Spuneti nu misoginismului!

Ea e Șosetă și fiica sa, deja celebra Adevărata Fiică a lui Șosetă. Șosetă a avut trei pui, doi motănei și o pisicuță. Motăneii, unul negru, și unul care semăna cu Adevărata Fiică a lui Șosetă, au fost luați de cetățeni iubitori de animale, dar misogini. Pe Adevărata Fiică a lui Șosetă n-a luat-o încă nimeni. Deocamdată supraviețuiește, împreună cu mumă sa, dar prin zonă pe acolo (spatele magazinului Titan) e plin de cîini, pensionari, mașini și alte pericole de genul ăsta.

Dacă era lesbiană și atee, o lua Remus Cernea sau Alina Mungiu (deși, fie vorba între în noi, nu-i ajunge nici pe o măsea). Dar pisicile nu-s pe invers și cred în Dumnezeul pisicilor, un Motan (cît misoginism!) cu triunghi în frunte.

Facebook Comments

8 Comments Spuneti nu misoginismului!

 1. Bleen

  Ho ho! El a fost țărănist tot timpul ăsta.
  As vrea sa lamuresc dilema PNTCD-Noua Republica. Astazi un articol din ziarul Adevarul sugereaza ca as fi plecat de la Noua Republica pentru a aparea pe listele PNTCD.Nimic mai fals. As vrea sa reiterez urmatoarele fapte. In 1993 am devenit membru al organizatei de elevi a PNTCD din Arad. Sunt mindru ca m-am format la scoala unui Corneliu Coposu, Ion Ratiu si Ioan Alexandru.Din 1993 si pina in 2011, n-am fost membru al nici unui alt partid politic. Toamna trecuta am lansat un proiect politic numit Noua Republica. Am facut o munca cinstita, alaturi de sute si mii de activisti din toata tara. N-am rechizitionat un partid pre-existent, ci am cautat noutatea si autenticitatea. Statul roman a decis sa ne obstructioneze, limitind dreptul natural si constitutional la libera asociere. Contestatii nefondate blocheaza dosarul nostru la Curtea de Apel.Ca atare, pina cind Tribunalul va emite o hotarire definitiva, ramin membru de jure al PNTCD. E un paradox etico-legal, dictat de absurdul hatisului legislativ din tara noastra.Asanarea morala a Romaniei se va face atunci cind pluralismul politic va bate cartelizarea partinica orchetrata de PSD in anii 90. Alianta Romania Dreapta are meritul de-a oferi publicului roman figuri noi, proaspete si devotate marilor campioni ai democratiei interbelice.

  Reply
 2. jerry the dog

  NU misoginismului !
  PS: În calitate de dog şoricar, declar cu mîna pe (sus) inima că nu sunt misogin cu pisicutzele!)

  Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.