Stirile zilei, linkuri si offtopice – 25 martie 2014

foto:  fresh

Zilnic vom avea linkuri politice și din lume adunate, de la noi și de aiurea.


18:43 – Math Teacher Punishes Students With ‘Game of Thrones’ Spoilers
18:31 – Hop on the Bus, CNN, Because Jon Stewart Just Took You To School Over Your Absurd Malaysian Plane Coverage
13:06 – REACH-ul organic pe Facebook, acest Triunghi al Bermudelor din mediul online
13:05 – Noţiunea de reach organic pe Facebook va dispărea
12:59 – Republicans and blacks (Thomas Sowell)
12:44 – Nelu Curcă din serialul „La bloc” s-a călugărit

ȘTIRILE INTERNE (Blogary Evernote)

ȘTIRILE EXTERNE (Blogary Evernote)


Facebook Comments

34 Comments Stirile zilei, linkuri si offtopice – 25 martie 2014

  1. Bleen

   E interesant că toate sondajele PSD-ului (Dâncu și Sultănescu) dau PMP la 9-10%, în timp ce sondajul făcut de PPE îi dă la 4.7% iar alt sondaj îi dă la 5.5%.

   Mă rog, e un fel de a spune sondaje, Sultănescu și Dâncu le fac cu pixul, acasă. Acasă la Ponta.

   Reply
  2. Bleen

   Ideea e următoarea: PNL și PDL out, PSD și PMP sus. Se pupă cu un zvon potrivit căruia Ponta ar fi în continuare avocatul lui Udrea. Avocatul politic de data asta.

   Reply
 1. Gramofonu'

  Pfoaaa, ce i-a mascarit Obama pe rusi: 1) „Rusia, o putere regionala” 2) ii bate pe-aia mici
  Aluia care scuipa prin gard cum ii zice?

  Reply
  1. Yeba

   Săracu Diaconu, precis se intreaba de ce au altii noroc, ca el mai vechi in PNL, mult mai celebru si infinit mai carismatic si mai sanatos psihic.

   Reply
 2. Bleen

  ”Soacra vicepremierului Daniel Constantin este urmărită penal de DNA. Maria Pop este funcţionar la Direcţia Finanţelor Publice Argeş şi e acuzată că a primit 500 de lei mită pentru a proteja o firmă vizată de un control.”

  Reply
 3. Bleen

  Conform Ioanei Petrescu taxa de baron va aduce baronilor PSD cca 2 mld lei (450 mil €) în 2014. Cam 400 lei în medie/cap de posesor auto.

  Reply
 4. Yeba

  Dacă e cum spune @Rezon, sper ca Siegfried să fie suficient de inteligent încât să-și urmeze calea lui, în PMP sau în afara lui. Nu-mi vine în minte nici o metodă de-ai face campanie individuală.
  Mircea Toader aseară, către Cristi Preda: dacă promovați chiar așa tineretul de-i trimiteți pe toți la pensie, de ce nu vă dați la o parte, să vină tânărul pe care-l aveți pe locul 2?

  Reply
   1. DanCanada

    Se gasesc solutii ingineresti: pui in jurul cavoului fundatie de fier-beton pentru grilaj. Si plantezi grilajul in fier-beton. Si uite-asa cu sutele de mii de votanti ai lui Dragnea se renaste si industria metalurgica si aia a betonului 🙂
    „Avem taraa ca o floareee!”

    Reply
    1. Gramofonu'

     Am vazut niste cetateni romani de etnie neprecizata dind baroase de zor in fier-beton. La un baraj al unui lac de acumulare 🙂
     Sint convins ca ar fi scos mai multi bani daca ar fi depus acelasi efort ca angajati la afro-american in constructii.

     Reply
 5. Bleen

  Realizările lui Ponta în 2 ani de guvernare. Intern: Criză, taxe suplimentare, incapacitate de plată. Politic: Promovarea în guvern a unor personaje corupte sau incompetente. Extern: Declarații de dragoste și apropiere de China și Rusia cu puțin timp înainte ca Rusia să invadeze Ucraina (cu suportul Chinei în Consiliul de Securitate al ONU).

  Ponta are o problemă mai mare decît lipsa de moralitate, mitomania, hoția sau nevertebrarea. E încet la minte. E tîmpițel. Îi funcționează greu materia păstoasă dintre urechi. Nu înțelege ce se întîmplă în jurul lui. Ăsta nu ne vinde Rusiei. Ăsta ne pierde din prostie.

  Reply
 6. Bleen

  ”Voters who want what the Democrats offer can get it from the Democrats. Why should they vote for Republicans who act like make-believe Democrats?” (dintr-un articol de pe Human Events)

  Opoziția de la noi n-a învățat și nu va învăța niciodată lecția asta și va continua să copieze PSD-ul, ceea ce face de 20 de ani.

  Reply
 7. Bleen

  Marian Preda:

  ”Elena Băsescu intră în PMP dar nu candidează deloc la europarlamentare, nici măcar ca independentă. Un sacrificiu personal demn de respect. Practic EBA și Președintele și-au sacrificat interesele personale/de familie pentru cele colective.”

  Reply
  1. Yeba

   Unde? Dacă nu-i musai să mă-mprietenesc, vreau să-i propun să deschidă o Listă a Recunoștinței, unde să semnăm ca să ne exprimăm recunoștința pentru acest sacrificiu, inițial aproape de neînțeles și devenit, după speech, de-a dreptul de neînțeles.

   Reply
 8. Bleen

  Miron Damian

  Trist dar adevărat, și m-am păcălit și eu după un comunicat ANI în care legea era citată trunchiat. În realitate, prevederile legale privind incompatibilitățile spun că dacă cineva e declarat incompatibil cu o funcție aleasă, are interdicția vreme de 3 ani de a ocupa *aceeași* funcție. Deși încă nu există (din câte știu) un precedent în justiție, și situația este ridicolă (ai interdicție la senator, poți fi însă deputat), textul legii este destul de clar: Mircea Diaconu și-a pierdut doar dreptul de a mai fi senator, poate fi însă în parlamentul european.

  Reply
  1. Yeba

   Aici s-a ajuns din cauza necunoașterii limbii române și a logicii, două discipline care nu s-au predat zeci și zeci de ani în liceu, doar s-au mimat. La formulări de-astea. Dar cred – din sufletul meu curat, de inginer – că se poate extinde litera până la spiritul legii, aceeași se referă la funcția aleasă, whichever it may be. Nu poate fi nici primar.

   Reply
  2. Yeba

   Aici s-a ajuns din cauza necunoașterii limbii române și a logicii, două discipline care nu s-au predat zeci și zeci de ani în liceu, doar s-au mimat. La formulări de-astea. Dar cred – din sufletul meu curat, de inginer – că se poate extinde litera până la spiritul legii, „aceeași” se referă la „funcția aleasă”, whichever it may be. Nu poate fi nici primar.

   Reply
   1. Bleen

    Cînd duci cursorul în dreapta comentariului îți apare o săgețică. Dai click pe ea și îți apare opțiunea ”șterge”.

    Reply
     1. Yeba

      Aici a făcut Yeba testul cu săgețica. A tastat „test”, a postat, a dat click pe săgețică, s-a șters pălăriuța, a rămas comentariul.

      Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *