Viata fara capitalism

Filmulețul e pentru occidentali, dar și pentru aceia dintre voi născuți după 82-83.

via @Kozmo Nautu

Facebook Comments

9 Comments Viata fara capitalism

 1. Nea

  Ce dacă nu mă uit la Gâdea? Azi, la o masă, discuţie:
  Tipă care munceşte de ani buni în Italia: 
  – Adevărul e că toţi sunt o apă şi-un pământ, şi USL, şi PDL şi toţi.
  Tip loco:
  – Păi noi nu avem conducere, suntem conduşi din afară.
  Eu, suspinând:
  – Unde nu-i pomana aia…
  Loco:
  – Păi vine Monica Macovei să spună în PE că să nu fie pus comisar un român de-al nostru, că nu e din partidul ei! Ea nu-i român, nu-i om, merită să-i zdrobeşti capul.
  Eu, ambetat:
  – Pe tine nu te deranjează să fii reprezentat în PE de un hoţ?
  Loco, încins:
  – Nu. Chiar dacă avem poziţii diferite acasă, în afară trebuie să fim uniţi.
  Eu:
  – Păi atunci n-ar rost să ne mai certăm.

  Reply
  1. Nea

   Notă de subsol: Până acum câteva luni, Loco mergea pe melodia Toţi au furat, şi în PDL sunt hoţi, ta-ra-ra. Acum n-a mai zis nimic de hoţii din PDL, singura care-l deranja era Monica Macovei. Simte el care-i pietricica din pantof.

   Reply
   1. Yeba

    NeaOK, să fim uniți. Zi-i lui Loco să se unească cu MM, ce-l împiedică?! Oricum ea are cea mai mare priză în afară, așa că cine nu-i unit deja, n-are decât să se unească cu MM.

    Reply
 2. eugeni

  Un mic bemol,
  parerea mea proprie si personala, (Sic) 🙂
  Pe de alta parte capitalism = societate de consum? . Si nu ca sunt de stanga dar cateodata parca as dori de la viata ceva mai mult decat sa „consum” si sa imi satisfac centrele de placere. Placeri, primare in general, care de multe ori sunt artificial create, induse ca un „must have” prin publicitate , ca anumiti producatori sa ramana in viata….. 🙂 .

  Reply
  1. Yeba

   eugenibemolașul meu – asta e the light side, n-a zis nimic de ăia care inventează tomografe și pastile și telescoape și chestii de căutat genomul…care au invetat drăciile astea, ca să-ți scriu ție fără să te cunosc și mesajul să ajungă în 3 secunde, de n-apuc să mă răzgândesc… Deci ai opțiuni berechet, dacă nu pui și cunoașterea Universului tot la consum.

   Reply
  2. KozmoNautu

   eugeni astia-s cei mai tari, care se plang de libertatea de alegere. pai cine te-a obligat domne sa consumi? publicitatea? ce-a facut, ti-a pus pistolul la tampla?
   nu cumva problema e in alta parte, nu cumva simti ca trebuie sa te raliezi cu restul societatii ca sa nu faci nota discordanta? si daca e asa, atunci a cui e vina?

   Reply
 3. KozmoNautu

  iar kozmo.nautul l-a gasit prima data aici: http://www.facebook.com/groups/romanian.libertarians/permalink/10151413194486685/

  Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *