Offtopice – 8 mai 2013

Pentru direcționarea a 2% din impozit datele necesare sînt: numele entității beneficiare (Asociația Blogary), Codul fiscal (29013920), Cont IBAN: RO32RNCB0082123665430001, BCR Unirea. Data limită e 25 mai.

PREVEDEREA 2% 2013 (doilasuta.ro)

La fel ca in anii trecuti, Codul Fiscal pune la dispozitia contribuabililor mecanismul de redirectionare a 2% din impozitul pe venit datorat pentru anul 2012, catre o entitate non profit. Conform Ministerului Finantelor Publice, modalitatea de implementare a prevederii este similara, contribuabilul trebuind sa completeze formularul 230 (pentru veniturile proveniind din salarii) sau 200 (pentru venituri din alte surse) si sa le depuna la administratia financiara de care apartin pana la data de 25 mai.

FORMULAR DECLARAȚIA 230

FORMULAR DECLARAȚIA 200

Aici puteți comenta offtopic, puteți chatui, puteți pune linkuri, iutuburi, poze, ce vreți voi. Chiar și poza aferentă articolului va fi offtopic. O să punem și o melodie, ca să nu vă plictisiți în timp ce comentați offtopic.

Captain Beefheart & Magic Band – Sure ‘nuff ‘n Yes I do

Facebook Comments

19 Comments Offtopice – 8 mai 2013

    1. skynetrot

      Yeba http://www.caleaeuropeana.ro/traian-basescu-interviu-caleaeuropeana-ro-austeritate-guvern-mcv-schengen-miscarea-populara-ue-republica-moldova-mesaj-ziua-europei/

      Reply
  1. Amelia New

    Si DPA: http://www.contributors.ro/fara-categorie/cand-oamenii-de-dreapta-habar-nu-au-ce-spun-miza-reala/?cfcc

    Reply
  2. Amelia New

    Andrei Cornea: „În orice caz, s-a făcut tot ceea ce s-a ordonat și la mo­mentul indicat: în ansamblu, România profundă a mân­cat și a băut până a plesnit; tot ea a dansat și a che­fuit până s-a întins lată; la urmă, România pro­fundă a pro­dus munți de gunoaie. Ce-i drept, acum, când „li­ber­ta­tea“ prin decret s-a încheiat, s-a ivit un to­tuși mic ne­ajuns: România profundă a făcut in­di­ges­tie…” http://www.contributors.ro/editorial/gratarul-%C8%99i-altarul/?cfcc

    Reply
    1. Amelia New

      OstapB Avem lecturi diferite ale textului; eu n-am inteles ca Dl. Cornea s-ar fi suparat pe mici ci, cel mult pe mitici! Si eu m-am suparat cand, de exemplu, chiar si in ziua de Pasti, unii vecini s-au apucat sa faca gratar pe spatiul verde din fata blocului si mi-au umplut casa cu fum si miros de mici (si alte specialitati pe gratar) de care n-am reusit sa mai scap decat cu greu.

      Reply
  3. Amelia New

    Asta cred ca-i un soi de AMR (Costiniu, Pivniceru & Co) a sociologilor dinozaurieni: http://www.hotnews.ro/stiri-politic-14764214-presedintele-asociatiei-sociologilor-cere-rectorului-universitatii-bucuresti-demita-marian-preda-presedintele-fundatiei-miscarea-populara-din-functia-decan-facultatii-sociologie.htm

    Reply
    1. Bleen

      Amelia New Ministrul Muncii în 1990-1991, deputat FSN, consilierul lui Năstase în 2001-2004, vechi dușman al lui Marian Preda. Ăsta e Cătălin Zamfir.

      Reply
      1. liviuta

        Bleen Amelia New Bine, de pe Hotnews rezulta ca legalizarea prostitutiei a fost una din propunerile comisiei prezidentiale conduse de Marian Preda, iar aici ma despart radical de el.
        La fel si in chestiunea legalizarii drogurilor usoare.
        Bine, nu sta totul in aceste doua chestiuni, dar trebuie sa consemnez opinia mea separata.

        Reply
        1. Amelia New

          liviuta Eu am semnalat faptul ca aceasta asociatie a sociologilor a cerut demiterea lui M. Preda din functia de decan la fel cum asociatia magistratilor a cerut revocarea numirii lui D.Morar la CCR; n-am cautionat in niciun fel propunerile comisiei prezidentiale mentionate de tine. In alta ordine de idei, mentionarea de catre hotnews a celor 2 chestiuni este inca o dovada a tendintei de tabloidizare; despre raportul comisiei imi amintesc ca era mult mai amplu si ca cele doua chestiuni nu reprezentau decat o mica parte din acesta (iar propunerile incriminate erau de fapt mai nuantate) insa au fost singurele scoase in evidenta de presa ca sa-l acuze pe Basescu ca vrea legalizarea drogurilor si a prostitutiei.

          Reply
        2. liviuta

          Amelia New De acord cu comparatia cu AMR si de acord in general.
          Nu am vrut decat, strict, sa semnalez, in urma lecturarii articolului de pe Hotnews, ca nu sunt de acord cu pozitia Comisiei in cele doua puncte; nu mi s-a parut ca ai cautionat in vreun fel cele doua propuneri si nu tie iti adresasem dezacordul.

          Reply
  4. EroulBula

    Nitu audiat la CSM, in direct, pe gandul.info. Tocmai au luat o pauza de 30 minute. Deocamdata am vazut un Nitu diferit fata de cel de data trecuta dar inca nu l-am auzit pe Daniel Morar 🙂

    Reply
    1. Amelia New

      EroulBula Din pacate, Daniel Morar nu mai face parte din CSM asa ca n-o sa-l mai auzim (la audierea precedenta a participat in calitate de PG interimar/delegat care e si membru de drept al CSM).

      Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *