Stirile zilei, linkuri, social media si offtopice – 25 decembrie 2013

foto: consumerism

Zilnic vom avea linkuri politice și din lume adunate, tweeturi, statusuri de facebook, imagini video de la noi și de aiurea. Update-urile se vor face în timp real, așa că mai dați refresh din cînd în cînd și mai verificați casetele de twitter și facebook din articol. Dați click pe săgeți pentru a deschide casetele twitter și facebook.


[box type=”shadow” ]

LINKURI POLITICE

[/box]

[box type=”shadow” ]

DE PRIN LUME ADUNATE

[/box]

Blogary pe Twitter


Facebook Comments

16 Comments Stirile zilei, linkuri, social media si offtopice – 25 decembrie 2013

  1. Florina Neghină

    Viaţa fostului rege Mihai, pe scurt, se rezumă la două scuze – a fost prea tînăr ca să înţeleagă, respectiv prea bătrîn ca să mai priceapă – şi între ele, un lung şir de compromisuri absolut dezonorante. Nici măcar un om simplu nu ar fi apreciat pentru aşa ceva, ba dimpotrivă. Şi atunci, toată admiraţia regalistă se reduce la snobism şi/sau oportunism, pentru unii, şi la necunoaşterea sau imposibilitatea recunoaşterii faptelor şi comportamentului lui pentru alţii.

    Reply
  2. Bleen

    Politicienii din opozitie nu trebuie sa se bata cu pumnil in piept ca sint de dreapta si nici sa faca glumite fara umor si irelevante cu dottore, Victor Viorel, plagi si altele. E suficient si obligatoriu sa refuze populismul si extremismul, macar la nivel declarativ. Este vital ca toate persoanele publice sa dea un mesaj publicului de refuz al extremismului si aventurilor populiste si totalitare si de sustinere a pluripartitismului, alegerilor libere, parlamentarismului, separatiei puterilor in stat, proprietatii private, pietei libere, comertului liber, aliantelor occidentale etc

    Reply
  3. Bleen

    Regele Mihai: „Anul 2013 a fost un al realizarilor, societatea civila si sistemul privat se consolideaza si se dezvolta, sintem pe drumul democratiei si libertatii.” In vara lui 2012, la lovitura de stat, a tacut milc, ba mai mult, a plecat la intilnirea pasionatilor de jeepuri vechi, in Elvetia. Pina sa vina USL la putere traiam in cea mai neagra dictatura si inapoiere, fara nicio perspectiva, cel putin asa arata realitatea in comunicatele sumbre si catastrofiste ale Casei Regale. Acum, cu USL la putere, perspectivele sint luminoase avem realizari si sintem pe drumul libertatii.

    Reply
      1. Yeba

        Oare de ce ma plictisesc?
        Știu eu, știu eu, doamna! Noi ne plictisim deoarece dudele sunt previzibile la maximum. Numai eliberarea totală a Parlamentului de sub jugul Codului Penal va putea genera, grație unicității evenimentului, un mesaj cât de cât original.

        Reply
    1. Yeba

      Ce n-a mers bine? Altor bloguri cum le-a mers? Lumea nu se interesează de politică dacă nu-i lovitură de stat? întrebare clasică din copilăria-mi „Dana Grecu de ce poate și tu nu poți?” Adică ea a putut face 3 emisiuni pe tema bețigașului cu care se șterge Băse în urechi (pe lângă cele ale lui Gabi Firea) și alte 2 pe tema aluniței de pe chelie, aia din dreapta, și tot a făcut audiență.

      Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *