Stanisoara isi sterge de pe blog postarile in care ataca USL

Stănișoară e nu numai trădădor dar e și laș. Nu are curajul să-și asume trecutul și responsabilitatea pentru ce a zis și a făcut pînă astăzi.

Acum șterge comentarii și articole din arhiva blogului în care ataca USL-ul. Un exemplu, articolul ”Victor Ponta și Crin Antonescu ne vor pe toți slugile lor. Aceasta este miza războiului lor cu Uniunea Europeană”

Acesta este linkul: http://www.mihaistanisoara.ro/1/victor-ponta-si-crin-antonescu-ne-vor-pe-toti-slugile-lor-aceasta-este-miza-razboiului-lor-cu-uniunea-europeana/

Cum arăta pagina acum cîteva zeci de minute:

captură de Elenina Nicuț

Cum arată pagina acum:

via Sebastian Bucur

PS. Am o mică sugestie pentru votanții lui Stănișoară: dați-vă palme!

Facebook Comments

9 Comments Stanisoara isi sterge de pe blog postarile in care ataca USL

  1. OstapB

    Mihai Stănișoară: „error 404”. Parlament: „588 error”. Suspendare 2007: „322 error”. Altfel spus: „Internal Server Error”.

    Reply
  2. quaddelta

    Stanisoara acum 52 de zile: „“Mai intai, partidul trebuie sa-l asezam in transee, sa-l fortificam si apoi sa vorbim de un candidat pentru prezidentiale. ”
    Stanisoara astazi: „Drumurile noastre se despart, eu raman pe linia dreapta, partidul se indreapta catre un razboi de transee care va dezgusta electoratul.”

    Reply
      1. Yeba

        Glook, ce să fie?! Lipsă de imaginație, vocabular redus. Dacă ne lansăm în speculații, zicem imaginar infantil (creierașul lui Ponta – de câte ori lovește Băsescu, trebuie să ies și să dau și eu), vede relațiile politice ca pe un război cu două tabere clare, câștigă cine lovește pe ascuns/din ascunziș (aici se desparte de Ponta, la el e o trântă de maidan).

        Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *