Monica Macovei, despre urgenta schimbarii in PDL

Monica Macovei:

  1. Daca in 2014 ia mai mult la europarlamentare decat PDL, PNL intra in PPE. Planul este sa ocupe dreapta acasa si in Europa.
  2. Daca pierzi europarlamentarele ai un start foarte prost pentru prezidentiale. Eu vreau sa castigam europarlamentarele in raport cu PNL-ul.
  3. Trebuie sa avem un candidat si putem sa avem un candidat la prezidentiale cu care sa mergem sa castigam.

Pentru toate astea trebuie sa facem schimbari radicale cu partidul nostru.

Facebook Comments

1 Comment Monica Macovei, despre urgenta schimbarii in PDL

  1. OstapB

    „De ce acum ori niciodată? Gândiți-vă că vine 2014. Ai un start foarte prost pentru prezidențiale. Eu vreau să câștigam în raport cu PNL europarlamentarele, ca să rămânem clar pe dreapta. Pentru că ei fac corespondența, voi știți bine, ăsta e planul: să ocupe dreapta acasă și în Europa, practic în grupurile europene. După 2014 asta vor să facă, dar înțeleși, nu că se ceartă, ăsta e planul: să fie PSD pe stânga, ei [PNL] pe dreapta și să se rotească împreună fericiți pentru totdeauna. Noi dacă nu oprim asta în 2014, nu știu când o mai oprim. Şi dacă o să aibă președinte în 2014, gândiți-vă ce o să urmeze. Eu chiar cred că trebuie să aven un candidat la prezidențiale cu care să mergem să câștigăm. Deci, nu să facem așa o …opoziție. Deci, trebuie să mergem să câștigăm.” (Monica Macovei, Buzău, 7 martie 2013).

    Unul dintre puținii oameni politici și unul dintre puținii oameni politici lucizi. Să nu spună nimeni mai târziu că cineva nu a tras un semnal de alarmă, că, vai, n-au știut. Iată aci negru pe alb.

    Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *