Stirile zilei, linkuri si offtopice – 6 februarie 2014

foto: a ajuns Ponta la Olimpiadă?

Zilnic vom avea linkuri politice și din lume adunate, de la noi și de aiurea.

ȘTIRILE ZILEI (Blogary Evernote)

ȘTIRILE ZILEI (Blogary Paper)

15:50 – Disturbing New Feminist Trend: Free-Bleeding
04:50 – Video of One Man’s Desperate, Heartfelt Plea to Facebook, Mark Zuckerberg Is Going Viral (UPDATE: Facebook Has Responded)
03:42 – Charlie Sheen Found Alive In His New York Apartment, Aged 48
03:19 – After Her Marine Boyfriend’s Death, Woman Finds Their Story Told By Facebook’s 10-Year Anniversary Video
02:31 – Black Comic Blasts Jerry Seinfeld’s Assault on ‘Politically Corectness Nonsense’
01:37 – Vlad Moisescu: „PNŢCD vrea unificarea Dreptei după modelul Coposu: impunerea unui comportament moral, şi nu anunţuri-bombă de racolări ale unor traseişti”
Facebook Comments

40 Comments Stirile zilei, linkuri si offtopice – 6 februarie 2014

    1. gone fishing

      „Cel care are azi o rata de 1000 de lei plateste doar jumatate”. Si celalalta jumatate cine o plateste, pestisorul de aur?

      Reply
  1. Lipst

    Încă o perlă a gândirii strâmbe, de pe voxpublica. Lupta împotriva corupţiei e pierdere de vreme, nu foloseşte la nimic. Priviţi instrumentul luptei împotriva corupţiei, DNA. Ce face el? Arestează, arestează din ce în ce mai mulţi. De când există DNA-ul, pare că s-au înmulţit şi corupţii. Nu foloseşte la nimic să arestezi corupţii, căci lumea nu se învaţă minte. Arestezi, condamni, dar alţi corupţi apar în loc, ba chiar, mai mulţi.

    E un argument tipic. L-am mai auzit la socialiştii francezi. Închisorile, de vreme ce sunt în permanenţă pline, nu servesc la nimic. Dacă ar folosi la ceva, atunci nu ar mai fi pline.

    Nici DNA nu serveşte la nimic. După aproape zece ani de luptă împotriva corupţiei, corupţii arestaţi şi dovediţi s-au înmulţit. Dacă ar fi servit, nu ar mai fi existat corupţi.

    Nu aşa că-i frumos? În esenţa ei, gândirea de factură socialistă e mincinoasă şi nu poate fi altfel.

    Reply
    1. Gramofonu'

      Au aceeasi argumentatie ca la ciinii maidanezi. Pina la urma ce ti-e jigodie, ce ti-e corupt. Ei au spus-o.
      Dupa parerea mea, situatia e atit de asemanatoare, incit si solutia e aceeasi: intii castrare, apoi injectia letala. Iar asta tot cu argumentele lor: inchisorile si padocurile ar fi atit de goale, incit ar demonstra eficienta metodei.

      Reply
    2. Gupi

      Eu nu pricep de ce autorul articolului se mai ostenește să mănânce în fiecare zi, dacă oricum i se face foame din nou …

      Reply
  2. Rheia

    Auzi, Mirel, să zici și tu mai din timp, cînd e să te-ntîlnești cu cîte-un sponsoraș, să-i fac o prăjitură, măcar nu pleacă cu burta goală.

    Reply
          1. gone fishing

            Dar oare n-ar fi mai interesant sa facem o gradina de morcovi, ca sa ai ingredientul de baza asigurat? Pe bune. La Nana, pe-acolo.

            Reply
            1. Rheia

              Cel mai interesant ar fi o grădină cu morcovi gata rași, eventual și-un răsad-două de albușuri gata bătute. Et pour la bonne bouche, și cîteva fire de ciocolată. Neapărat albă!

            2. gone fishing

              Si un iepuras care sa vina si sa comande un tort de morcovi cu trei etaje, ca-n banc. 🙂

  3. Bleen

    Există vreun comunicat oficial al vreunui partid de la noi în care își exprimă solidaritatea cu ucrainienii în lupta lor pentru libertate?

    Reply
  4. Bleen

    Dacă nu mai spăl vase și mă ocup de latura social-administrativ-acțiune oengistică a Blogary rămîne blogul nescris.

    Toată lumea vrea acțiune, dar dacă lăsăm acțiunea pe mîna mea și scrisul pe mîna oamenilor de acțiune se duce țara de rîpă.

    Reply
  5. Lipst

    Sofismul minunat, de pe criticatac: lupta împotriva corpţiei nu este importantă, asta pentru că nu din cauza corupţiei merg lucrurile prost, ci, invers, din mersul prost al lucrurilor decurge corupţia. Asta e cu adevărat o întorsătură politico-ideologică, de fapt, o falsă disjuncţie.

    Acelaşi autor consideră că trebuie să mulţumim statului pentru marile invenţii ale lumii, cum ar fi Internetul, touchscreen-ul, GPS-ul „şi altele”.

    Reply
    1. DanCanada

      Da’ interviul cu Zizek si hamsterul l-ai citit? Un text absolut cretin si fara strop de talent, bun simt sau farima de logica. Nici macar funny nu e.
      Si cica Zizek asta e din crema internationalista a stingii 🙂

      Reply
  6. Canadiana

    Imi pare bine ca ziaristii occidentali pot experimenta pe pieile lor fine beneficiile societatii socialiste multilateral dezvoltate de la Soci. Poate le creste aprecierea pentru capitalismul rau si decadent. Si poate le mai scade admiratia natanga si iresponsabila pentru Putin. Avantaj, noi.

    Reply
  7. Bleen

    Singura șansă a Ucrainei de a fi băgată în seamă de Occident e să-și schimbe numele în Lgbtaina. Obama ar da chiar cu nucleara în Putin.

    Reply
  8. Yeba

    Asta cu resursa umană catastrofală la vedere din PNL plus Ramona Mănescu inubliabil de proastă live confirmă teoria că 1) nu mai există peneliști frecventabili, 2) dacă l-ar da jos pe Crin tot aia este pe fond și 3) toți care au clamat că-și mențin doctrina și totdată l-au apreciat pe Blaga pe când clipea îmbietor din gene nu-s deloc spirite fine, ci, în cel mai bun caz, interesate.

    Reply
  9. Lipst

    România a avut un ministru de externe incredibil de prost (Cioroianu) iar acum are unul incredibil de slab (Corlăţean), pre limba cea tabloidă, aşa ceva nu ţi-ai fi imaginat niciodată.

    Reply
  10. Bleen

    Time e scrisă de Organizația Naziștilor Retardați:

    It’s possible that Comedians in Cars Getting Coffee won’t drive conversation for long enough to have an impact, but if the issue stays in the spotlight, Seinfeld’s perspective will lose. A continued lack of diversity on his show would prove his detractors’ point — and make him look racist and sexist, even if he’s merely failing to actively think about matters of race and sex — while increased diversity would seem to acknowledge that the “nonsense” isn’t so nonsensical at all. There’s no longer a way for a prominent comedian with Seinfeld’s level of influence to be so glib about the issue — especially given that of his 26 guests, only two have been women and another two have been nonwhite. (There have been no minority women guests so far.)

    Reply
    1. Lipst

      Atunci când Seinfeld o să fie o femeie, lesbiană, rromă, afro-americană, mentally şi physically challenged şi foarte bătrână, te pomeneşti că abia atunci o să-i apuce râsul şi pe sectarii ăştia nebuni.

      Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *