Ponta minte din nou

Jurnalistul Andrei Bădin scrie pe blogul personal că Ponta a minţit din nou. De data aceasta, privind calitatea de membru PSD a lui Adrian Năstase şi funcţia acestuia în partid.

Facebook Comments

9 Comments Ponta minte din nou

    1. Florina

       @mbuliga 
       
      dar că un puşcăriaş este încă nu numai membru PSD, dar şi preşedintele CN PSD nu-i ştire? nu cred că trebzuie să dăm lecţii pentru cum trebuie citită o ştire. ca să nu mai zic de faptul că fiecare minciună este ştire, pentru că absolut fiecare minciună trebuie expusă. altfel ajungem să ne obişnuim ca şi cum ăsta ar fi firescul.
       
       

      Reply
      1. elgreco

         @Florina  @mbuliga Cu scuzele de rigoare, Florina pe fond ai dreptate dar firescul la Ponta este minciuna.

        Reply
        1. Florina

           @elgreco  @mbuliga 
           
          E firescul lui, asta ştim. Firescul nostru nu trebuie să devină unul în care să tăcem. Asta ar însemna nu numai resemnare, dar şi acceptare. 

          Reply
        2. elgreco

           @Florina  @mbuliga Ai perfecta dreptate (personal cunosc numai cuvantul iertare dar nu uitare) pentru cei vor sa separe apele (the day walkers) dar pentru ceilalti ? pentru cei din zona gri, pentru cei plictisiti, pentru cei care sint indiferenti ?   Nu vreau sa par pesimist dar pentru oameni (majoritatea) subiectul nastase deja numai spune nimic – el este deja condamnat si arhivat in constientul public.

          Reply
  1. elgreco

    LOL, as avea o singura intrebare : A spus adevarul vreodata ? Ia sa cititi tot ce spune Ponta in cheie inversa si o sa observati cum mai dispare din ceata.

    Reply
    1. Yeba

       @Bleen e o glumă? am intrat şi am dat atâtea clicuri la nimereală, muzici, pisici, doctrină, Fuia, încât mi-a pierit curiozitatea, câtă era…

      Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *