Stirile zilei, linkuri, social media si offtopice – 18 ianuarie 2014

foto: attila

Zilnic vom avea linkuri politice și din lume adunate, tweeturi, statusuri de facebook, imagini video de la noi și de aiurea.

[wp_rss_multi_importer]

Blogary pe Twitter

Blogary pe Facebook

Facebook Comments

13 Comments Stirile zilei, linkuri, social media si offtopice – 18 ianuarie 2014

 1. Yeba

  M-am mai găndit, feedul cu linkuri nu e bun, e prea depresiv. Vrem desene animate clasice si orice serotonin-enhancer iti da prin minte.

  Reply
 2. Bleen

  Lucrurile stau așa:

  Andreea Pora e un jurnalist. Cu momentele sale mai bune sau mai proaste, cu momentele mai inspirate sau mai puțin inspirate.

  Antena 3 e un departament de propagandă și intimidare care aparține unei organizații politice extremiste și mafiote. Nu are nici cea mai vagă legăturâ cu jurnalismul.

  Orice crimă e o răfuială personală între autorul crimei și victimă sau între cel care a comandat-o și victimă. Indiferent de motivațiile autorului societatea trebuie să reacționeze formal prin instituții și moral prin indivizi. Faptul că e Dan Voiculescu sau Gâdea văd atacurile la Andreea Pora drept o răfuială personală e irelevant. Societatea trebuie să reacționeze. Și crimele legionarilor și comuniștilor erau tot răfuieli.

  Că Mircea Toma e un extremist cu caracter zero știam. Acum află și lumea bunâ, mișto.

  Reply
  1. Rheia

   Eu îl socoteam pe Mircea Toma doar un teribilist, mulțumindu-mă să-i ignor accesele infantile, pentru că aveam nostalgia Academiei Cațavencu de la începuturile ei. Acum văd că-i și el doar un mic ticălos, la fel ca Bușcu și Dinescu. Extremist nu-l văd, că n-are destul mijloc. Și elasticului, ca să se-ntindă, îi trebuie măcar niște centimetri. Or Mircea Toma e milimetric.

   Reply
 3. Bleen

  Ionuț Popescu

  „A fost nevoie ca USL să aducă forțe proaspete la Curtea Constituțională ( Mona Pivniceru, Valer Dorneanu, Toni Greblă) pentru ca deciziile să nu mai fie luate scremut, cu 5-4…

  Reply
 4. Rheia

  Fiu-meu, uitîndu-se peste umărul meu acum cîteva minute, zice: „Mami, ai observat că Blogary (bine, el pronunță „blogheiri”, cu accent pe „ghe”, că face engleză la școală, n-ar mai face, în halul de aiurea-n care le predă farfuzica aia nouă care le-a venit din septembrie) are nevoie de două mii de euro ca să poată funcționa pînă în aprilie?” (Măcar citește cursiv în românește) „Da, mamă, știu, lasă-mă te rog să citesc, nu mă zăhăi de cap.” „Dar nu sînt decît șaptezeci de euro acolo!” „Da, văd. Și ce propui? Vrei să le dai și tu din pușculița ta?” „Eu nu mai am euro. Că mi l-ai luat tu cînd ai fost la Napoli.” (Așa e. Uitasem.) „Îmi dai leii tăi, eu merg la bancă, și cumpăr euro cu ei, că se poate.” Pauză meditativă. Într-un tîrziu: „Dar poți să le spui să-mi cumpere și mie o sabie Star Wars cu lumini, că asta pe care mi-ai adus-o tu nu luminează.” Deci, dragă tanti Blogheiri, dacă mai vrei un sponsor, să bagi și niște poze cu săbii.

  Reply
 5. Bleen

  Unu la semafor cu un Logan ii face semn unuia cu Ferrari de langa el, sa lase putin geamul jos…
  – Ia zi, frate, esti multumit de ea? C-am vazut ca nu prea isi cumpara lumea…

  Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.