Stirile zilei, linkuri, social media si offtopice – 1 ianuarie 2014

foto: anul ăsta batem tot și ne calificăm în toamna europeană (m-am gîndit să începem cu o glumă – poza n-are a face, e din Vietnam).

Zilnic vom avea linkuri politice și din lume adunate, tweeturi, statusuri de facebook, imagini video de la noi și de aiurea. Update-urile se vor face în timp real, așa că mai dați refresh din cînd în cînd și mai verificați casetele de twitter și facebook din articol. Dați click pe săgeți pentru a deschide casetele twitter și facebook.


[box type=”shadow” ]

LINKURI POLITICE

[/box]

[box type=”shadow” ]

DE PRIN LUME ADUNATE

[/box]

Blogary pe Twitter


Blogary pe Facebook

Facebook Comments

17 Comments Stirile zilei, linkuri, social media si offtopice – 1 ianuarie 2014

  1. Bleen

    Cvasivacanța Blogary mai durează pînă la Sfîntul Ion. Nu riscăm să scriem articole geniale între 1 ianuarie și Sfîntul Ion, cînd nu le citește aproape niminea. Vom posta însă, ca de obicei, pe Facebook, pe Twitter, linkuri și comentarii pe Disqus.

    Reply
  2. Florina Neghină

    Bleen, ete bre, azi nu-s’tem decît noi pe aci.

    Aşa, că tot vorbeam zilele trecute cu @SimonaM de diferite specimene de candidaţi la prezi, am mai găsit unu’. Maaare mirare de nu l-o trăzni gîndul! Ori mai bine-l punem direct rege, că iacătă mesaj de an nou. De implicare civică nu mai zic, e organizatorul, participantul şi sufletul oricărei manifestări de stradă, cît de mică ar fi ea, dar voioasă. Veselă, adică.

    George Staicu

    “MESAJUL” MEU DE ANUL NOU SAU…SAPTE DORINTE PENTRU 2014 (toti cei ce au dorinte similare se pot auto-eticheta in aceasta poza, bineinteles, daca doresc acest lucru; deasemenea isi pot eticheta prietenii despre care stiu ca au dorinte similare. Va multumesc ! )
    In aceasta prima zi a acestui an m-am gandit sa transmit un “Mesaj de Anul Nou” TUTUROR romanilor si, in special, ANUMITOR romani ce fac parte din clasa politica a acestei tari. Este vorba, in esenta, de…sapte (de la cifra magica, 7) dorinte ale mele pentru 2014 care sunt enumarate in ordinea IMPORTANTEI lor. Dupa cum veti vedea, intre acestea exista o stransa inter-dependenta.

    DORINTA NR. 1 (pe care am mai mentionat-o in prostarile mele precedente): Sa am, DIN NOU, o viata normala. Adica, sa NU mai fiu nevoit sa fac postari pe temele politicii, democratiei, statului de drept, Raportul MCV, Spatiul Schengen, etc., etc., si NICI sa fiu nevoit sa ies in strada, la mitinguri de protest. Realizarea dorintei nr 1 DEPINDE de indeplinirea dorintei nr.2

    DORINTA NR. 2: Sa fie un an FARA minciuna, agramatisme, analfabetism, incompetenta, diversiuni, manipulari si dezinformari la nivelul clasei politice aflate la putere Adica, un 2014 FARA USL !! Realizarea dorintei nr 2 DEPINDE de indeplinirea dorintelor nr. 3,4, 5, 6 si 7
    ––––––––––––––––––––––––––
    DORINTA NR.3: Opozitia de dreapta (PDL, PFC, PMP, PNTCD, PNR) sa realizeze, RAPID, consensul si UNITATEA de ACTIUNE impotriva USL, inamicul NR. 1 al Romaniei si al TUTUROR romanilor !

    DORINTA NR. 4: Opozitia de dreapta sa constituie (PDL, PFC, PMP, PNTCD, PNR) un guvern-alternativa (din „umbra”), cu reprezentanti din toate partidele respective si sa prezinte un program de guvernare prin care sa arate si, MAI ALES, sa explice electoratului, cu INSISTENTA si, IN SPECIAL, in mod FUNDAMENTAT, politicile si caile prin care Romania va putea reveni la o stare de normalitate;

    DORINTA NR.5: Dizolvarea Parlamentului Romaniei. In acest scop, este necesar ca opozitia de dreapta, UNITA in actiunile sale, FIE sa organizeze AMPLE proteste anti-USL sau sa initieze o motiune de cenzura, prin care sa forteze demiterea guvernului ponta, FIE sa initieze strangerea numarului de semnaturi necesare pentru organizarea unui referendum in vederea dizolvarii parlamentului;

    DORINTA NR 6: Organizarea de alegeri parlamentare anticipate, preferabil de catre un guvern de tehnocrati (organizarea alegerilor anticipate de catre guvernul USL este echivalenta cu o NOUA FRAUDA, ceea ce inseamna ca opozitia de dreapta, chiar si unita, nu va putea obtine numarul necesar de voturi pentru a forma noul guvern);

    DORINTA NR. 7: Opozitia de dreapta, UNITA in ACTIUNE, sa castige alegerile parlamentare anticipate;

    CONCLUZIE: Indeplinirea dorintelor mele nr 1 si 2 DEPINDE, IN TOTALITATE, de…opozitia de dreapta ! Daca dorintele mele nr 3, 4, 5, 6 si 7 nu se vor indeplini, inseamna ca anul 2014 va fi un “Nou An” …RATAT, atat pentru mine si majoritatea romanilor , cat si pentru democratie, statul de drept, mediul de afaceri, etc. etc., din tara noastra !

    LA MULTI ANI, TUTUROR ROMANILOR SI….A BON ENTENDEUR, SALUT !

    P.S. As putea pune pariu ca dorintele mele pentru 2014 sunt SI ale MARII MAJORITATI a romanilor din tara si diaspora !

    — with Alex Ștefănescu, Ruxandra Dragomir, Diaconescu Cristian, Elenina Nicuţ, Teodor Baconschi, Cristian Hrituc,Denis Silviu Soare, Adrian Stefan Iurascu, Adrian Papahagi, Bogdan Oprea, Catalin Predoiu, Marian Preda, Razvan Ungureanu, Eugen Tomac and Monica Luisa Macovei.

    https://www.facebook.com/photo.php?fbid=773558315992357&set=a.110011379013724.20052.100000145873146&type=1

    nm: ăia trecuţi la „with” n-au nici o vină, omu’ îi tăguieşte.

    PS: Stă bine şi pe externe, a apărut în Al Jazeera printre demonstranţii anti-RM.

    PPS: Cam aşa-s susţinătorii „dreptei” de pe Facebook. optimişti incurabili. Cîtă vreme nu le opreşti tratamentul.

    Reply
    1. Barbu Mateescu

      Omul reușește să nu scrie nimic despre PREZIDENȚIALE (ca să-i împrumut stilul), adică un scrutin care, odată câștigat de opoziție:

      1. ar asigura existența în continuare a unei voci critice la adresa guvernării
      2. conform Constituției actuale ar garanta forțelor care l-au susținut pe președinte guvernarea începând cu decembrie 2016.

      Păcat.

      Reply
    2. SimonaM

      Să-l susținem pă Puric, zic.

      P.S. Nici pe diagonală nu-l pot urmări pe nenea ăsta. Zice ceva interesant?

      Reply
    1. Yeba

      O perlă e cadoul potrivit de Anul nou, chiar că nu ia lecții de la nimeni. Și probabil știe că discursul lui Noam îmi fuse subiect de dizertație..E un tip rafinat, apreciez.

      Ca să mă revanșez, îi recomand blogul Mumei Pădurii. Acolo Noam e la mare cinste, găsește interlocutori.

      Reply
  3. Bleen

    100 de ani de la moartea Regelui Carol și izbucnirea Primului Război Mondial, 70 de ani de la debarcarea din Normandia și întoarcerea armelor de către România, 60 de ani de la victoria Germaniei în fața marii favorite Ungaria, 40 de ani de la victoria Germaniei în fața marii favorite Olanda, 30 de ani de la inaugurarea Canalului Dunărea Marea Neagră și lansarea Apple MacIntosh, 20 de ani de la cea mai bună performanță a naționalei de fotbal și 10 ani de la prima victorie prezidențială a lui Băsescu.

    Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *