Spuneti nu misoginismului!

Ea e Șosetă și fiica sa, deja celebra Adevărata Fiică a lui Șosetă. Șosetă a avut trei pui, doi motănei și o pisicuță. Motăneii, unul negru, și unul care semăna cu Adevărata Fiică a lui Șosetă, au fost luați de cetățeni iubitori de animale, dar misogini. Pe Adevărata Fiică a lui Șosetă n-a luat-o încă nimeni. Deocamdată supraviețuiește, împreună cu mumă sa, dar prin zonă pe acolo (spatele magazinului Titan) e plin de cîini, pensionari, mașini și alte pericole de genul ăsta.

Dacă era lesbiană și atee, o lua Remus Cernea sau Alina Mungiu (deși, fie vorba între în noi, nu-i ajunge nici pe o măsea). Dar pisicile nu-s pe invers și cred în Dumnezeul pisicilor, un Motan (cît misoginism!) cu triunghi în frunte.

Facebook Comments

8 Comments Spuneti nu misoginismului!

  1. Bleen

    Ho ho! El a fost țărănist tot timpul ăsta.
    As vrea sa lamuresc dilema PNTCD-Noua Republica. Astazi un articol din ziarul Adevarul sugereaza ca as fi plecat de la Noua Republica pentru a aparea pe listele PNTCD.Nimic mai fals. As vrea sa reiterez urmatoarele fapte. In 1993 am devenit membru al organizatei de elevi a PNTCD din Arad. Sunt mindru ca m-am format la scoala unui Corneliu Coposu, Ion Ratiu si Ioan Alexandru.Din 1993 si pina in 2011, n-am fost membru al nici unui alt partid politic. Toamna trecuta am lansat un proiect politic numit Noua Republica. Am facut o munca cinstita, alaturi de sute si mii de activisti din toata tara. N-am rechizitionat un partid pre-existent, ci am cautat noutatea si autenticitatea. Statul roman a decis sa ne obstructioneze, limitind dreptul natural si constitutional la libera asociere. Contestatii nefondate blocheaza dosarul nostru la Curtea de Apel.Ca atare, pina cind Tribunalul va emite o hotarire definitiva, ramin membru de jure al PNTCD. E un paradox etico-legal, dictat de absurdul hatisului legislativ din tara noastra.Asanarea morala a Romaniei se va face atunci cind pluralismul politic va bate cartelizarea partinica orchetrata de PSD in anii 90. Alianta Romania Dreapta are meritul de-a oferi publicului roman figuri noi, proaspete si devotate marilor campioni ai democratiei interbelice.

    Reply
  2. jerry the dog

    NU misoginismului !
    PS: În calitate de dog şoricar, declar cu mîna pe (sus) inima că nu sunt misogin cu pisicutzele!)

    Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *