Atentat terorist la Boston

Update în timp real, dați refresh periodic.

https://twitter.com/Blogary_/status/323913105757323266

https://twitter.com/Blogary_/status/323891318390657025

https://twitter.com/Blogary_/status/323892692654370818

Facebook Comments

21 Comments Atentat terorist la Boston

 1. DanCanada

  Parcă-l văd pe OZero mâine: „L-am omorît pe Osama, am distrus Al Qaeda,
  însă din cauza blăstămatului ăsta de sequestration o trebuit să tăiem
  din fondurile Homeland Security, FBI, CIA şi iaca…”
  Adică tot Republicanii cumva tre’ să fie de vină 🙂

  Reply
  1. andrei_p

   Pe mine ma cuprinde uneori furia de cum toate „nulitatile” astea ajung leaderi de tot felul iar noi, adevaratele valori ale acestei lumi, o ardem pe net intelegand tot. Mereu.

   Reply
   1. DanCanada

    andrei_p Deci Obama e extraordinar, nu? 🙂 OK, ce-a facut in primii 4 ani? L-a omorit pe Osama? De fapt organizatii de pe vremea lui Bush au fost cele care au dat de el si niste militari i-au fortat mina sa zica „Da”.Iar re. Boston, a spus ieri „let’s not jump to any conclusions”. Am vazut pe TownHall ca numai cind e vorba de ceva „islamic” spune asta. Si Boston nu arata a home-grown terrorism: nu a fost cladire guvernamentala, a fost un eveniment public; bomba artizanala cu bile si nu shooting (in America e mult mai usor sa faci rost de citeva AR15 decit sa faci bombe cu bile).

    Reply
   2. Rosu

    andrei_p Domnule… Ceausescu a ajuns lider fiind o nulitate, propulsat de intriganti care isi tocisera dintii luptand intre ei pentru putere…  Uneori propagandisti oportunisti iau primul loc…
    Faptul ca cineva e ales sau ajunge sa conduca nu reprezinta o garantie a calitatilor aceluia…
    Fapte: Obama este presedintele in mandatul caruia a fost UCIS si BATJOCORIT un ambasador american IN AMBASADA, adica pe teritoriu american, iar reactia lui a fost sa treaza nonsalant cu vederea….

    Reply
  1. DanCanada

   Canadiana Da, niciodata nu mi s-a parut mare orator. Ultima oara l-am urmarit la discursul dupa shooting-ul de la Newtown, CT. Toti spuneau ca a fost emotionat, tears blah blah. Bullshit. A jucat ca un actor de prost gust intr-o soap opera. La fel e si Trudeau jr. S-ar parea ca gloata de tembeli liberali deja il vad pe clown-u’ asta Prim Ministru.

   Reply
 2. Canadiana

  Au fost 2 explozii, la finish-lineul maratonului. Nu si o a treia, cea de la librarie se pare ca a fost numai un scurt-circuit.

  Reply
  1. vbkiler

   CanadianaAu fost doua explozii si inca doua bombe dezactivate de genisti, una se pare ca prin explozie
   Citing a US intelligence official, the Associated Press reports two more
   explosive devices have been found at the Boston Marathon and are being
   dismantled.

   Reply
 3. DanCanada

  Cica la JFK Library a fost o a 3-a bomba. Toate pachetele sint verificate, Boston Area e no fly zone, White House locked down si Obambi in a „non disclosed secure” location. S-ar parea ca primavara araba a venit si pe homeland US. Deci probabil asta o sa termine legenda Obama = distrugatorul lu’ Al Qaeda.

  Reply
 4. Canadiana

  Mare tragedie acolo. Si se rasfrange peste toata America. Tocmai venii din Detroit, e politie peste tot, in aeroport controale peste controale, ai senzatia ca a fost un atac nuclear. Bietii oameni.

  Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *