Offtopice – 5 aprilie 2013

Aici puteți comenta offtopic, puteți chatui, puteți pune linkuri, iutuburi, poze, ce vreți voi. Chiar și poza aferentă articolului va fi offtopic.

Facebook Comments

31 Comments Offtopice – 5 aprilie 2013

 1. AntonescuRogoz

  Daca mai avea cineva dubii privind posibilitatea transformarii Miscarii Populare in partid, iata ce scrie Cristian Diaconescu pe Facebook :
  „Miscarea Populara nu poate face opozitie nimanui si nu poate sa se asocieze unor formatiuni politice numai si pentru faptul ca discutam despre doua categorii distincte de organizare. Poate ar fi util sa mai lamurim un aspect – MIscarea Populara in calitate de fundatie poate produce st…udii, analize si programe, acestea intr-o societate corect formulatasunt preluate de catre mediul decizional politic si transformate in politici publice. Aici intervine si raspunsul la una dintre cele mai frecvente intrebari din partea dumneavoastra – daca mediul decizional politic va fi indiferent la programele, semnalele, solutiile si mesajele societatii romanesti prin intermediul Miscarii Populare, atunci este limpede ca statutul de fundatie nu mai este suficient iar transformarea in partid este inevitabila.”
  Printre paginile apreciate de Miscarea Populara pe Facebook este pagina Elenei Udrea.

  Reply
  1. geronimo

   AntonescuRogoz
   si cum „mediul decizional politic” e opac la cele care nu-l interesează si motivează direct, cum ar fi chimirul propriu – de exp. binele public pare a fi incomprehensibil politicianului roman majoritar -, e clar ca Mișcarea Populara va ieși in sfârșit pe uliță. Ca de-aia-i „populara” ..

   Reply
 2. Bleen

  Repet: dacă între Băsescu și Ponta este un troc, atunci numirile lui Morar și Pivniceru la CCR fac parte din acest troc murdar. Morar nu poate cauționa așa ceva. Sau poate? EU propun o petiție prin care să-i cerem lui Morar să nu accepte numirea la CCR și să rămînă în sistem să lupte împotriva corupției.

  Reply
  1. Ilinca

   Bleen De ce ar fi numirea lui Morar la CCR parte din intelegerea Ponta-Basescu? Ce ar avea Ponta de spus in numirea asta? Ei s-au inteles pe parchete, Basescu a simtit ca lasa in aer cel mai performant si independent om din sistemul de Justitie, masculul alfa al lupilor tineri despre care asa de frumos spuneai odata, si l-a numit la CCR. 
   Morar a demisionat pt. ca Basescu i-a spus ca e numit ilegal. Sa-i cerem sa renunte si la cetatenie sau sa-si dea foc in piata publica?

   Reply
  2. vbkiler

   Bleen Stire de azi: Daniel Morar este consilier al președintelui CSM. Omul incepe sa fie bolnav de putere, nu poate sta deoparte nici o luna. Ce o sa faca in acesta functie intr-o luna jumate pana ajunge la CCR, nu apuca nici sa-si decoreze biroul. Nu mai bine ar merge el la biblioteca sa citeasca un pic Constitutia Romaniei si deciziile anterioare ale CCR-ului, ca din cate stiu nu e prea bine pregatit ca si constitutionalist ci ca penalist.

   Reply
 3. Ilinca

  Nu ca ar mai interesa pe cineva, dar am zis sa ramana undeva scris pentru viitorul necrolog al dreptei: inca unul din semnatarii motiunii Blaga, liderul judetean al PDL Gorj, Ion Cupa, a trecut la PNL.

  Reply
 4. Bleen

  Numirea lui Morar la CCR este consecința unui troc murdar făcut între Băsescu și Ponta. Ca și numirea Monei Pivniceru, dealtfel. Ambele numiri sînt parte a trocului murdar. În asemenea condițiuni, prin acceptarea numirii, Daniel Morar cauționează acest troc imoral. Refuzul lui Morar de a accepta această numire este vital pentru sănătatea morală a sistemului, este un semnal de alarmă și o urgență etică. Orice altă atitudine cauționează trocul și îl face pe Daniel Morar părtaș la marasmul etic în care se bălăcește societatea.

  Reply
 5. Yeba

  Anunţ pentru Justiţiarii Puri: Ponta e periculos, e atât de violent şi mârlan în limbaj vs Morar încât am convingerea că face următorul joc: vrea să îndepărteze complet de Băse Categoria Justiţiarilor Puri. Simpla asociere a numelor Băse-Ponta să pară o mizerie în sine, fiindcă se ştie că nu se poate apuca rahatul de partea curată. Complet zic, eventual să-i convingă să-l convingă ei pe Băse să se sinucidă.

  Reply
 6. Bleen

  „Ea putea spune că asta a rezultat din concurs, dar eu nu puteam spune asta, pentru că eu nu aveam o opţiune facultativă, la mine era capătul lanţului de desemnare şi decizia şi nu aveam argumente. Sunt împotriva ascunderii celui responsabil să propună sub aparenţa unui concurs şi acest lucru l-am precizat clar în scrisoarea din 1 octombrie”, a mai spus Traian Băsescu.

  Reply
 7. Amelia New

  Chiar a zis Base ca el „e o problema” pentru sistem? Eu am retinut ca a zis doar ca nu e obligatoriu ca seful DNA sa fie numit dintre procurorii DNA (ceea ce strict legal e adevarat).

  Reply
  1. Bleen

   Amelia New Sîntem la ora răsfățurilor telenovelistice. Dacă erau atitudini principiale și eroice refuza postul de la CCR. Băse e bun la dat funcții.

   Reply
    1. Bleen

     Amelia New Bleen Nu vreau să-mi vomit bunătate de cafea dar îmi cam vine s-o fac. M-am lămurit cum stă cu etica și partida justițiară.  ”Foncția foncție și ai noștri ca brazii pe ei pe mama lor, regulile se aplică în funcție de persoane, noi, fiind buni, avem dreptul să fim deasupra legii” 
     Și eu sînt ăla pragmatic, realpolitik. ”Porcule, de ce nu crezi în idealisme justițiare?” Îți vine să te lași de orice și să fugi pe partea ailaltă a Pămîntului, în Noua Zeelandă.

     Reply
  2. Bleen

   Amelia New Aud deja acum că Băsescu s-a dat cu Voiculescu, în timp ce Morar a făcut un gest de demnitate nemaiîntîlnit în România. 
   Muona și-a dat demisia imediat ce a fost numită la CCR. Ăsta ce gest mai e?
   Dacă Morar e farul verticalității iar Băsescu e cu Voiculescu și Băsescu l-a numit pe Morar la CCR, acceptă Morar să fie reprezentantul lui Voiculescu în CCR?

   Reply
 8. Bleen

  Elenina Nicuţ 
  Cu tot respectul, dar demisia de la PG nu reprezinta o optiune personala, ci respectarea legii, in sensul ca ar fi trebuit sa demisioneze de la data decretul de numire la CCR, 25 martie.
  O optiune personala ar fi fost renuntarea la functia de la CCR, ramanerea in sistem, lupta cu dusmanul si, dupa caz, candidatura la PG peste 3 ani sau mai devreme.
  Parerea mea

  Reply
 9. Bleen

  Am visat că eram prieten cu Robert Negoiță și că îmi arăta o modalitate de furat alegeri cu carnete Vietminh și elevi. Carnetele erau ca niște carduri mari și se puteau băga în PC. Fiecare elev trebuia să bage carnetul Vietminh în PC, să tasteze un cod și să nu uite în ce bancă a stat în caz că-l întreabă cineva (Kovesi?).

  Reply
 10. Yeba

  Ponta e un prost vanitos. Privit din profil, vorba lui N0049. Deci nu e în stare să-și calibreze limbajul, nu poate fi decât mârlanoi cu adversarul, indiferent ce se întâmplă. Acum este mârlanoi cu Morar, așa înțelege el să i se opună, crede că totți sunt categoria lui intelectuală, din spatele blocului. OK, le dă muniție și celor din Morar Fan Club.

  Reply
 11. Yeba

  Laura e contra listei cu Nițu în frunte. Chiar așa, cine e Nițu ăsta? Devine interesant. Laura, cu organizație cu tot, evident, e contra 1) non-procedurii și 2) impertinenței de a relua propunerea Nițu. „Nu e nici o fundătură. Președintele va respinge procurorii răi, fiindcă prin lege se poate acoperi orice situație.” Ei, cine e contra Laurei? Cum îl depune Băse pe Felix la mititica cu Justiția ostilizată?

  Reply
   1. Yeba

    Bleen, așa-i tineretul din ziua de azi, n-a auzit de Laura Antonelli. E drept că pe Laura de Noves mi-o amintesc mai vag, eram copil. Cine-i Laura Laurissima a acestui blog?! Întrebarea cu justiția ostilizată era mai grea…

    Reply
  1. Canadiana

   Yeba  Pe Felix il judeca unii in robe, cu serviete pline de legi, sau aia cu pantaloni scurti, fluier la purtator si cartonase colorate prin buzunare?

   Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *