Sondaj CSCI: USL 62%, PDL 16%. CCR a gresit: 62%. Incredere în Ponta: 47%.

Dacă mâine ar avea loc alegeri parlamentare, Uniunea Social Liberală ar câştiga detaşat alegerile cu 62 la sută, urmată la mare distanţă de către PDL-16 la sută, PP-DD-12 la sută, UDMR-4 la sută, PRM-2 la sută, PNG-1 la sută, UNPR-1 la sută, alții-2 la sută.

CSCI este unul dintre institutele de casă ale USL.

Sursă: ADEVĂRUL

Facebook Comments

16 Comments Sondaj CSCI: USL 62%, PDL 16%. CCR a gresit: 62%. Incredere în Ponta: 47%.

  1. Canadiana

    cred ca vreo 20% de fani usl sunt produsi de antene. si vreo alte 25% produsi de lipsa de educatie civica. daca oamenii astia ar pricepe ca statul iti da numai cand iti ia cu amandoua mainile, altfel  ar sta treaba. ieri vorbeam cu niste pretini pnl inraiti, din ardeal. ca basescu, ca udrea cu gentile, ca aspazia, ca justitia, ca salariile, ca pensiile. la avalansa de vitriol made in a3, am reusit sa replic cu: salariile si pensiile marite de actualii luminati vor fi marite cu banii vostri, ca doar nu-ti inchipui ca isi pune ponta conturile personale la bataie. s-a lasat tacerea dupa care a urmat concluzia de batere in retragere ca „bine n-o sa ne fie cu nici unii, avem noi ghinion”. 

    Reply
    1. EroulBula

       @Canadiana Eu cred ca esti optimista, cu cei 20% produsi de antene. Mai aproape de adevar ar fi un 50%. Lor li se mai adauga alti cca 25% electorat „sa ne dea statul” si care sunt prea saraci sa-si puna cablu, ca sa vada antenele.
      Revenind la antene, tipul de propaganda practicat de slugile lui Felix a dus la cooptarea, in mare parte, a fostului electorat al lui Vadim.
      Banuiam acest lucru, avand in vedere asemanarea de discurs dintre antene si Vadim (in vremurile lui de glorie) dar mi s-a confirmat  acest lucru, discutand cu diverse cunostinte, vecini etc.
      Inainte de a fi antenisti, toti cei cu care am vorbit au fost PRM-isti devotati, intr-un moment al vietii lor.
      Ar mai fi un caz interesent care s-a intamplat in orasul Sulina unde PDL a castigat primaria dar unde populatia vota permanent cu PRM (pana prin 2004). Au iesit masiv la referendum si au votat majoritar cu DA.

      Reply
      1. Canadiana

         @EroulBula aia cu ‘sa ne dea statu'” sunt fie bugetari, fie prea batrani ca sa-si mai poata schimba mentalitatea mostenita din comunism. bugetarii sunt dezamagiti de basescu, cu care au votat, pentru taierile de salariu, pensie etc. pe astia singurul lucru care i-ar clinti spre dreapta ar fi coruptia actualei puteri. in privinta asta, comisia etica a MAD este binevenita. incultii civic, din cei 50% de lipiti de antene pe care ii  pomenesti, pot fi educati – 25%. restul de 20 si ceva %, nu mai pot fi re-dirijati. astia sunt fostii vadimisti, infractorii si fostii comunisti.

        Reply
  2. Amelia New

    O constatare amara: cat de alterat moral este totusi poporul asta daca are incredere (multa si foarte multa) intr-unul care minte de cel putin 5 ori pe zi!

    Reply
    1. ovidiuss

       @Amelia New Poporul asta la votat pe Iliescu presedinte dupa o revolutie anti-comunista.
      Ce sa mai astepti ?

      Reply
      1. elgreco

         @ovidiuss  @Amelia New SA SE TREZEASCA naibilui odata din somnul asta prelungit. Asta astept de la el.

        Reply
  3. AndreeaP

    Sa intelegem ca Ponta l-a luat, la incredere, pe Antonescu, cu acest 47%? Sau ca, de fapt, restul de pana la 100% este al lui Antonescu?
     
    CSCI-ul nu-i cel care are legatura cu Teodorescu, facatorul de imagine al PSD-ului?
     
     

    Reply
  4. Rezon

    Lucrurile nu stau bine deloc. Exaltatii gen Vlaston ar face bine sa practice dusuri reci de 3 ori pe zi. Daca nu se apuca de opozitie pe teme care conteaza, va fi macel la alegeri.

    Reply
    1. SimonaM

       @Rezon Omul înoată în mulțimi care-l venerează (mai ales pe net). Are groupies. Până ia contact cu realitatea.. mai durează.
       
      În plus, nici publicul care a fost numit ”de dreapta” nu prea are habar ce-i aia. Mulți funcționează ca galeriile în fotbal.

      Reply
      1. Canadiana

         @SimonaM  @Rezon  eu postai, sub alt nick, o rugaminte la vlaston, pe contributors, sa-mi zica si mie ce ia, iata raspunsul: „Presedintele Basescu se intoarce la Cotroceni iar Ponta si Antonescu au ajuns paria lumii politice europene. Ceeace nu-i putin lucru.”

        Reply
  5. kabal

    daca ar fi fost alte sondaje, mai avantajoase dreptei, cred ca ar fi aparut deja
    drept urmare „we are fucked”….
     

    Reply
  6. ovidiuss

    Se profileaza dezastrul din noiembrie si e prea tarziu acum sa mai schimbi lucrurile.
    Dar e interesanta acea initiativa a lui Fuia -partidul agricultorilor-PPA, poate mai ia ceva de la USL.

    Reply
  7. elgreco

    Alte sondaje mai realiste nu au aparut ? nu de alta dar ma intristeaza cifrele date de casele de pariuri (sondaj) ale psd.

    Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *