Offtopice – 8 iulie 2013

foto: strămoșii noștri, cumanii, la o confruntare de idei

Zilnic vom avea linkuri, tweeturi, statusuri de facebook, imagini video de la noi și de aiurea. Update-urile se vor face în timp real, așa că va trebuie să mai dați refresh din cînd în cînd.


Ponta: Referendumul pentru Constituţie ar putea fi în 2014. Sunt trei variante – Antena 3 (Bleen, 20:40:53)


Monica Macovei, candidatul PDL la europarlamentare – Adevărul (Bleen, 16:35:58)


Cum aduc valorile voturi – Sociollogica (Bleen, 14:40:03)


Excepţia lui Ponta: cum poate avea Antonescu un mandat de preşedinte de cinci ani, şi nu de patru ani – Mediafax (Bleen, 14:33:33)


Bravo’s ‘The Princesses: Long Island’ dishonors 9/11 hero’s statue – NY Daily News (Bleen, 02:48:07)


Gay Geeks group protests ‘Ender’s game’ film adaptation – Breitbart (Bleen, 02:37:03)


Democracy 3: Everybody Wants To Ruin The World -Rock, Paper, Shotgun (Bleen, 01:40:11)


Facebook Comments

21 Comments Offtopice – 8 iulie 2013

  1. Bleen

    Hoarațiu Pepine & Doru Bușcu & Alina Mungiu, povestind o rețetă de rață pe varză: ”Se ia o rață ucisă cu bestialitate de Traian Băsescu și o varză murată mișelește de Elena Udrea…”

    Reply
  2. Yeba

    Asta cu victimizarea corupției de la Bolintineanu & Ponta vs Justiție mă mișcă doar pe mine?! Alții s-au resemnat, se antrenează pt Ponta președinte, că dacă se enervează de pe acum nu mai apucă sfârșitul mandatelor…

    Reply
  3. Bleen

    ”Noi le cerem demisia de onoare la amândoi”, zice Blaga 
    Noi cerem demisia de onoare la ministrul educației sub care a dat bacul domnul Blaga

    Reply
    1. Gramofonu

      Bleen Crezi ca realizeaza ce greseala gramaticala a facut? La „succesuri” s-au priceput toti ziaristii citeva luni. Faptul ca nu se face tam-tam si pentru asta inseamna fie ca 1) ziaristii nu si-au dat nici ei seama (traiasca si infloreasca spiru haret & co), fie ca 2) si-au dat seama dar e mai rentabil sa para ca nu.

      Reply
      1. Bleen

        Gramofonu Bleen La succesuri EBA s-a corectat în secunda următoare, dar nimeni n-a dat. Mă rog. EBA nu are un mănunchi de ziariști pe statul de plată (e o expresie, nu există stat de plată, evident – ar fi culmea să se impoziteze șpaga dată jurnaliștilor).

        Reply
  4. Bleen

    De unde se știe că Iulia Motoc a votat pentru cvorum de 30%? Dar dacă a votat împotrivă și nu a vrut să susțină și să semneze opinia separată pentru partea aceea a opiniei separate în care CCR e acuzat că-și depășește atribuțiunile?
    Ar fi interesant de aflat care e sursa din CCR care zice că Motoc a votat pentru 30%.

    Reply
    1. Yeba

      Bleen N-a fost 6 la 3 anunțat? Ăia 3 n-au semnat opinia separată? Dacă avea opinie și mai separată nu trebuia să redacteze ceva, putea pleca așa, învăluită de tăcere?

      Reply
      1. Bleen

        Yeba Bleen Nu e obligatoriu să facă opinie separată. 6-3 s-a anunțat pe ”surse”. 
        Au mai exista cazuri în care au fost mai multe voturi contra decît semnături pe opinia separată (suspendarea președintelui, de exemplu).
        Poate că i s-o fi făcut silă de niște chestii și n-o mai fi vrut să facă opinie separată de opinia separată.
        Nu știu, speculez și eu.

        Reply
  5. Yeba

    titlul zilei, pentru masochiștii politic „Procurorii care au vrut să bage un liceu într-o duba-autocar, specializaţi şi în intimidarea bolnavilor de cancer”
    plus mesaj pt Nea , s-a rezolvat, criza hepato-biliară s-a alăturat crizei economice. m-a pus Dana G pe ceaiuri.

    Reply
  6. geronimo

    Motto: Chiuariu, cuman împuțit ! (oare cine zicea asta?)   
    Cumanii.. Hmm.. Si tot nu înțeleg de ce n-a mai vrut Hasotti sa dezgroape întemeietorii ! Ar fi înțeles într-un sfârșit ca românii dezvolta  cu regularitate atașamente atavice pentru năvălitori. Orice năvălitori, fie ei din exterior ca pe vremuri, fie pentru cei din interior, asa cum au fost cei din vara trecuta. Toata treaba-i sa se stabileasca peste ei o vreme. Sa-i domine bine, de la înălțimea șeii, sau de la înălțimea perucilor din SUPERparlament.  
    Cu puțintică răbdare si tact, USL va fi pe deplin asimilat in comportamnete, idiosincrazii antioccidentale, moravuri si toate cele. E pe cale sa intemeieze in viitorul apropiat o noua dinastie.. (aplauzele din februarie pentru Fularian Nastase si soliditatea USL in sondaje traduc limpede faptul ca majoritatea e pe cale sa le dea ultimilor cumani in ordine cronologica drept de cetate )

    Reply
  7. Bleen

    Ponta zice că dacă referendumul pentru Constituție se ține o dată cu prezidențialele, se aplică noului mandat prezidențial toate prevederile noii Constituții, cu excepția celei privind durata mandatului. Adică Antonescu va fi președinte cu atribuții reduse timp de 5 ani. Dacă e așa, e foarte posibil ca înțelegerea PSD-PNL să rămînă în picioare și Constituția să se modifice în iarna lui 2014.

    Reply
      1. Bleen

        Yeba Bleen Așa e în actuala Constituție. Se aplică toate prevederile, mai puțin aia cu durata mandatului (art 155). Așa înțeleg eu.

        Reply
  8. Bleen

    Nu-mi plac SF-urile și nici filmele cu Harrison Ford (excepție, Apocalypse Now) însă categoric mă duc să văd Ender;s Game. Și cumpăr și cartea.

    Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *