Si totusi, Adrian Nastase nu scapa de gloante

Adrian Năstase este cercetat de procurorii Parchetului instanţei supreme pentru nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor, după ce în locuinţa lui anchetatorii au găsit, în urma tentativei de sinucidere, 399 de cartuşe, pentru care nu are autorizaţie.

Sursa: MEDIAFAX

Facebook Comments

9 Comments Si totusi, Adrian Nastase nu scapa de gloante

  1. ovidiuss

    Se pregatea de un „shooting-spree” in Parlament, gen Breivik..pacat ca nu a mai apuca sa il faca.

    Reply
    1. meioza

       @ovidiuss De fapt avea nevoie doar de 334 de gloanțe pentru cei din Camera Deputaților care au votat dezimunizarea lui parlamentară. Dar cum cartușele vin în … cartușe de 100… s-o fi gîndit că mai ratează…

      Reply
      1. ovidiuss

         @meioza n-are curaj Bombonel, a cumparat 400 si a tras doar unul, in el insusi..iar acum restul de 399 sunt numai bune pentru un nou dosar penal…Nastase e o dezamagire pentru mine, nu-l credeam chiar atat impiedicat

        Reply
  2. Lilisan

    Are circumstante extrem de atenuante: e un om bolnav, deprimat, care-si strangea supradoza de gloante de mult timp, ca sa-si ia viata cu demnitate, din 400 de focuri.

    Reply
  3. Florina

    Cum adică n-a respectat regimul armelor şi muniţiilor? Da’ ce, nu le-a ţinut la locul lor? Tocul de la uşă ce-avea? Nu le-a curăţat? Păi n-avea de ce, doar fir de sînge nu era pe ele. 

    Reply
  4. Bleen

    Cînd a văzut polițiștii la poartă i-a fost frică că-l prind cu 400 de gloanțe ilegale, așa că s-a apucat să și le tragă în gît. N-a apucat să tragă decît unul, totuși.

    Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *