S-a dat startul olimpiadei prezidentiale din 2014

Finala prezidențială din 2014 va fi pe viață și pe moarte și va diviza România în două. Pe de o parte vom avea dreapta unită împotriva pesedeului și care va duce stindardul și spiritul USL-ului și lupta KGB-ului mai departe împotriva regimului băsist și al urmașului acestuia, regimul pontist. Pe de cealaltă parte vom avea PSD-ul și forțele responsabile, luminoase și pro-europene care vor lupta pentru a păstra România în lumea civilizată și a o ține departe de un personaj extremist și deranjat psihic. Cum veți vota, pentru ieșirea României din lumea civilizată și ieșirea lui Felix din pușcărie sau pentru rămînerea României în lumea civilizată și a lui Felix în pușcărie? Nu mai fac sondaje acum, că iese iar cu 97% votăm Ponta, 3% votează Crin Antonescu.

Există șansa apariției vreunui personaj care să încurce socotelile politice ale celor două tabere? Greu de crezut. Foarte greu de crezut. Dar nu se știe niciodată. Un asemenea personaj trebuie să aibă experiență politică, notorietate, încredere populară, energie, chef de bătaie, lipici la popor și un partid cu structuri puternice, de minimum 25% în sondaje la momentul alegerilor.

Facebook Comments

9 Comments S-a dat startul olimpiadei prezidentiale din 2014

  1. Nea

    Am mai trecut prin asta: un preşedinte patibular, criminal la propriu, eliminat de un ins doar marginal mai normal, cu care ocazie a devenit şi acesta din urmă criminal după definiţiile din codul penal. Iar eliminatorul a devenit adulat de grosul populaţiei, chiar şi de fanii celui eliminat. Sunt gata să-l adulez pe Ponta dacă ne scapă de Floarea Mortului şi de Felix.

    Reply
    1. Yeba

      Nea , ți-e casa strâmtă? Acasă nu poți să stai?! Sunt atâtea cărți necitite,  câștigi 2 ore de lectură. Două ore minunate de ecuații cu o soluție reală și două complexe. Sunt la fel de răi, vorba Andreei Pora, „distinsul plagiator, inegalabilul comunicator” nu se dă în lături de la nimica-nimicuța și va demonstra încă 40 de ani de acum încolo. Nu vota, gândește-te că e sub nivelul lui Iliici, s-a uitat în ochii lui Panait și se hlizește de 10 ani pe la meciuri și pe la tv.

      Reply
      1. Nea

        Yeba  Inima şi creierul (în afară de amigdala aia moştenită de la reptile) îţi dau dreptate. Dar ficatul spune nu şi nu. El spune că orice secundă în care îl văd/aud pe Crin e o secundă de infern. N-am zis că-l votez pe p. Doar că ficatul meu îi va purta veşnică recunoştinţă. Panait o să mă înţeleagă, poate să mai aştepte un an. Şi oricum, cât timp varanul e liber, lui Panait şi nimănui altuia  nu li se poate face dreptate.

        Reply
      2. Bibicu

        Yeba Nea  la fel de rau…. dar parca mai obraznic si mai impertinent………..intrebarea e : decat cine?
        (si mai este si tanar ceea ce in cazul de fatza este un dezavantaj…pentru noi) .
        Ce scenariu sinistru, Crin vs Ponta…si iar ma simt precum cetateanul turmentat doar ca intrebarea nu mai e intrebare ci constatare
        – iar nu am cu cine sa votez….

        Reply
  2. andrei_p

    Ponta e un hot dovedit si Antonescu e un sinistru care nu mai are nevoie de nicio demonstratie. Imi tai o mana inainte de a vota pe unul dintre ei. Dealtfel, cum am mai zis, Ponta nici nu cred ca va candida.

    Reply
  3. BarbuMateescu

    Dacă Bleen are dreptate, şi personal cred că are, intrăm într-o lume interesantă.
    Listă de vectori pro-Antonescu şi/sau anti-Ponta între turul unu şi turul doi: Traian Ungureanu, Vadim, Raluca Turcan, Mircea Badea, Videanu, Ghişe, Flutur, Vocea Rusiei, Stolojan, Becali, Sulfina Barbu, Radu Mazăre (dacă nu primeşte portul).
    Listă de vectori pro-Ponta şi/sau anti-Antonescu între turul unu şi turul doi: Monica Macovei, Ion Iliescu, Traian Băsescu, Oprişan, Emil Boc, Ciutacu, Chiliman, Falcă, Hrebe, Lăzăroiu, Tăriceanu, Elena Udrea, UDMR.
    În planul votanţilor o să vedem în principal:
    oamenii furioşi din urban (micii buticari învinşi de MegaImage, pensionarii naţionalist-comunişti, corporatiştii care cred în conspiraţia mondială FMI-UE Care Vrea Să Împingă În Jos România, şomerii disperaţi din oraşele mici, maghiarofobii, dacofilii, tinerii care abia aşteaptă să lovească pe cineva cu ştampila)
    versus
    o alianţă între oamenii săraci din rural din care 105% o să voteze cum vrea Dragnea + intelectualitatea pro-europenistă, disperată a la momentul vine-Vadim din 2000.
    În plan concret: PSD plus ceva bucăţi din PDL versus PDL+PNL.
    Verdict: PRO TV decide, dacă nu se bagă Sârbu o să decidă PPDD-iştii. Asta nu e acelaşi lucru cu „decide domnul Dan”.

    Reply
  4. Rheia

    Cu multă greață existențială, îți dau dreptate: o s-ajungă președintele României în 2014 ăla care-l bagă ACUM pe Voiculescu la pușcărie.

    Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *