PDL vrea sa-i excluda pe Udrea, Baconschi si Cristian Preda

La Adevărul Live Sulfina Barbu a declarat că este posibilă și excluderea Elenei Udrea, nu numai a lui Teodor Baconschi și Cristian Preda. Elena Udrea e fost vicepreședinte, ministru și candidat care a obținut aproape jumătate din voturile delegaților la Convenția PDL din 23 martie, Teodor Baconschi e fost ministru și prim vicepreședinte iar Cristian Preda este europarlamentar și fost prim vicepreședinte al PDL. Excluderi ale unor persoane de asemenea anvergură au mai fost doar în PNL, în 2006, cînd au fost excluși doi foști președinți ai partidului, Valeriu Stoica și Teodor Stolojan, alături de Mona Muscă, fost ministru PNL și unul dintre politicienii responsabili de victoria Alianței DA în 2004. Atunci PNL era sub conducerea lui Tăriceanu. Zic asta fiindcă văd acum că Tăriceanu e trist pentru excluderea lui Chiliman.

Facebook Comments

13 Comments PDL vrea sa-i excluda pe Udrea, Baconschi si Cristian Preda

 1. crisuadi

  Uita-te la ea , rupta e din cer si mandra ca o stea ! Pai , puneti-o pe Monica Macovei alaturi sa vedeti diferenta . Macar la femei votez emotional . Pai de-aia o dau astia afara , de oftica ca-i misto , e frumoasa , desteapta , mai capabila decat marea majoritate a frustratilor in pantaloni din PDL . Normal ca misoginii din PDL prefera s-o pastreze pe harca de Moni si s-o zboare pe Nuti . Rationamentul e simplu : mai bine cu Moni , ne putem intelege cu ea , am tradus-o noi cu criteriile de integritate , dar cu nebuna de Nuti nu te intelegi . E periculoasa . Nuti , I love you , don’t give up ! ! Nuti , presedinte te vreau !

  Reply
 2. Bleen

  Dacă Blaga dă toți ”reformiștii” afară, cu cine mai rămîne Monica Macovei să facă reforma în PDL? Cu Gigi Chiru și Ioan Oltean? Tough question.

  Reply
  1. Canadiana

   BleenMM nu pleaca din PDL pana la europarlamentare. 
   Pana atunci, il reformeaza pe Blaga 🙂

   Reply
 3. Amelia New

  Eu astept cu nerabdare sa-i excluda pe Boc, Falca si Pinalti (ca sa devina „liberi de contract”, dar sa-si pastreze mandatul de primar -evil!).

  Reply
   1. Bleen

    Florina Bleen Erau multe de citit. Să-și ia un ajutor să-i citească listele de candidați. Unul care știe să citească. Deci nu din BPN.

    Reply
  1. GianinaUrsu

   Florina citez din ultima nota a lui Ivan Zubeldian: O altă ironie e că Blaga pare a avea dificultăți majore pe același subiect care l-a dărâmat aproape pe Băsescu, unul pentru care l-a acuzat pe bună dreptate: incapacitatea de a construi o echipă. N-am să intru acum în detalii, spun doar că mi-e greu să înțeleg care e de fapt echipa lui Blaga.
   Pina si lui ii e greu sa inteleaga care e echipa lui Blaga :)))))

   Reply
   1. cristian_v

    GianinaUrsu Florina Pai echipa lui Blaga e TRU si Popoviciu. A, sa nu uitam si vestalele lui Blaga: Vass si Turcan. Dream-team, ce mai..

    Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *