Stirile zilei, linkuri si offtopice – 9 aprilie 2014

foto: USS Yorktown (CV-5)

Zilnic vom avea linkuri politice și din lume adunate, de la noi și de aiurea.


15:00 – Decizie CEDO: interceptările DNA nu încalcă drepturile persoanei urmărite penal
13:09 – Congratulations, you’re a father! 
10:39 – The Rise of American Totalitarianism
10:25 – Inside Vladimir Putin’s Skull
10:01 – Miting pro Mazare in cartierul Henri Coanda din Constanta – urmeaza si greva foamei
01:33 – 17 Baby Elephants Learning How To Use Their Trunks
01:08 – Ce e respingător în selfie-ul cu Elena și EBA


ȘTIRILE INTERNE (Blogary Evernote)

ȘTIRILE EXTERNE (Blogary Evernote)


Facebook Comments

19 Comments Stirile zilei, linkuri si offtopice – 9 aprilie 2014

  1. Bleen

    Pentru grupările opoziției este important să găsească un prezidențiabil acceptat de toți, neutru. L-au și găsit. Se numește Ponta. Serios.

    Un președinte apropiat de Blaga/PDL va însemna sfîrșitul pentru Udrea iar unul apropiat de Udrea ar însemna sfîrșitul pentru Blaga/PDL.

    Notați în carnețel.

    Reply
    1. Gramofonu'

      Eu sint de acord cu Diaconu.
      Sa le spuna, dom’ne, ce de capușe si lacuste avem noi. Si gușteri, si cameleoni.
      Sa le spuna si bancul cu iarba.

      Reply
  2. DanCanada

    In legatura cu pozele din ultimul timp cu US Navy, o poanta auzita recent: la ce aduc americanii in Marea Neagra (distrugator, crucisator etc) contribuim si noi (ca doar sintem in NATO, nu?) cu ce-are mai bun marina militara romaneasca – un spargator de seminte.

    Reply
  3. Bleen

    Partidele și independenții care nu au structuri și rețele prin care să strîngă semnături pentru înființarea sau înscriere în alegeri nu au nici dreptul de a face promovare prin mass-media, fiindcă aceasta este considerată promovare politică și e interzisă în afara perioadei propriu-zise de campanie electorală. Libertatea de exprimare a ideilor politice este limitată la cîteva luni pe an. În restul timpului, exprimarea ideilor politice, motorul oricărei democrații și garanția libertății, este interzisă în mass media. Nu e prima oară cînd aflăm asta. Anul trecut CNA a interzis o campanie a RMGC fiindcă a considerat-o campanie politică din cauză că vorbea despre locuri de muncă (???). Acum, cu scandalul Diaconu, aflăm același lucru: promovarea ideilor politice este permisă doar o lună la doi sau la patru ani. Și anul trecut și acum lumea bună, iubitoare de libertăți, a tăcut mîlc, fiindcă în discuție erau doi inamici și antipatici, RMGC și Diaconu, și, se știe, libertatea nu e pentru oricine. Inamicilor și antipaticilor le este interzisă.

    Cei care susțin asemenea aberații cu iz totalitar nu au reușit să ne explice cum strîng zecile sau sutele de mii de semnături cerute de lege cetățenii români care vor să candideze independent sau să-și facă partid și care nu dețin rețele în teritoriu (a se citi mafiote), așa cum dețin partidele cartelului politic care conduce România, în condițiile în care le este interzisă promovarea prin mass media.

    Reply
  4. Amalia

    Presedintele Parlamentului European, Martin Schulz, a facut apel la prudenta asupra crizei ucrainene si a precizat ca se opune „pentru moment” unor noi sanctiuni impotriva Rusiei, tara cu care UE are „interese comune”, scrie AFP.

    Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *