Stirile zilei, linkuri, social media si offtopice – 8 ianuarie 2014

foto: the party is over

Zilnic vom avea linkuri politice și din lume adunate, tweeturi, statusuri de facebook, imagini video de la noi și de aiurea. Update-urile se vor face în timp real, așa că mai dați refresh din cînd în cînd și mai verificați casetele de twitter și facebook din articol. Dați click pe săgeți pentru a deschide casetele twitter și facebook.

[wp_rss_multi_importer]

Blogary pe Twitter

Facebook Comments

31 Comments Stirile zilei, linkuri, social media si offtopice – 8 ianuarie 2014

 1. Bleen

  Trafic de pe telefon în 11 zile, de pe 27 dec pînă pe 8 ianuarie (nu am văzut niciun film online, niciun streaming, maximum 2 iutuburi)

  Wi fi: 6,5 gb
  Orange: 1,4 gb

  Reply
 2. Bleen

  PSD nu mai e izolat politic din 2005, de cînd Tăriceanu a refuzat alegerile anticipate, iar acum este aliat cu PNL, UNPR și PC. O eventuală ruptură a USL nu-și va face efectul pînă în masa electoratului mai devreme de 2016.

  Reply
 3. Bleen

  Termin tiramisul și mă apuc de scris despre șansele lui Ponta și mitul izolării PSD la prezidențiale, ca să încheiem și cu LSD-ul ăsta și să revenim cu picioarele pe pămînt.

  Reply
 4. Bleen

  Lui Boc îi e teamă că politicienii ar putea fi arestați: „Dacă vom lăsa majoritatea de 70% să aibă şi Cotroceniul, se va rupe echilibrul şi se va veni cu hârtii, cine să fie arestat. Acum zece ani, pe vremea lui Năstase, ministrul Justiţiei dădea ordine din birou pe cine să aresteze; aşa se făcea justiţia în vremea lui Năstase.” Declarație dată de un politician la cîteva zile de la intrarea lui Năstase în pușcărie. Deci asta e problema „dreptei”, că politicienii ar putea intra în pușcărie. Boc îi mobilizează pe colegii săi, cu frica de pușcărie. Și acest personaj e marea speranță a dreptei la prezidențiale.

  Reply
 5. Yeba

  „De ce insistă opoziția cu glumițele minore la adresa lui Ponta și evită atacurile pe subiecte relevante?” păi noi suntem în căutare de răspunsuri, nu de întrebări. Întrebarea politică tipică a lui Lady Yeba: „De asta (orice eveniment) ce zice Mirel?”

  Reply
  1. Gramofonu'

   Si nici PRO-ul nu se simte mai bine.
   Acu’ sa vezi nisa media pentru cine are curaj sa inoate contra curentului 🙂

   Reply
  1. Rheia

   Și se poate plăti tot odată? Îți dau eu sub 100 de euro, pe 18 ianuarie, cînd iau salariul, vrei? Pe bune, nu glumesc.

   Reply
    1. Rheia

     În regulă. Poți conta pe donația mea. Că poate totuși îți mai faci planuri. Fie ele și pe termen micronic.

     Reply
 6. Lipst

  La un articol al comunistului şi luptătorului anticapitalist Rogozanu, un cititor spune: „Băi, atîta timp cît unul bun de nimic, ca tine, are ce să mănînce, înseamnă că nu e chiar atît de nașpa în capitalismul românesc.”

  Reply
  1. Yeba

   Du-te, rogu-te, si dă-i laicurile noastre, după ce-ți oprești comisionul just, ca să nu-i facem toți trafic lui Rogo, dar să-i dăm omului ce-i al lui. Poți să-i desenezi și o inimioară.

   Reply
  1. Lipst

   Avem câteva duzini de Olteanu, câteva duzini de Predoiu, „candidatul echilibrului”, nişte Macovei, nicio Săftoiu (care e totuşi purtătorul de cuvânt) şi niciun „domnia sa”, niciun „izvorul înţelepciunii”. Pe unde o mai fi Blaga? Oare chiar aşa de mult durează digerarea porcului?

   Reply
 7. Nea

  Fapt divers: în timpul condamnării de luni, eram într-un birou unde se asculta radio guerrilla. Cântecele, căcăţişuri, eliberadiooo, tot tacâmul. Nici pomeneală să întrerupă căcăţişurile lor ca să anunţe condamnarea. Am primit vestea prin telefon. Bravo băieţi, adevăraţi profesionişti ai mâncatului de căcat.

  Reply
 8. Nea

  Dar dacă e niţel altfel? Dacă Ponta şi ciracii lui se temeau de o revenire a lui 0049 în politică, chiar şi de o candidatură la prezidenţiale? Aşa scapă şi de el şi îi mai dau la gioale şi lui Băsescu, cu teroarea politică.

  Reply
   1. Nea

    Da, doar că ne-a derutat zidul de piepţi bombaţi a solidaritate, toată pesedeaua a fost la unison în apărarea lui Năstase, deşi mulţi s-or fi bucurat în sinea lor. Au ratat ocazia să-şi lucreze o imagine de oameni corecţi.

    Reply
   1. Rheia

    Trebuia să zici „Împăratulul”, dacă tot ai zis „ouălelor”. Măcar în miștocărealelă să fim consecvenți.

    Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *