  13. Bleen

    Asta-i din colecția de poze cu împingătoare (de pe Mississippi, Ohio și Dunăre). Mai am sute. După aia trecem la pozele cu petroliere ULCC (Ultra Large Crude Carriers). Și după aia la pozele din Vietnam. Să ziceți mersi că n-am o colecție de poze cu Dan Voiculescu, Crin Antonescu, Ion Iliescu și Gelu Voican Voiculescu.

    Reply
  14. Amelia New

    Mi-au placut numele astea din referatul procurorilor (dosarul: analize false decontate de CNAS): Semseddin Daskiran si Suleiman Memitanly (administratorii laboratoarelor), Mohamad El-Rifai, Muteba Kanda, Kamai Osman …..

    Reply
    1. adina

      Amelia New doctorul ala
      are cel mult 35-40 de ani, poate chiar mai putin. Daca incep asa de
      tineri sa praduiasca statul, nu-i de mirare ca babatenii ca Bradisteanu
      exista, se dezvolta si infloresc in tara asta in voie.

      Reply
    2. Nea

      Amelia New Acum vreo săptămână comentasem eu ceva despre moralitate şi un tip îmi dă la cap cu întrebarea: Aşa-i că nu te-ai trata la un medic imoral [prostule]? I-am spus că un medic imoral mi-ar da trimitere să fac examene aiurea la laboratoarele amicilor lui sau mi-ar prescrie medicamente inutile doar ca să-şi umfle comisioanele aşa că, oricât i s-ar părea de ridicol, nu m-aş trata la el.

      Reply
    3. Nea

      Amelia New Spuneţi numele laboratoarelor, nu fiţi pudici ca cei de la tv, care nu vor să le dăuneze imaginii. Hai să le dăunăm dacă sunt bandiţi.

      Reply
  15. geronimo

    Raluca Turcan si PDL-Bleaga construiesc pe mana.. Dreapta: vor înlocuirea cornului si laptelui în școli cu.. o masa calda și un fruct (ah, un fruct!- ce frumos). In replica la părerea premierului  cum ca primele ar fi o risipa nejustificata. Totuși, Ponta are dreptate. In privința asta e mai liberal decat ONGista noastră.. Nimeni nu pare a se mai întreba din ce bani, si mai ales din banii cui :
    http://www.turcanraluca.ro/blog/2013/03/21/laptele-si-cornul-poate-deveni-masa-calda-si-fructul/
    Ce ziceti, ii colindăm  putin.. „bleogul”?

    Reply
    1. geronimo

      Lucrez intr-o scoală speciala unde tocmai se servește la prânz masa calda gratuita. Nu va închipuiți ce risipa se face cu mâncarea aia.  Cei mici nu o prea bagă in seama, sunt mai mult cu gândul la joaca, rămân multe porții neatinse si – in drumul spre cazanul cu lătura- ajunge de o mănâncă angajații. Mi se pare normal. Da` pe stimabila noastra ONGista o fu..te grija de extinderea progarmului „cornul si laptele” pana da in clocot ..

      Reply
      1. Nea

        geronimo Cred că peste tot unde se prepară mâncare e cam la fel. Nu ştiu de ce nu se organizează un sistem de colectare a porţiilor rămase la sfârşitul zilei şi care se aruncă oricum, pentru a fi oferite seara în cantine pentru săraci.

        Reply
      1. geronimo

        liviuta Am lipsit de-acasa doua zile.Tocmai i-am vizitat blogul: ne-a sters postarile. Faina treaba..

        Reply
  16. Yeba

    Eu cred ca e win-win, A3 mimeaza indignarea, simte ca apar nemultumirile si, in paturile cu n>2 neuroni, plictiseala de sloganul „Base e de vina”. Deci  fuge inainte. Se ia de Ponta atat cat trebuie ca sa para obiectiva. La randul lui, Ponta stie ca nu poate guverna exclusiv monologand incantat de sine ca Mickey Mouse la televizor si prin farmecele apreciate de multi, ale Dacianei. Trebuie sa mai inghita si broscute cu ochii holbati, ca Dana, sa mimeze suferinta.  
    De Anne Marie Juganaru l-au intrebat?

    Reply
  17. Daniel Francesco

    La Latrina 3 Ponta e cand oaie, cand lup. Iata ce le spune
    amicilor Dana Grecu-Radu Tudor:
    „Nu dvs v-ati schimbat, ati ramas la fel de radicali.
    Cand ai responsabilitatea conducerii, nu mai poti face si spune exact ce
    gandesti si vrei.

    Reply
  18. Nea

    offtopic, offtopic, dar tot propagandă deşănţată pentru marinar văd în imagini. De ce nu pui şi o poză cu o maşină de raliu şi o dormeză, ca să salvezi aparenţele de echidistanţă?

    Reply
    1. Nea

      Beavix Astea-s chestiile care mă binedispun. Înseamnă că e agitat varanul dacă le-a dat ordin lătrăilor să-l muşte de cur.

      Reply
  19. Bleen24

    Blogary_ Banii nu-i inmultesc bancile ci antreprenorii. Dobinzile sint expresia productiei, a initiativei, a creatiei, a muncii.

    Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *