PNL, un partid de idioti isterici

Și cum ar fi putut invalida românii sistemul bicameral cu mai mult de 300 de parlamentari? Prin prezență zero la vot? Dacă se votează prin referendum pentru un impozit de 10% și oamenii, pînă la transformarea deciziei de la referendum în lege, continuă să-și plătească impozitele, înseamnă că s-au răzgîndit și că validează actualul nivel al impozitului?

Hai să dăm și un exemplu cu monarhia, că tot le place peneliștilor (le place atît de mult încît l-au uns pe Crin rege, nu că ar fi mai prost decît familia Duda): să zicem că se modifică Constituția și se trece la monarhie începînd cu 2020. Dacă în 2014 lumea votează la prezidențiale înseamnă că a invalidat noua Constituție?

Dacă se votează o lege care va intra în vigoare peste șase luni înseamnă că prin respectarea prezentei legi se invalidează noua lege?

PS. Mi-e groază cînd mă gîndesc cum o să arate dreapta unită, cu personaje de teapa unor Crin Antonescu, Vasile Blaga, Anca Boagiu, Klaus Johannis, Sorin Frunzăverde, Eugen Nicolăescu, Relu Fenechiu, Tudor Chiuariu, Radu Stroe, Rareș Mănescu, Norica Nicolai, Cezar Preda, Cristian Boureanu, Renate Weber, Daniel Chițoiu. Raluca Turcan, Mircea Diaconu, Bogdan Cantaragiu, Puiu Hașotti, Andreea Paul, Mihai Stănișoară, Varujan Vosganian, Romeo Raicu, Mircea Hava, Mihai Voicu sau Cristian David.

Facebook Comments

18 Comments PNL, un partid de idioti isterici

  1. Bleen

    Apropo de lichele. Se pare că TRU ar fi declarat la Pitești: PDL s-a mișcat de la stînga la dreapta împreună cu societatea. Cei care au fost în partid știu asta. Nu și cei care au fost în alte partide sau procurori comuniști.

    Reply
  2. Canadiana

    Una peste alta, sa-i dea dumnezeu zile lungi si bune lui Basescu, ca daca nu iesea el la reflector cu declaratiile din 23 ianuarie 2013, stateau lichelele pitite si azi in tufisuri „de dreapta”, mai aveam si azi iluzii cu Stanisoara, Andreea Paul, MRU, Blaga…. Eheee, ce de am mai fi visat noi cai verzi pe pereti si acuma…

    Reply
  3. geronimo

    Legiunea Arhanghelului Crin:
    „Crin Antonescu, Vasile Blaga, Anca Boagiu, Klaus Johannis, Sorin Frunzăverde, Eugen Nicolăescu, Relu Fenechiu, Tudor Chiuariu, Radu Stroe, Rareș Mănescu, Norica Nicolai, Cezar Preda, Cristian Boureanu, Renate Weber, Daniel Chițoiu. Raluca Turcan, Mircea Diaconu, Bogdan Cantaragiu, Puiu Hașotti, Andreea Paul, Mihai Stănișoară, Varujan Vosganian, Romeo Raicu, Mircea Hava, Mihai Voicu sau Cristian David”
    conflict si ruina..

    Reply
    1. geronimo

      „Dreapta din chiria stângii” – scria odinioară TRU despre PNL. Si pe buna dreptate.
       Astăzi, se ocupa Blaga de înmulțirea chiriașilor..

      Reply
  4. geronimo

    „Chiuariu, Cuman  împuțit !”era intitulata o postare din 2007 de pe blogul lui TRU (Totul in scris). :)) Chiuariu, cuman împuțit!

    Reply
  5. Yeba

    Ce ţi-ai zis? Ia să mă feresc eu de ispita plagiatului, deşi e clar că e vorba tot de mafioţii obraznici… Poate găsim o aplicaţie interactivă, cu un cep pe care să curgă zeamă de lămâie. 
    Speranţa mea este că ăia care rezonează cât de cât pe bune la ideea de „dreapta”, cum alţii rezonează la sintagma „stat social”, sunt suficient de inteligenţi pentru a şti deja că greţoşii de mai sus n-au legătură cu conceptul nici dacă-şi spun Drepţii Dreptei sau Dreapta Drepţilor.

    Reply
      1. Canadiana

        Bleen bleah, bleah, bleah. duca-se cu zamazar si zafazar, de la asa prostie nici la trolling pe bune nu putem spera.

        Reply
      2. Yeba

        Bleen, asta o fi troală și nu i s-au schimbat instrucțiunile post-congres PNL, ce PSD, ce argument tâmpit, unde am mai auzit noi asta cu PNL reformat?! Eu ziceam de ăia pe bune, care și înțeleg măcar o parte din ce aud. 
        Adică mie mi se pare suspect orice de-ăsta care ia Dreapta în taste, ca să nu zic în gură, dar e indiferent la statul de drept. 
        Știu un stângist quasi-militant lucid & băsist nedomolit, care nu se dezlipește de saiturile pe care le citesc și eu, fiindcă e conștient că suntem hăt! departe de orice doctrină, fiind departe de decența statală, ca să zic așa. O mână de lichele, manipulată de o mână de trădători.

        Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *