Stirile zilei, linkuri, social media si offtopice – 16 decembrie 2013

foto: Timișoara

Zilnic vom avea linkuri, tweeturi, statusuri de facebook, imagini video de la noi și de aiurea. Update-urile se vor face în timp real, așa că mai dați refresh din cînd în cînd și mai verificați casetele de twitter și facebook din articol. Dați click pe săgeți pentru a deschide casetele twitter și facebook.


[box type=”shadow” ]

LINKURI

18:23 – Războiul Rece, oprit de armele nucleare. Discuțiile pentru dezarmare au dus la negocieri pentru libertate – DIGI24
18:15 – Antonescu, întrebat dacă e iminentă o ruptură în USL dacă disputele continuă: „Mă tem că da”/ Ponta: „Dacă Antonescu vrea să rupă USL, să rupă, eu nu vreau” – Mediafax
18:14 – Toader şi Rădulescu, liderii grupurilor parlamentare ale PDL, au demisionat din funcţii – Mediafax
17:51 – Decizii pe care le așteptam de la PDL – Monica Macovei
13:20 – These Beer Ads Aren’t Afraid to Celebrate the Stupid Fun Fueled by Beer – Adweek
12:55 – Ponta: Oamenii aşteaptă lucruri bune de la PSD şi aliaţii UNPR, PC. Poate o da Dumnezeu, şi de la PNL – Mediafax
12:26 – Lucian Bolcaş refuză nominalizarea la Curtea Constituţională – DIGI24
08:46 – Cairo snow: Egyptian capital sees snowfall for the first time in 112 YEARS – Mirror News

As reported by Buzzfeed, Egyptians who had witnessed snow for the first time in their lives were left amazed  – with the Arabic word for snow trending on Twitter.

08:38 – 5 Historical Attempts to Ban Coffee – Mental Floss

King Gustav III even ordered convicted murderers to drink coffee while doctors monitored how long the cups of joe took to kill them, which was great for convicts and boring for the doctors.

[/box]

Blogary pe Twitter

Blogary pe Facebook

Facebook Comments

27 Comments Stirile zilei, linkuri, social media si offtopice – 16 decembrie 2013

    1. DanCanada

      Daca tot e cu mosi craciuni, unu’ pe townhall cu ce spera pt Obama de la Mosu’:
      „For President Obama, I hope Santa brings him the courage to stay the
      course on Obamacare. Don’t change a thing, Mr. President. People will
      soon see that it was really their fault for having believed your
      repeated, unequivocal promises. They’ll be thrilled to be tossed off
      those old policies they didn’t know were terrible and to lose their
      current doctors, all for the chance to try to sign up for
      Obamacare-compliant plans that give worse coverage at twice the price
      provided by doctors who practice out of vans down by the river.”

      Reply
  1. Lipst

    Privite cu un pic de recul, acţiunile USL au o amprentă a lor. Într-o perioadă foarte scurtă de timp, deci cu totul opus treburilor publice care, prin natura lor, durează, tocmai pentru că sunt publice, trebuie multă dezbatere, mult compromis, USL atacă instituţiile statului. Atacul se face, dacă tot este atac, pe mai multe fronturi. Astfel, în public se eliberează mai multe dihănii, cât mai multe, cu gândul că până la urmă, din cinci-şase, tot o să rămână una-două. Lumea atacă dihăniile mari şi, excedată, sfârşeşte aproape prin a accepta dihăniile mai mici,
    cu gândul că s-ar fi putut încă şi mai rău, chiar dacă acum e foarte rău.

    Asta e o plusare în numări dar e şi o plusare în calitatea răului, cum ar fi, ţi-l propun pe Bolcaş, ca să mi-l accepţi pe Greblă, Greblă fiind „juristul” loviturii de stat din 2012, dar care, ar putea să pară parfum pe lângă Bolcaş. Parcă se şi aude din palatul poporului al celor 500 de ceauşeşti, păi, n-aţi vrut lături cu venin, acum de ce comentaţi la terci mucegăit ?! E ceva foarte perfid. Pare ceva aproape strategic.

    Reply
    1. Nea

      E o veche metodă sovietică: mă prefac că vreau cu îndârjire ceva care nu-mi trebuie, ca apoi să renunţ la acea pretenţie în schimbul unei concesii reale din partea adversarului.

      Reply
  2. Florina Neghină

    Măritul Cocoșelului Cauzează – Fb
    acum 10 sau 20 de ani, personaje sinistre ca ninosu sau iorgovan intrau în ccr fără nici o problemă. acum, deși usl are o majoritate de 70%, bolcaș a trebuit să refuze numirea. cred că trăim niște vremuri cu o idee mai favorabile.

    Reply
      1. Canadiana

        Apropo de nume, ca tocmai il citii pe Plesu: Toni Grebla e nume de mafiot. Pare mai mult porecla decat nume pe bune. :)))

        Reply
          1. Canadiana

            Tocmai faceam un exercitiu de imaginatie: porecla Grebla i s-ar putea trage de la:
            1. fura mult, are mana ca grebla
            2. a pierdut o mana intr-o bataie si are o proteza in forma de carlig (grebla)
            3. are strungareata mare in fata si dintii rari, ca grebla.

            Reply
        1. DanCanada

          Numele nu-i problema, asa si W. Bush ar fi Georgica Tufis. Vorba lui Bleen: „problema e că arată și se comportă ca” o Grebla.

          Reply
      2. Florina Neghină

        Prin urmare…

        =)))))) E curte-n curte cu Curtea Constituţională.

        Măritul Cocoșelului Cauzează
        am niște pămînturi undeva în gorj, sînt vecin cu ferma de struți a domnului judecător al curții constituționale a româniei, domnul toni greblă. așa că aveți grijă cum vorbiți cu mine!

        Şi are struţi de ceva vreme la cover. Eu cred că el l-a propus.

        Reply
  3. Bleen

    Problema lui Gigel Știrbu nu e numele în sine, problema e că arată și se comportă ca un Gigel Știrbu. Dacă era un mare creator, o mare capacitate, ziceam Gigel Știrbu așa cum zicem Adrian Mutu. Cu evlavie.

    Reply
  4. Florina Neghină

    MRU: „A fost un an care a pus la grea încercare tăria noastră. Partidul nostru începe să însemne enorm pe scena politică românească. Vă reamintesc însă că nu a existat nimic în istorie care să fi fost făcut fără luări de decizii importante. Istoria îi ţine minte doar pe cei curajoşi şi demni. Reprezentăm viitorul şi schimbarea se aşează în efortul nostru” – Gandul

    Să te referi la PFC folosind „enorm” este ca şi cum un chinez ar vorbi despre negri.

    Reply
    1. Bleen

      I-a ascuns oculta evreiască pastilele de prostată și senilitate și a uitat la ce-și depusese candidatura. I-au spus că de fapt voia să se ducă la veceu.

      Reply
  5. Bleen

    Începînd de la anul, firmele care acordă sponsorizări vor avea drept de deducere 7 ani. Astfel, deducerea se va reporta, nu ca acum. Să presupunem că într-un an sponsorizările acordate de o firmă depășesc 20% din profit sau 3 la mie din cifra de afaceri. Diferența nu va fi pierdută, ci se va reporta anul viitor. Astfel, dacă firma acordă sponsorizări de 30% din profit, 20% va fi dedus în acest an iar 10% se va reporta anul următor. E valabil și pentru cazurile cînd firma are un profit mai mic decît cel prognozat sau chiar e pe pierderi. Sponsorizarea va putea fi dedusă din profit în 7 ani de la momentul la care a fost făcută.

    Prevederea va opera din 2014.

    Reply
  6. Bleen

    Prostia deceniului. Niște oameni vii, care se simt bine, liberi, care consumă și dau de muncă altor oameni, care participă la schimbul capitalist fără de care am crăpa, sînt înjurați de niște hăbăuci care n-au ce face.

    Comentariul de la poză (al autorului):

    Principala problema a poporului roman:

    (Precizare: fotografia reprezinta o realitate de o clipa. Nu judecati prea dur grupul din stanga pentru ca nu le cunoastem povestea. Poate au fost pana acum in fiecare saptamana la protest. Sau poate nu. Nu conteaza. Eu m-am folosit de prezenta lor acolo ca sa transmit un mesaj general.
    Imaginea este reala. Interpretarile sunt subiective.)

    Reply
  7. Bleen

    Din ianuarie o să facem ceva schimbări. Sper ca în decembrie să-mi iau și eu vacanță, adică măcar să nu mai scriu articole două săptămîni,

    Din ianuarie prioritățile vor fi:

    1 – proiecte doctrinare (liberalizarea pieței politice, sănătate, educație etc)
    2 – monitorizare media si stiri
    3 – publicistică politică (în niciun caz partizană politic, ci doar doctrinar).

    Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *