Stirile zilei, linkuri, social media si offtopice – 14 decembrie 2013

foto: capitala noastră

Zilnic vom avea linkuri, tweeturi, statusuri de facebook, imagini video de la noi și de aiurea. Update-urile se vor face în timp real, așa că mai dați refresh din cînd în cînd și mai verificați casetele de twitter și facebook din articol. Dați click pe săgeți pentru a deschide casetele twitter și facebook.


[box type=”shadow” ]

LINKURI

13:36 – Curtea Constituţională: Dobândirea, pierderea calităţii de membru de partid decise doar de formaţiune, neconstituţională – Mediafax
11:43 – Filmul evenimentelor, cum s-a ajuns la martea neagra a Parlamentului Romaniei: Sedinta decisiva in biroul lui Zgonea, cu Hrebenciuc, Ghita si Fenechiu – Hotnews

Potrivit surselor HotNews.ro, toate partidele prezente la aceasta sedinta erau de acord, in principiu, cu legea amnistiei.

La un moment dat, a fost avansata varianta unui vot secret, la care liberalii sa se opuna formal, si in care, sub protectia anonimatului, legea amnistiei ar fi trecut fara probleme.

PDL a avut reprezentant la discuții, deci nu e chiar nevinovat.

11:33 – Antonescu a avut o întrevedere cu ambasadorul Israelului,în pregătirea vizitei de săptămâna viitoare – Mediafax

Preşedintele Senatului, liderul PNL Crin Antonescu, a avut, vineri, o întrevedere cu ambasadorul Israelului la Bucureşti, Dan Ben-Eliezer, în pregătirea vizitei de săptămâna viitoare a oficialului român în această ţară, în discuţie fiind şi subiectul incidentului de la televiziunea publică.

De susținerea la Curtea Constituțională a unui politician venit dintr-un partid fascist și antisemit n-au discutat?

[/box]

Blogary pe Twitter

Blogary pe Facebook

Facebook Comments

5 Comments Stirile zilei, linkuri, social media si offtopice – 14 decembrie 2013

  1. Amalia

    DPA pe FB:

    „In toata nebunia asta publica, nu pierdeti din ochi scandalul Lucian Bolcas. Chestiunea e majora. Nu trebuie lasata sa fie eclipsata de evolutiile de la Parlament sau tangentele tragi-comice de tip Gigel de la Minister.
    Rog pe colegii jurnalisti si formatori de opinie ca in masura in care pot, zilele acestea, sa tina atentia focalizata pe caz. Faptul ca acest individ este asumat politic si promovat de actuala Putere ca aparator al ordinii constitutionale in Romania e ceva incredibil. Ramificatiile sunt nu doar interne ci si internationale.

    Este scandalos pana la cer. Nu poti crede ca in 2013, in Romania europeana un individ asociat cu extremismul PRM-ist si coruptia institutionalizata a ajuns sa fie asumat si promovat pe fata de catre guvernanti.

    Mai mult: Individul nu e un accident in ansamblul USL, o decizie nefericita aleatoare. Omul este reprezentatul unui intreg curent subteran, al unei viziuni asupra lumii si istoriei ce face parte intrinseca din ceea ce am ajuns sa numim “uselism”. Nu e un accident ca in asemenea momente tulburi indivizi ca el ies la suprafata. USL are un pattern aici, in ciuda celor care tot incearca sa-l acopere.

    Ramificatiile interne si externe sunt masive. Operatiunea de vopsire, coafare si camuflare a actualei puteri de catre lobistii ei occidentali e pe cale sa capoteze. Cazul Bolcas poate sa fie punctul decisiv.”

    Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *