Stirile zilei, linkuri, social media si offtopice – 26 decembrie 2013

foto: cu gheață

Zilnic vom avea linkuri politice și din lume adunate, tweeturi, statusuri de facebook, imagini video de la noi și de aiurea. Update-urile se vor face în timp real, așa că mai dați refresh din cînd în cînd și mai verificați casetele de twitter și facebook din articol. Dați click pe săgeți pentru a deschide casetele twitter și facebook.


[box type=”shadow” ]

LINKURI POLITICE

[/box]

[box type=”shadow” ]

DE PRIN LUME ADUNATE

[/box]

Blogary pe Twitter


Facebook Comments

23 Comments Stirile zilei, linkuri, social media si offtopice – 26 decembrie 2013

  1. Bleen

    Toate victimele crimelor de pe Discovery Investigation erau amuzante, calde, pline de viata, iubite de comunitate, vesele. N-a fost ucis niciun trist, nicio depresiva, nicio jigodie sau acritura detestata de comunitate.

    Reply
  2. Florina Neghină

    Apropo de ce se mai întîmplă în SUA.

    Kids cards for veterans refused; ‘Merry Christmas,’‘God bless you’ not allowed!

    Students at a North Texas elementary school got a lesson in political correctness when they discovered that a Dallas VA hospital doesn’t allow the phrase “Merry Christmas” on Christmas cards sent to veterans. Um, they’reChristmas cards.

    http://www.bizpacreview.com/2013/12/24/kids-cards-for-veterans-refused-merry-christmasgod-bless-you-not-allowed-90288

    Şi:

    The Army got a stern warning from a Defense Department representative recently. Avoid the word “Christmas” under all circumstances

    http://www.bizpacreview.com/2013/12/24/outrage-as-army-bans-word-christmas-treats-pornography-better-than-it-does-christmas-90241

    Reply
  3. Florina Neghină

    Stăm bine la extremism. Pendulăm între anarhia legionaroidă şi eco-anahie. Avînd în vedere recrudescenţa grupărilor fasciste în Europa şi ofensiva socialistă în SUA, ne aliniem, în sfîrşit, trendurilor occidentale.

    Dan Puric: Românul adevărat trebuie să boicoteze legislația din România pentru că e făcută special ca să-i inhibe

    http://www.b1.ro/stiri/eveniment/dan-puric-romanul-adevarat-trebuie-sa-boicoteze-legisla-ia-din-romania-pentru-ca-e-facuta-special-ca-sa-i-inhibe-72364.html

    Reply
    1. Amalia

      Nu-i mai da idei! Pun pariu ca la urmatoarea luare de pozitie a Ambasadei pentru vreo „nefacuta” se va folosi de asta: ia uite cine ne da noua lectii!

      Reply
      1. Yeba

        ziceti-mi si mie in clar si poate-mi fac cont pe FB ca sa nu bat lumea la cap..

        (Dar am dat o fuga de prin vecini si ma gandeam sa-i cer concediu lui Bleen,, intr-atata e de obositor si time-consuming. De ex., nici acum nu-s lamurita ce vrea pe blogary Stefan Kovacs, stiu doar ca am dat de el si pornind de la comentatorii Mumei Pădurii, cu diferența că acolo e-n anturajul potrivit.)

        Reply
        1. Amalia

          Eu nu stiu mai mult decat apare in captura postata de Florina (nici eu n-am cont pe fb sau alte alea) si banuiesc ca nici Zgonea nu stie chiar daca are cont…

          Reply
          1. Yeba

            Îmi propuneam să fac un pas mic pentru pălăriuță și să am pretext să povestesc ce-am văzut pe FB, parcă era Dexter/s laboratory.. Ideea a mai principală însă este că NU se vedea captura, că altminteri mi-ar fi picat fisa.

            Reply
    1. Florina Neghină

      În eventualitatea unui tur II Ponta-Antonescu, nu se pune problema, în ce mă priveşte, să mă prezint la vot. Înainte de orice altceva, nu pot vota pentru cea mai înaltă funcţie în stat unul din autorii loviturii de stat din 2012.
      În privinţa lui Antonescu, am mai zis, poate să mi se arate şi dumnezeus în vis şi să-mi zică să-l votez, tot nu voi face asta.

      Reply
    2. Barbu Mateescu

      CSCI nu e chiar cea mai de încredere sursă, dar situația e cam ca în toate sondajele despre prezidențiale din ultimele luni sau chiar ani:

      1. Opoziția are un spațiu de aprox. 30% în primul tur.

      2. În turul doi candidatul opoziției e decredibilizat și nu mai strânge aproape niciun vot în plus.

      3. În turul doi, Ponta e arma cu care PNL-iștii dau în cap opoziției, în cazul în care Antonescu nu ajunge în turul doi.
      În turul doi, Ponta e arma cu care oamenii anti-USL dau în cap lui Antonescu, în cazul în care finala e între Ponta și Crin.

      Politicienii, presa, etc. încearcă să promoveze ideea unui val imens, național anti-Ponta în care să intre în turul doi toată lumea (PDL-iști, susținătorii președintelui, fani Crin, dacioții, legionarii, hipsterii, etc etc etc.)
      Conform sondajului ideea nu prea prinde.

      Reply
      1. Yeba

        Cu comentarii de-astea neconstructive, adio laicuri! Mai bine așa: „Există percepția greșită că Ponta bate pe oricine.. În realitate, Ponta fiind cu desăvârșire inept, mitoman și iresponsabil, deci periculos, iar electoratul – informat, vigilent și cu instinct civic, oricine îl poate bate pe Ponta. (minus Crin care e în plus și uzat)
        Totul e să-și dorească mai mult victoria”..

        Reply
  4. Bleen

    Opozitia asa-zis de dreapta are o obsesie: investitiile de stat. Acuzatia cel mai des intilnita la adresa puterii e asta: statul nu investeste suficient. Deci avem o opozitie de dreapta care vrea stat maximal si care e convinsa ca statul e cel mai priceput si el trebuie sa investeasca. Insa cind Dragnea primeste bani de investitii la MDRT, opozitia face scandal. Pai nu asta cere ea puterii, mai multe investitii? Problema e alta. Doctrinar, opozitia e de aceeasi parte a baricadei cu puterea. Singura ei problema e ca nu e ea cea care baga banii statului in clientela.

    Reply
  5. Amalia

    Stanga caviar nu se dezminte: „Ministerul Fondurilor Europene se muta in cladirea Tower Center International de la Piata Victoriei, printr-un contract de inchiriere valabil pana la sfarsitul lui 2015. MFE a impus proprietarilor care au depus oferte conditii precum dotarea birourilor demnitarilor cu scaun tapitat cu piele si dulapuri din lemn” (hotnews).

    Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *