Stirile zilei, linkuri, social media si offtopice – 17 ianuarie 2014

foto: o casă

Zilnic vom avea linkuri politice și din lume adunate, tweeturi, statusuri de facebook, imagini video de la noi și de aiurea.

[wp_rss_multi_importer]

Blogary pe Twitter

Facebook Comments

20 Comments Stirile zilei, linkuri, social media si offtopice – 17 ianuarie 2014

    1. Yeba

      La un restaurant, da.
      Pe vremea mea era așa: inclusiv studenții necăminiști trebuiau să facă de serviciu la cantină o dată pe semestru.

      Serviciul = o zi toată grupa era scutită de cursuri și ocupa diverse poziții strategice la cantină: curățat de zarzavat, strâns vesela & curățat sala de mese, spălat vase, spălat tacâmuri, clătit vase & t, uscat vase & t. pt cele 3 mese de pe cartelă.

      Cum ne-am așezat pe scaune, dimineața la 6.30, ca să ne împărțim sarcinile, cum au început discuțiile. Am rezistat fix 3 minute după care m-am oferit să spăl eu toate vasele, fiindcă aia era the most dreaded position BY FAR. Am făcut asta nesmintit, toți anii, toate semestrele. Pe atunci mi se părea un câștig însăși bună dispoziția grupei, dar acum văd că gestul meu spontan avea o semnificație mai înaltă, intra în CV, fiindcă eram sortită să comentez pe blogul unui spălător de vase exotic.

      Reply
  1. Bleen

    Anamaria Prodan Reghecampf

    De vis…Florin Salam la botez la Piti Talent

    Anamaria Prodan Reghecampf Mars jigodie!florin salam boule are o voce incredibila!dar la cit de taran esti ce sa intelegi. Du te n pula mea de sarac!

    Ciocan Dragos se vede ca ana maria are ceva in comun cu muzica asculta numai valori aici vorbim de o valoare mare a romaniei dar lumea nu stie sa aprecieze ,FLORIN SALAM are o voce incredibila numai cine stie ce ie aia muzica acela poate sa aprecieze ce ie bine si ce este rau nu degeaba a venit GORAN BREGOVICI la el in Romania putea sa vina la marcel pavel la andra …intai documentativa inainte sa vorbiti de cineva .FLORIN SALAM CANTA cat pentru 1000 de solisti intro seara LIVE ,asa ca el are o voce dumnezeiasca iti multumim FLORIN SALAM pentru tot si tie ANA MARIA pentru ca stii ce poate FLORIN SALAM .

    Piti Regele Jianule din ce comuna esti ma tarane???

    Piti Regele jianule esti prea mic sa trimit pe cineva dupa tine… dar sincer nu stiu care e problema ta cu ana si florin salam dar ma rog invidia e mare….are dreptate dragos te certi singur…laso mai moale cu ANA ca esti prea mic pt ia adica NIMENI…

    Andreea Văleanu Fiecare are dreptul sa asculte ce vrea , cand vrea si unde vrea . Imi place Florin Salam 😡 .Dar pentru mine regele e Nicolae Guta :”> .Dar si Salam e tareee m/ .

    Reply
  2. Yeba

    Blogary e blog de bovarisme? Blog de contemplare lucidă? O să ne-ngrășăm de sedentarism. Părem descumpăniți, fără cauză și fără speranță.
    Înțeleg că de-aia acum nu-l apără niminea coerent și activ, fiindcă Băse a devenit non-subiect pentru public (care va declara ulterior că toți sunt la fel etc.) fiindcă oricum „mai dă-o dracului de Justiție, parcă suntem nație de pușcăriași, frate, ăsta nu știe că n-avem toți procese?!”.
    Dar Blogary era contracurentului, avea viziune și știa să parieze pe cai verzi pe pereți. Am ajuns la the point of no return, unde muriră caii și se cheamă că pariem pe cai morți?

    Reply
    1. DanCanada

      Nu, e doar jumatea lu Ianuarie – momentul ala de depresie maxima. S-a dus roz-bombonul sarbatorilor, inca e frig si gri afara, incepem sa ne trezim din mahmureala si sa vedem ca nu e aia, cealalta. Plus ficatu’ marit de la cite bauturi ‘de stinga’ am baut… 🙂

      Reply
      1. Yeba

        Gata, m-am înviorat, Gâdea a fost amenințat cu moartea din cauza și sub influența lui Băsescu, s-a plâns la Procuratură. Bine că am ce contempla când mă țin de ficat.

        Reply
        1. Bleen

          Vă imaginați scena cu EBA candidată pupîndu-se cu Papahagi, Udrrea pupîndu-se cu Macovei, Băsescu pupîndu-se cu Blaga? Ați citit Caragiale? Tot? Bine. Atunci v-o imaginați. Cu tot fun-ul de rigoare.

          Reply
          1. Rheia

            Păi de ce să nu putem? Eu nu știu ca Eba să se fi porcăit cu Papahagi. Iar Udrea, tot din cîte știu eu, s-a abținut de la țățisme. Pe Macovei n-o cred organic capabilă de porcăieli, că n-are destul umor. Iar Băselu are destul umor încît să-l pupe și pe Gîdea (mai ales dacă Gîdea are o tavă de argint în loc de gît).

            Reply
  3. Bleen

    Dragoș Paul Aligică:

    „Time out o secunda de la criza din Romania. Putine lucruri provoaca mai multa scarba decat acesti fatarnici si panglicari adunati anual la Davos sau pe unde se mai aduna ei, ca sa declare:

    „Agravarea decalajului dintre cei mai bogati si cei mai saraci este principalul risc cu care se va confrunta omenirea in cursul anilor viitor, avertizeaza joi Forumul Economic Mondial (WEF), care organizeaza in fiecare an celebrul Forum de la Davos, relateaza AFP.”

    Deci potentatii acestei lumi, miliardarii ei, cei pe care accidentul si istoria i-au pus in pozitia de cei mai puternici si influenti oameni ai epocii lor se aduna, se rup in figuri, se dau ingrijorati, se pozeaza si pozeza, ca sa ce? Ca sa ne dea cate o lozinca de asta de PR gretos corect politic, lipsit de continut si ultimamente iresponsabil.

    Auzi care e problema?! Agravarea decalajului. Asta e principalul risc. Pai daca asta e problema si tot sunteti adunati acolo cu totii, cu toata concentrarea voastra de averi si putere, rezolvati-o, frate, pe loc. Ce stati sa mancati, scuzati experesia dar alta mai buna nu e, rahatul asta plin cu lozinci corecte politic?

    Lasi, fatarnici, lipsiti de leadership.

    Mare nenoriocire ca Occidentul -cand aveam mai mare nevoie de o generatie de lideri politici si economici adevarati- ne pune in situatia sa avem acesti pigmei, aceste caricaturi, ridicate de valul de putere economica si politica creat cu truda si inteligenta de generatii si generatii de stramosii lor.

    Reply
  4. Florina Neghină

    Semnul electoral al întregii clase politice din România – şi nu numai – este pîinea. La putere ajunge cine dă cît mai multora pîine gratis sau pîine mai ieftină. Pentru ca, ulterior, să poată pune mîna pe cît mai multe cuptoare de pîine.
    Aparent, numai economicul contează. Şi e normal să fie aşa, pînă la un punct. Punctul în care pîinea dată este pîine furată. De la cei care o produc, nu de la cei care o împart. Şi cu asta am intrat în doctrină. Sîntem sau nu sîntem o naţiune de hoţi? Nu ţipaţi, nu sîntem. Dar cum dovedim asta? Simplu, devenind fiecare proprietarul propriului cuptor de pîine.
    Şi aşa începem. Să ne explicăm şi să explicăm ce se întîmplă cu noi.

    Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *