Prima victorie importanta a USL

S-a consumat astăzi. PSD şi PNL au dovedit că dacă rămîn unite, sînt agresive şi împreună cu televiziunile din dotare organizează mişcări de stradă violente, pot avea succes. E adevărat că USL-ul a rămas fără o ţintă, guvernul Boc, dar această ţintă s-a transformat într-o victorie. Şi nici măcar nu se poate spune că USL a rămas fără ţintă. Useliştii pot ataca în continuare PDL şi acuza guvernul Boc de toate relele din lume, cu deosebirea că de data asta eşecul şi incompetenţa guvernului Boc sînt confirmate de demisia acestuia. Pe de altă parte, la 50% cît are acum USL, nici nu prea e nevoie să atace, ci doar să rămînă o organizaţie unită, cu picioarele adînc înfipte în glie, şi care mai aruncă din cînd în cînd săgeţi.

PDL, în schimb, la cei 15-20% ai săi, ar trebui să atace extrem de virulent, la disperare, şi să spere că astfel poate reduce distanţa în procente dintre el şi USL. Cum va ataca PDL fără guvern şi prim ministru? Nu va ataca, va avea soarta PNŢcd.

Dacă noul guvern va comunica bine şi va avea succes, va fi în beneficiul noului guvern şi va fi o dovadă că problema în aceşti ani nu a fost criza ci incompetenţa şi corupţia guvernului PDL condus de preşedintele PDL, Emil Boc. Dacă noul guvern va merge prost, va fi vina actualei puteri, în general, a lui Băsescu în special. Şi de vină va fi moştenirea grea lăsată de guvernul Boc. La urma urmei, nu-i aşa, cum poate repara un guvern de tehnocraţi în nouă luni ce a stricat un guvern de pedelişti în patru ani? Eşecul noului guvern va arăta că nu există decît o singură soluţie, singura neîncercată: un guvern USL.

LATER EDIT. Ca să fiu mai explicit, PDL, pentru a conta politic şi pentru a marca puncte, trebuie să fie ori la putere, ori în opoziţie. Trebuie să se poziţioneze într-un fel. Cu un guvern tehnocrat (sau cu miniştri PDL) condus de un tehnocrat, PDL nu e nici la putere, nici în opoziţie. Adică nu există.

LATER EDIT SE ÎNTOARCE. Ca să nu mai zic că prin numirea unui premier tehnocrat Băsescu epuizează mişcarea pe care o putea face în noiembrie (cînd ar fi putut numi un premier independent – în toamnă are două variante, ori premier USL, ori premier independent). Numind un premier independent trage glonţul de argint fiindcă aşa a vrut Antena 3, fiindcă aşa a vrut USL-ul, fiindcă aşa au vrut Alina Mungiu, Bogdan Chireac, Alistar şi Pîrvulescu, fiindcă aşa a vrut Claudiu Crăciun, vocea poporului („vrem ca statul să ne dea, nu vrem partide, vrem demisia lui Boc, care nu e suficientă, vrem şi demisia lui Băsescu, vrem Republică Populară cu Partid Unic, vrem să fim ajutaţi, vrem să ni se dea, nu vă supăraţi, tovarăşă concetăţeană, la ce se stă aicea?, mulţumesc, las şi eu plasa asta aciea, la rînd, acum mă duc pe stadion să scriu Ion Iliescu cu trupuşorul)

Facebook Comments

89 Comments Prima victorie importanta a USL

  1. Nemo

    @IZ, Exx &others:

    -am zis la postarea de la postul nou si nu mai reiau argumentele, mai ales ca eu scriu de pe alt meridian si tre s-o rad 🙂

    Ungureanu e un politician pur sange. cel putin pt viitoarea fct de presedinte al Romaniei. iar pt "politica mare", pt orientarea Romaniei, aia e functia care conteaza.

    you(we)'ll see.

    Reply
  2. Selvyn

    Ivan, nici fumatul nu este sanatos, dar ce voluptate are o tigara fumata atunci cand trebuie…. 🙂

    si, da, ai dreptate, din punct de vedere al Oscarului parlamentului, insa in seara asta, a castigat Oscarul lui TB….

    si legat de comentariul catre nemo, care, ca si mine, este placut surprins de numire, da, iarasi ai dreptate, numai ca respectabilul Andrei Plesu este unic… cei care ii seamana, din punct de vedere stil, cultura, eleganta, lecturi, au acel pragmatism necesar ingurgitarii broastei raioase la mic dejun, precum a proclamat marele Winston Churchill… Si aici ma refer la MRU, TRU, Mihai Neamtu, SL, Baconschi, junele Paleologu si altii ca ei…

    Reply
  3. Ivan Zubeldian

    Selvyn, problema e că a ținut un discurs de mulțumit părinților după ce a fost nominalizat la Oscar, nu după ce l-a câștigat. Mulțumesc pentru mulțumiri, nu sunt însă convins că e un lucru sănătos:)

    @Nemo: N-are-a face eleganța, stilul, cultura și lecturile cu vocația de om politic. Am mai dat exemplul la alt post, Andrei Pleșu. Stil, cultură, eleganță, umor, lecturi, spontaneitate. O comoară. Nul ca politician.

    Reply
  4. exx

    Cea mai tare e faza asta, ca Ungureanu e bun comunicator. Dpdv politic e zero. E un fel de Baconschi combinat cu Lucian Croitoru.

    Boc macar le mai zicea din gura, se mai ratzoia, avea experienta de cand era baiat bun si se lupta cu Iorgovan la Tuca in emisiune (pe vreme aia tineam cu el, pacat ca i-a trecut). Sa-l vad pe Ungureanu cum riposteaza cand or incepe baietii sa se ia de el.

    Reply
  5. Selvyn

    @IZ

    discursul de investitura era de genul "multumesc parintilor mei etc" de la Oscaruri, nu degeaba am zis mai sus despre nominalizare… discursul esential a fost cel al lui TB, cel in care a "recunoscut" ca demisia lui Emil Boc era doar o chestie de timing, in care tot el a luat decizia… si dupa parerea mea, a luat-o la momentul oportun… a, si in plus, am uitat sa iti multumesc ca ai revenit pe Blogary….

    Reply
  6. Nemo

    @IZ: nu am urmarit discursul lui Ungureanu.

    a zis insa "ca intotdeauna a fost un om de dreapta".

    mi se pare esential.

    imi aduc insa aminte de iesirea eleganta cand i-a cerut Tariceanu demisia, desi ala a fost un porc.

    si-mi aduc aminte mai ales ca ales atunci sa actioneze in interesul tarii, care era major.

    de cand a fost la SIE nu s-a auzit niciodata nimic de el, prb de aia nu ai tu impresia ca nu este politician; dar demisia sa ca ministru de externe a fost extrem de eleganta si de "politica". ca si "intrarea in conul de umbra".

    Reply
  7. Ivan Zubeldian

    @Nemo: Ungureanu vorbește bine și are substanță? Discursul lui de acum nu mi-a lăsat chiar deloc impresia asta. N-am reținut nimic înafara faptului că se consideră foarte calificat și cu experiență. De fapt nu înțeleg deloc de ce a avut discursul ăla ca de investitură.

    Reply
    1. Florina

      😆 ))) Antonescu e priceless: nu-i posibil ca un fost şef de servicii să ocupe o asemenea funcţie, asta o dată şi doi, ar fi trebuit să cîştige întîi nişte alegeri. ca el, care a cîştigat, nu? şi Ungureanu mai e şi istoric la bază. asta cred că-i de neiertat!

      Reply
  8. Ivan Zubeldian

    Uite că eu sunt de acord cu Mirel. Parțial, mă rog:) MRU e o alegere slabă, din foarte multe puncte de vedere. E un birocrat, nu un politician. Băsescu n-a băut nimic, doar că nu mai are încredere în nimeni din PDL. A ales loialitatea absolută, cu toate părțile ei proaste. Iar impresia mea e că propunerea PDL nu a fost MRU. Nu sunt însă deloc de acord că Boc nu trebuia să plece. Am mai spus în altă parte, problema lui Băsescu e că la locale USL trebuie să ia sub 45% pentru a se sparge și a relansa PDL la parlamentare. Dacă Boc nu pleca asta ar fi fost aproape imposibil, cu tot cu banii aruncați în freza primarilor de noul cuplu de comici Udrea/Oprea.

    Reply
  9. Nemo

    miscarea cu Ungureanu e f buna. cred ca se va implica "si dupa".

    sper ca mai sunt romani din aia inteligenti, educati, samd, care nu vor sa lase tara pe mana lui Ponta/Crin si in cele din urma a rusilor.

    "planul Ungureanu" e de mult conceput, parerea mea. spre deosebire de aia de la BNR, individul SI VREA SA SE BAGE in politica.

    Ungureanu e un tip extrem de inteligent, educat, unul care cand vorbeste are si substanta.

    de fapt, nici nu ma mai intereseaza la ce partid o sa fie Ungureanu, daca decide sa se bage in politica.

    imi e teama de cretini si dexazati, adica grupa mica Pontenescu.

    oricum, pt USL a greu sa rearanjeze temele, sa schimbe configuratia de atac, etc. si-n plus, asa cum se spunea si mai sus, Ungureanu e un bun comunicator.

    Boc trebuie respectat, pt ca nu a fost niciodata altceva decat omul de sacrificiu.

    evident, pericolul blond trebuie sa dispara din noul guvern.

    poate intelege si Basescu. numai daca o scoate oe Udrea din peisaj si revine PDL la 20% 😆

    Reply
  10. andrei

    @ SELVYN

    Si eu cred ca schimbarea era necesara. Cred ca mesajul de schimbare/un nou suflu, cu pastrarea directiilor importante e castigator in acest moment. Dr, haideti sa vedem mai intai o propunere de guvern fara Udrea si apoi sa ne dam cu parerea despre sansele PDL la alegeri.

    Reply
  11. Selvyn

    Corect, Andrei! oricum, dupa cum zice si Gabarelo, la imagine deja a punctat….si la comunicare sta mai bine, in mod cert decat Emil Boc…iar ProTv-ul a reluat o declaratie de-a lui, care imi da de gandit : "daca este nevoie de mine si voi fi solicitat, ma voi duce sa imi fac datoria…."referindu-se la candidatura la presedentie….asa ca nu cred ca se va retrage dupa alegeri… iar lui Mirel nu-i dau dreptate de data asta, cred ca a fost o mutare inteligenta a lui TB, ca si scurtul istoric pe care l-a facut inainte de nominalizare, in care ne-a aratat cum a "sforarit" mai dihai decat Hrebenciuc-ul… Bineinteles, haznalele "de stiri" vor puncta ca fost membru al CC al UTC si sef SIE, deja Lolek, Bolek si CTP-ul vitupereaza la tema…

    Reply
  12. andrei

    Daca guvernul trece sau nu, e la mana ungurilor. Norocul ar fi ca UDMR-ul nu cred ca-si permite alegeri anticipate. Mai ales ca au posibilitatea sa primeasca cam tot ce vor cere in noul guvern.

    Reply
  13. gabarelo

    Daca Razvan Ungureanu isi face treaba (pun pariu ca la imagine va puncta decisiv) si apoi, in campania agricola de la toamna, isi asuma explicit o posibila continuare a proiectului, PDL are de castigat iar rationamenul lui Bleen nu mai e valabil. Daca se retrage dupa alegeri, PDL pierde.

    A, si (esential) daca o scoate pe Udrea din noul guvern.

    Mai trebuie sa si treaca guvernul.

    Reply
  14. Yeba

    Vaaaai, MRQN, nici vorba!

    Inginfat-o!

    Noi, absolventii ecologia finantelor de marketing si ceilalti, respectiv absolventii marketingului ecologic si financiar, precum si cei cu profil Engleza-Geografie analitica dorim din tot sufletul, dar tot, tot, sa muncim pe masura pregatiri noastre, dar nu gasim locuri de munca pe masura pregatirii si ne aliem urmatorilor:

    – un cadru didactic de la UNATC care – atentie – isi cheama absolut inocent studentii in Piata, in sesiune, ca sa vezi…

    – o artista scandalizata de exploatarea bitumurilor de sist in Baragan, in loc de agricultura.

    http://www.jurnalul.ro/special/uite-cine-sunt-ciu

    si altor gunoaie lovite in demnitatea lor de aspra dictatura.

    Reply
  15. andrei

    "Ce bea Băsescu, mai nou?"

    Poate ca s-a saturat si el sa-si puna capul pe linia ferata de fiecare data fara niciun suport consistent din partea altora.

    Reply
  16. Bleen

    Dacă tot voia măsuri populiste, măcar să fi lăsat PDL-ul, ca să cîştige ceva procente. Aşa o să avem măsuri populiste, luate de un guvern tehnocrat. Mai rău de atît nu se putea!

    Reply
  17. Merechene

    OMG!! Seful meu m-a intrebat ce se intampla in Romania. si-a dat demisia presedintele? NO, it's our prime minister, sir!! a trebuit sa-i spun toata povestea. a inteles omul imediat: aha…adica asa cum este in Grecia? – referitor la muncesti putin dar vrei multi bani.

    Reply
  18. Tudor

    Așa cum zicea cineva mai sus, și eu cred că se va ajunge la anticipate. UDMR-ul are acum poate singura șansă ca să-și asigure prezența la guvernare alături de USL: să dea o mână de ajutor pentru anticipate.

    Reply
  19. noname

    Base a actionat scurt pe termen lung!

    Cred ca isi aranjeaza doi ani de liniste si o relansare gen Putin dupa aceea! In lipsa unei miscari credibile "la firul ierbii" nu se vaschimba nimic in politica in urmatorii 10 ani!

    Reply
  20. oglinda-oglinjoara

    Bleen

    nu cred că pleacă Băsescu urechea la orice scenariu

    probabil şi-o fi dat seama şi singur că "maurul şi-a făcut datoria"

    ştii, de bună seama, funcţia socială a ţapului ispăşitor

    nu e de azi, de ieri

    poate fi o soluţie şi acum

    Reply
  21. Bleen

    Discuţie Boc-Băsescu:

    Boc: "Şefu', cine ţi-a zis că revoluţia din piaţă şi din studioul Antenei 3 e pe bune?"

    Băsescu: "Unu' de la Servicii, nu-l ştii tu."

    Boc: "E, atunci ia demisia asta şi pune-l prim ministru pe boul care ţi-a zis că revoluţia e pe bune."

    Reply
  22. noname

    Sa felicitam primul dintre cele trei guverne care vor cadea in Parlament! (a se vedea si pozitia UDMR)

    Primul guvern adevarat va aparea cu un iepuras de Paste! (nu cu un iepuras de Playboy…)

    Reply
  23. noname

    Mai astept si alte raspunsuri!

    Si mai am o intrebare:

    De ce oare l-a numit interimar pe Predoiu care este perceput ca fiind fara de partid? (desi…)

    Reply
  24. dexter

    Eu l-as propune pe Liiceanu… prezentabil, cu vorbele la el, stie si ceva economie & afaceri…. desi ar fi mai degraba un candidat redutabil pt functia de presedinte.

    Reply
  25. Mih

    Bleen 18:18

    Ce pacat ca au declarat neconstitutionala legea eutanasierii!

    La javre ma asteptam…

    Din pacate si la cateii oportunisti ma cam asteptam, ca au latrat destul si pana azi…

    Reply
  26. Bleen

    @noname

    Îţi răspund eu:

    1. Nu vrea şi nici nu vom avea alegeri anticipate.

    2. De la niciunul.

    3. Fiindcă suspendarea nu poate trece de CCR.

    4. Fiindcă de nămeţi se ocupă primarii de sector.

    Reply
  27. Gaspar

    Nu stiu daca cineva are "intrare" in culise , dar prea se dau tot felul de nume , asa de bascalie , asta e un site serios , sa nu confundam cu forumuri de orice tip . Orice nume alta decat un membru PDL e o grava greseala . Pentru PDL . Daca pasa cuiva .

    Reply
  28. noname

    Vad ca nu-si pune nimeni niste intrebari elementare:

    -De ce vrea Base alegeri anticipate acum(pt ca la asta se va ajunge)?

    -De la care partid din USL va nominaliza Base PM?

    – De ce nu se teme Base de suspendare?

    – De ce nu se ia nimeni de Oprescu cand capiala zace sub nameti si el nu misca un deget?

    Poate ca din mai multe raspunsuri va rezulta concluzia evidenta(…)

    Reply
  29. Dragos

    tare comentariul de la FEBRUARY 6, 2012 AT 17:47, tare de tot. daca o dai anonima catre Cotroceni, o semnez si eu.

    Reply
  30. Glook

    @Yeba facem asociatia aparatorilor palariutelor. Cica ne da bani de la guvern da numa daca acceptam si basca lui Iliescu alaturi de palariute.

    Reply
  31. Victor.vb2

    Eu nu vad o mare libertate de miscare a lui T. Basescu.

    Nu poate da mandatul Usl-ului, ar insemna o tradare fata de Pdl, Unpr, Udmr si minoritati – actuala coalitie, cea care i-a sustinut macar unele dintre proiecte!

    Nu cred ca Usl-ul se va destrama. Nu cred ca va obtine doar 40% la locale – este ceva ce parca Lazaroiu sustine intr-un editorial – dar nu cred ca va obtine doar atat. Pentru asta ar trebui ca Pdl sa se mobilizeze intr-un mod pe care nu l-a facut pana acum – si de ce oare sa credem ca se vor transforma brusc intr-un organism super-eficient de propaganda? Nu au niciun instrument pentru asta: niciun ziar, nicio televiziune sau post de radio. Au doar cateva bloguri unde oricum cei care postam suntem captivi (nu neaparat pro-pdl dar 100% anti-USL).

    Cu parare de rau inclin sa cred ca in toamna sau in vara vom avea un Usl (Ponta?) ca prim-ministru, cu un procent destul peste 50% in parlament…

    Mi-e groaza de scenariul asta dar din pacate cred ca asa va fi.

    Eu unul nu mai cred de ceva vreme (de la greseala lui Basescu cu Arafat si cu atacul inutil impotriva regelui) intr-o solutie miraculoasa, scoasa din joben. Din pacate ceea ce mi se pare evident este ca Usl-ul arata ca sunt uniti, arata ca si-au stabilit obiectivle si ca din pacate stiu ce vor sa faca pentru a le atinge. Nu vad nimic din astea la Pdl!

    Reply
  32. DanCanada

    @Glook, da! E adevarat, USL-ul s-ar face complet de kkt in lumina reflectoarelor.

    Numai ca au sa foloseasca o manevra tip Obama: greaua mostenire! Li s-au dat fraiele prea tirziu, cind iapa era prea aproape de prapastie… 🙂

    Reply
  33. Glook

    Si daca Basescu numeste un Prim-Ministru din USL acum? PDL ar avea sanse mai mari sa creasca pe 9 luni de guvernare USL decat pe 9 luni de guvernare PDL sau tehnocrata.

    Reply
  34. avz

    Unii dintre voi s-ar putea sa aveti influenta. Voiam sa propun un nume de premier si sa ma ajutati sa-l impun, fiindca mie careul de asi de mai sus nu imi spune nimic. Tanasescu e tehnocrat si nu e in PDL, Razvan Ungureanu e un fel de Baconschi si mai fara vînă, Croitoru vorbeste ca un robot, intr-o limba de lemn tehnocrata din care nu poate sa iasa probabil nici cind vrajeste gagici, iar Maior e o frumoasa fara fond. Eu am pe altcineva in cap. E vorba de Gelu Visan. E printre putinii foarte cunoscuti de populatie, fiindca a fost lasat sa combata pe la televiziuni, are un look macho, foarte diferit de Boc, nu m-a enervat vreodata cu idei cretine, a avut curaj si vad ca are in continuare de cite ori a trebuit sa apere reformele in fata haitelor de analisti si, inca un amanunt, are o voce puternica si ok. Ce ziceti?

    Reply
  35. Nea

    Câteva lucruri greu de crezut:

    – Dacă, în decembrie 1989 ne-ar fi spus cineva că Dinescu şi Caramitru erau tiriplicii puşi să-i deschidă calea lui Iliescu KGB şi nu cei mai curajoşi dintre revoluţionari, n-am fi crezut.

    – Dacă ne-ar fi spus cineva că, ultimul pe listă, Iliescu, avea să creeze un sistem mafiot atât de puternic încât vor fi nevoie de peste 20 de ani ca să-i cadă primul solz din coadă (Bombonel), am fi fost sceptici.

    – Tot aşa, nu am fi crezut că speranţa luptei anticomuniste, PNTCD va dispărea în neant după patru ani, lăsând în urmă doar legea Lupu, pentru chelirea pădurilor.

    – Nici că, chiar din gorgona pesedistă avea să se desprindă un tentacul care va reuşi să-i sugrume în bună măsură propriei mame posibilităţile de jaf.

    – Eu, personal, n-aş fi crezut până recent că reforma statului poate fi împinsă înainte doar de trei oameni, Băsescu, Monica Macovei şi Boc, restul uitându-se pasiv sau punând tălpi.

    Acum mi se pare greu de crezut că reforma turnată cu forţa pe gâtul parlamentului şi societăţii, ca o doctorie amară, nu va fi borâtă imediat ce felcerul iese din cameră. Dar am învăţat să cred că se pot petrece şi lucruri incredibile şi chiar, uneori, lucruri bune.

    Reply
  36. Dragos

    "Deși l-am criticat (uneori, cu multă asprime), mă simt obligat acum să îi mulțumesc pentru felul în care și-a asumat serviciul public" – Cristian Preda

    pai sa nu-l futzi ?

    Reply
  37. Victor Lungu

    "Măsurile au fost luate cu gândul la viitorul României, nu pentru că am dorit, ci pentru că a trebuit."

    sa-l puna pe Bla prim ministru, sa-l vedem flegmat de catre amicii sai de afaceri din USL.

    Reply
  38. Bleen

    PDL susţine ideea unui premier tehnocrat (cel puţin aşa zice Sever Voinescu, adică însăşi intelighenţia partidului), UDMR vrea premier politic. D-aia ungurii sînt la putere din '96, nu că-s unguri ci că, spre deosebire de românii pedelişti, îi duce cît de cît capul.

    Reply
  39. Yeba

    Da, să plece şi Băsescu, doar i-a spus şi un fin intelectual cum e Cărtărescu că e un om al trecutului, Pleşu însuşi l-a identificat ca Prima cauză a răului, nu a doua, să plece. Acum. Să vină Crin, că e înalt când stă în picioare, un adevărat bărbat de stat, după cum a declarat şi marele actor Mircea Diaconu.

    Reply
  40. Dragos

    atentie ! nu asta-i prima victorie importanta a USL, asta-i doar o victorie de duzina din sirul victoriilor ~pe linie cu care ne-au obisnuit de vreo 22 de ani incoace.

    se observa cu ochiul liber ca-si doresc mai mult victoriile…

    Reply
  41. Gaspar

    Absolut corect . Daca PDL e de acord cu un premier tehnocrat face o greseala strategica importanta , iar analogia cu perioada Isarescu-PNT-2000 este atunci valabila . Ori se va numi un premier PDL , Blaga , Preda (fie Cristian fie Cezar 🙂 ) , Negoita etc. oricine care are cat de cat o imagine buna , sau daca nu se poate atunci premier si guvern fara PDL .

    Reply
  42. Marius

    Salut copaceni, cred ca a fost o miscare inteleapta. In cateva luni (maxim 2 – 3), perceptia negativa despre guvernul Boc se va estompa (cei care au facut armata nu prea povestesc experientele neplacute), lumea devenind mult mai atenta la alternativa propusa de USL. Cred ca lovitura de gratie ar fi ca Base sa desemneze un PM de la USL (nu cred ca le-ar cadea bine la stomac). De altfel, Base i-a amenintat acum ceva timp cu asta " aveti grija ce va doriti, ca s-ar putea sa se indeplineasca".

    Reply
  43. Bleen

    @valentin

    Nici MRU, nici MT, GM sau LC nu candidează în toamnă, aşa că degeaba cresc în sondaje. PDL trebuie să crească în sondaje, nu ei. Iar USL poate foarte bine să nu atace persoana prim-ministrului ci verigile slabe ale guvernului, pe Băsescu, PDL-ul şi greaua moştenire lăsată de guvernul Boc.

    Reply
  44. Florina

    deja se vehiculează la televiziunile lor că nu a fost un guvern incompetent (USL nu are alte soluţii decît ale PDL, şi trebuie dată cotită), ci unul care a dovedit rea credinţă.

    şi Iliescu invitat să-şi mişte colonul în coloană, la sediul PSD.

    Reply
  45. valentin

    Calculele opozitiei au fost gresite fortand demisia lui Boc.Alternativele sunt un careu de asi -Mihai Razvan Ungureanu,Mihai Tanasescu,George Maior sau Lucian Croitoru. Nu cred ca Isarescu intra in discutie. Dar din cei patru de mai sus oricare este un cosmar pentru opozitie pentru ca vor creste vertiginos in sondaje si vor decredibiliza demersurile haotice ale pontenestilor. Daca si-ar fi stiut interesul opozitia ar fi trebuit sa ia presiunea de pe Boc cateva luni si ar fi avut sanse reale sa ia peste 50% la generale.

    Reply
  46. valentin

    O bursa a pariurilor ceva? Eu as merge pe Mihai Razvan Ungureanu. Cu jumatate din actualii ministri,bineinteles fara Vreme si Igas.

    Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *