Offtopice – 4 aprilie 2013

Aici puteți comenta offtopic, puteți chatui, puteți pune linkuri, iutuburi, poze, ce vreți voi. Chiar și poza aferentă articolului va fi offtopic.

Facebook Comments

37 Comments Offtopice – 4 aprilie 2013

  1. Bleen

    Coreea de Nord: Ăsta e tînăr, nou și lipsit de autoritate. Și trebuie să-și impună autoritatea într-un fel. Lupta contra dușmanilor externi…

    Reply
    1. Gramofonu

      Bleen In locul lui as fi luat citeva vapoare, le vopseam sudiste si le bombardau de le mergeau fulgii. Dupa aia as fi sustinut ca sudistii nu recunosc ca le-am distrus vapoarele, pentru ca altfel ar pica de fraieri, dar ca oricum le e frica si nici n-o sa se mai apropie cu vreun vapor vreodata.
      Dupa care le-as fi doborit si vreo 20 de avioane si-un metrou si as fi dispus construirea a 50 de statui in marime naturala, sa stie tot poporul cui sa-i multumeasca.

      Reply
  2. vbkiler

    Vad la tv ca multa lume e suparat pe Basescu, da voi credeti ca lu Base ii mai sta capul la procurori cand are atatea probleme in familie: fata cea mica e gravida, ginerele a facut un accident si a bagat un motociclist in spital si  cuscrul lui e audiat de DIICOT in legatura cu ceva fraude bancare.

    Reply
    1. Ilinca

      vbkiler La DIICOT-ul la care a fost propusa ilustra Alina Bica, cea care-i spunea lui Blejnar „puiule” in interceptarile DNA?

      Reply
    1. Gramofonu

      Daniel Francesco iar din economii cumpara imprimante 3d sa relanseze economia, sub sloganul „un magazin in fiecare casa”
      Micii intreprinzatori au inceput sa printeze deja whisky.

      Reply
  3. Amelia New

    Asta cu imprimanta mi-a adus aminte de Coana Efimita: „Maică Precistă, Doamne! apoi dacă-i așa, de ce nu se face mai curând imprimanta, soro ?”

    Reply
  4. Amelia New

    Dupa ce a amenintat chinezii ce le va da o lovitura, Vosganian vrea sa dea imprimante 3D la tot poporul: http://economie.hotnews.ro/stiri-companii-14554933-varujan-vosganian-crede-intr-buna-vor-putea-scoase-cani-din-imprimante-3d.htm 
    Si totusi, ce cauta asta la Ministerul Economiei?

    Reply
      1. Amelia New

        adina OstapB Amelia New Nu-i da idei ca poate se-apuca si scoate romani la imprimanta (antibasisti, fireste).

        Reply
      2. Gramofonu

        Amelia New adina OstapB unde? in teleorman sau gorj? daca-s in gorj aia nu-s rezistenti, au murit 40k dintr-un foc dupa referendum…dar ar merge asa, ca sezonieri

        Reply
  5. Amelia New

    Mare nemernic acest Parvulescu: http://www.hotnews.ro/stiri-esential-14555292-presedintele-pro-democratia-nicaieri-lume-revizuirea-constitutiei-nu-presupune-participarea-mass-mediei-ong-urilor-discutii-deschise.htm

    Reply
      1. Ilinca

        Yeba Ilinca Multumesc, e si numele meu preferat :-). De asta l-am si ales pentru identitatea mea virtuala (mama nu a fost la fel de inspirata).

        Reply
  6. Yeba

    Ştiaţi că Adrian Severin organizează la Bx un seminar pe tema credibilităţii UE şi a euroscepticismului în RO? Va participa SRS, de ex., care se laudă cu asta pe A3.

    Reply
      1. Rheia

        OstapB Gramofonu Și eu am spus aseară „neconsecutivitate”, că nu-mi venea pe limbă termenul corect, respectiv „contract cu prestații succesive”, ce ziceți, mă calific pentru Bruxelles? (Dacă tot e să vorbim vorbe…)

        Reply
    1. adina

      Gramofonu Revelatia lui Mugur Ciuvica: „sunt si bou, si prost, si efectiv nu inteleg ce se intampla”.

      Reply
    2. adina

      interesant ca pe situl cu pricina mi se recomanda sa citesc doar ce merita. Adevarul e ca asta chiar meritam sa stiu despre Ciuvica.

      Reply
  7. Bleen

    ”McKeith takes a holistic approach to health, promoting exercise, a pescetarian diet high in fruits and vegetables, grains, beans, nuts, and tofu, and the avoidance of processed and high-calorie foods, sugar and fat, red meat, alcohol, caffeine, white flour, and additives. She recommends detox diets and colonic irrigation, argues that the colour of food is nutritionally significant, and claims that she can diagnose ailments by examining people’s tongues and stools.
    One of the earliest criticisms focuses on McKeith’s diploma in nutrition from American Association of Nutritional Consultants. In 2004, the same diploma was also awarded (upon application & payment) to Ben Goldacre’s dead cat Henrietta.”

    Reply
  8. Bleen

    Hai, că astăzi făcui un tur de forță pe blog, facebook și twitter. Îmi mai stă mie mintea la sistemul de educație și sistemul de sănătate de nu se mai poate. Mă duc să fac un Takeda, să-mi mai revin de la atîta Ponta, Crin și Antena 3.

    Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *