Stirile zilei, linkuri, social media si offtopice – 30 decembrie 2013

foto: peste 5000 de ani, cînd Bucureștii nu vor mai fi, podul suspendat al lui Oprescu va fi ca un sfinx și-o piramidă

Zilnic vom avea linkuri politice și din lume adunate, tweeturi, statusuri de facebook, imagini video de la noi și de aiurea. Update-urile se vor face în timp real, așa că mai dați refresh din cînd în cînd și mai verificați casetele de twitter și facebook din articol. Dați click pe săgeți pentru a deschide casetele twitter și facebook.


[box type=”shadow” ]

LINKURI POLITICE

13:20 – Laptele de la țară intră în ilegalitate
11:58 – Masuri de austeritate vs stat minimal – Blogary, 28 mai 2012
09:00 – Bilanț 2013: cea mai neplăcută surpriză – viziunea socialistă a Papei Francisc – Logica Economică
07:54 – Sondaj: Victor Ponta, cel mai apreciat politician în 2013, cu un procent în faţa lui Traian Băsescu – DIGI24

[/box]

[box type=”shadow” ]

DE PRIN LUME ADUNATE

10:37 – A soldier’s eye: rediscovered pictures from Vietnam
09:12 – NASA Space Selfie Is Out of This World – Mashable

[/box]

Blogary pe Twitter


Blogary pe Facebook

Facebook Comments

17 Comments Stirile zilei, linkuri, social media si offtopice – 30 decembrie 2013

  1. Yeba

    Zoe Petre este revoltată că învățătoarea de la Scoala 10 a vrut să câștige mai mult decât alții înființând acum câțiva ani o școală privată. Să trăiești, Milică, că tu i-ai scos pe toți ăștia din neant să concureze stânga din dreapta!

    Reply
  2. adib

    Deci conditiile de vanzare a laptelui devin mai stricte. Politicienii de dreapta nu exprima nici o parere. Incerc sa formulez eu cateva posibile pareri, si va las pe voi sa alegeti care dintre ele se gasesc in mintea domnilor politicieni (de dreapta)

    a) O parte din micii producatori de lapte si vor vinde vaca si vor deveni dependenti de ajutoare sociale. Foarte bine! Daca noi, dreapta unita, le promitem in 2016 mai multe pomeni decat PSD castigam alegerile.

    b) O parte din micii producatori de lapte isi vor vinde nu doar vaca, ci si terenul de pasunat/cosit. Statul, folosind dreptul de preemptiune, ar putea cumpara aceste terenuri. Foarte bine! Daca noi, dreapta unita, promitem clientelei locale ca le concesionam niste terenuri pe nimic, motivam activistii nostri si castigam alegerile.

    c) O parte din micii producatori de lapte vor continua sa vanda lapte „la negru”, din portbagajul masinii sau direct de la ei din gospodarie. Foarte bine! Acesti oameni vor deveni adepti ai lui Dan Puric si nu vor da doi bani pe lege. Adeptii lui Dan Puric se vor uni cu adeptii lui Claudiu Craciun, vor rasturna guvernul Ponta si vom veni noi la putere.

    d) Daca era vita Kobe aveam si eu o opinie. Am sa fac un apel la Presedintele Romaniei sa opreasca aceasta masura.

    Reply
    1. adib

      Americanii sunt ramasi in urma. UE a rezolvat deja problema becurilor. Asa se face ca europenii au gasit altceva de interzis. Si anume nu vor mai putea fi comercializate anumite tipuri de aparate de aer conditionat si anumite tipuri de electrocasnice (gen aspiratoare). Motivul: nu sunt eficiente energetic. Cum era de asteptat, variantele eficiente energetice au alte deficiente: in primul rand sunt mult mai scumpe (altfel le-ar fi inlocuit pe celelalte in mod natural); asta e cazul fericit. Cazul nefericit este cand pur si simplu nu exista model echivalent. Dar nu trebuie sa va pierdeti speranta: UE investeste masiv in cercetare si va rezolva si aceasta problema.

      http://www.ziaruldeiasi.ro/stiri/ue-face-curatenie-in-casele-romanilor-cateva-tipuri-de-aspiratoare-vor-fi-interzise–28515.html

      Reply
    1. Yeba

      Hai că e din cale afară!
      Știam că Daniel e businessman, dar că are studii de marketing peste Ghinea nu m-aș fi gândit!
      Păi unde găsești mai tare decredibilizare a mesajului decât tâmpitul ăsta promovat de tâmpitul de Ghinea (studii la London School of Economics) ??

      Reply
  3. Amalia

    Un comentariu al unui cititor la un articol de pe gandul.info:
    „Un român care munceşte în Italia a decis ca anul acesta să nu mai vină acasă de sărbători şi a tăiat porcul acolo, pârlindu-l în vulcanul Etna.Pentru că drumul spre casă a devenit tot mai scump, foarte mulţi români au ajuns să-şi petreacă sărbătorile de Crăciun în ţările în care au emigrat, însă nu uită tradiţiile şi obiceiurile româneşti. Este şi cazul lui Robert Acrişor, cocalar român din Italia care a produs stupoare pârlind porcul cu lava din vulcanul Etna.
    „A venit pe traseul turistic, a descărcat porcul şi l-a înjunghiat în văzul celorlalţi turişti, care au fugit”, se arată în comunicatul carabinierilor.
    Poliţiştii italieni susţin că românului nu i s-a părut nimic dubios, ba mai mult, le-a oferit poliţiştilor şorici proaspăt şi i-a invitat să rămână la friptură, ca să ciocnească împreună un pahar”.

    Scena mi se pare suprarealista si de un umor nebun.

    Reply
            1. Rheia

              Partea nasoală că și dacă moare, tot degeaba, că a apucat să-și lase sporii în trei sferturi din populația cu drept și chef de vot.

  4. Bleen

    via Sebastian Bodu

    Un tip ajunge la poarta Raiului unde il întâmpină Sf. Petru:
    – Hei, omule, aici nu poti sa intri decat daca ești acceptat, asa ca trebuie sa imi răspunzi la niște întrebări. De exemplu, ai dus pe Pământ o viață religioasă?
    – Nu cine stie ce, răspunde omul.
    – Mda. Nu e obligatoriu. Hai sa vedem poate găsim altceva. Ai făcut gesturi de caritate? Ai dat ceva celor săraci sau aflați in nevoie?
    – Imi pare rău, nici la capitolul asta nu am excelat.
    – Of, zice Sf. Petru, nu stiu ce sa zic. Oricum, încerc sa te ajut, poate găsim ceva. Ai fost un exemplu pentru cei din jurul tau? Ai făcut ceva bun pentru care sa fii ținut minte?
    – Da, ar fi ceva, zice omul. Am ajutat o bătrânică să își recupereze geanta luată de niște golani. M-am dus chiar la cel mai mare dintre ei si i-am zis ca e un fricos nenorocit care se ia de femei neajutorate si ca ar trebui sa se pună cu cineva pe măsura lui.
    – Extraordinar, zice Sf. Petru. Asta e într-adevăr ceva pentru care meriți sa intri in Paradis. Când s-a întâmplat asta?
    – Păi acum vreo zece minute…

    Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *