Offtopice – 8 august 2013

foto: Dunărea la Mariaposching

Zilnic vom avea linkuri, tweeturi, statusuri de facebook, imagini video de la noi și de aiurea. Update-urile se vor face în timp real, așa că va trebui să mai dați refresh din cînd în cînd.


Șerban Pop i-a dat contractul angajatului lui Voiculescu într-un birou de la Intact | VIDEO – EVZ (Bleen, 19:27:44)


Săftoiu: Theodor Stolojan și Monica Macovei vor fi pe locuri fruntașe pe listele pentru europarlamentare – EVZ (Bleen, 16:48:31)


Mircea Baniciu: „Mulți dintre copiii nomenclaturiștilor erau fanii noștri“ – Alexandru Vărzaru, Kamikaze (Bleen, 12:50:07)


Facebook Comments

13 Comments Offtopice – 8 august 2013

  1. Bleen

    Purtătorul de cuvînt al PDL: Teodor Stolojan și Monica Macovei vor fi pe locuri fruntașe pe lista PDL pentru europarlamentare.

    Reply
  2. Bleen

    Există posibilitatea să păstrăm și analiza politică. Nu și comentariul partizan al scenei politice. Aseară la bere mi-a dat cineva următoarea idee: analiza politică, obiectivă, imparțială, a săptămînii anterioare, pe fiecare partid important în parte. Astfel, vom avea două mari secțiuni: proiectele doctrinare (vom lucra pe teme) și analiză politică obiectivă a celor trei principale partide politice de la noi (PSD, PNL, PMP).

    Reply
  3. Florina

    La rupere atacurile-glumiţe despre Ponta şi bonă, mă mir cum se va mai agăţa în sondaje după asta şi fotoşoapele de mare angajament civic. Iar Europa trebuie că va rămîne stupefiată, cum, Ponta are bonă la copil? Şi tailandeză încă! Wow, inacceptabil.
    A, nu uitaţi cumva de plagiat şi de faptul că minte cum respiră. Astea-s noutăţi care-l vor sparge!

    Reply
  4. Florina

    AMP: „În sfîrşit, să nu mai sufere electoratul de dreapta, la putere e dreapta, de aia nu merită să ne ostenim că o aducem. Nu ideologia de dreapta e ce lipseşte guvernului Ponta, ci curajul de a lua taurul de coarne…” – https://www.facebook.com/romanialibera?directed_target_id=0
    Da, aici a ajuns. Nici nu-i de mirare. E doar de priceput, atunci cînd tot spunem că poporul e aşa şi pe dincolo, i.e. prost, că: 
    – cam* asta e măsura intelectualităţii româneşti, cea care, teoretic, ar fi trebuit să lumineze poporul. că timp a avut:
    – cam** ăsta e caracterul intelectualităţii româneşti, tot cea care, teoretic şi practic, pretinde statutul de elită; în general, pretinde. 
    * ştiu
    ** am zis că ştiu

    Reply
  5. DanCanada

    Ce muie si-a tras singur Obama! S-a suparat, si-a luat jucariile si nu s-a mai intilnit cu Putin 🙂 Motivul? Snowden. E clar, nu stie de Pacepa de exemplu. Un politcian adevarat basca Nobel Prize Winner n-ar fi luat asa ceva in serios. Ce naiba? You win one, you lose one.

    Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *