Ce mă revoltă de m-am înscris în AD

Articolul acesta este scris de prietena noastră, doamna Simona Mereuță care, pe măsură ce va contribui cu texte, va primi în curînd și cont de autor.

Au trecut 30 ani de la revolutia societatii romanesti impotriva regimului comunist .Eu inteleg ca nici revolutia nu apartine cu adevarat societatii civile si ca mai degraba apartine vechilor securisti sprijiniti din Vest , ce stiau ca decat sa fim bombardati ca tarile arabe unde s-a adus democratia cu forta , mai bine evitam un razboi cu fortele imperialiste colonialiste din Vest sau un razboi civil ca in Siria si supravietuim cum om putea in noul sistem politic globalist corporatist.

A fost o decizie bună in final, dar pierderile sunt pe masura. Desi am sperat cu totii la un trai mai bun aici in tara noastra , milioane de oameni, dupa 3 decenii de rabdare ,au ajuns la capatul rabdarii si-au luat inima-n dinti si-au emigrat peste hotare pentru un trai mai bun.Ma repet cu sintagma ”trai mai bun” pentru ca nimeni nu-si inchipuie ca in Vest umbla cainii cu colacii in coada , curge lapte si miere,  dar se traieste mai bine,  raman la finalul lunii cu economii nu cu datorii. Nu mai traiesc de la o zi la alta , ingrijorati , ca nu-si mai permit sa-si achite ratele la locuinta .Pot sa-si intemeieze mai usor chiar si o familie, primind sprijin de la stat, un sprijin real, nu ca-n Romania, o bataie de joc, 150 lei alocatia, cat o factura de gaz in luna octombrie.

Din punct de vedere economic, s-a inlocuit economia bazata pe productie cu o economie de consum. S-au construit mall-uri , s-au inchis fabrici si uzine. .Imm-urile nici n-au apucat sa apara, pana sa prinda romanul curaj sa-si deschida o afacere  ne-au asediat multinationalele. In agricultura, micii producatori cu fermele lor de subzistenta n-au avut nici curajul nici educatia sa formeze cooperative pentru a putea accesa fonduri europene, agricultura e in continuare reprezentata de cativa mari jucatori, fosti directori de CAP-uri , care au stiut cum sa profite si de fonduri si de lumea needucata , ce si-a cedat de buna voie pamanturile , pentru cativa saci de faina sau ulei. E jale mare si-n agricultura. In ritmul acesta satele vor disparea, odata cu ele dispar si traditiile, cat si ideea de viata traita la tara in deplina libertate, ideea de posesie a unei proprietati ce-ti poate asigura traiul propriu cat si traiul natiunii. E o mare pierdere pentru natiunea noastra , chiar o tragedie , o faradelege , un act anticonstitutional , intrucat pamantul romanesc ajunge in proprietatea strainilor.Vom ajunge iobagi pentru straini in propria tara.


Dupa 30 ani de la revolutie nu avem nici autostrazi. Suntem generatia „N-am„. Dar ne-am saturat de politicienii tradatori, vanzatori de neam .E incredibil ce pagube materiale au produs ciocoiii securisti. La 30 ani de la revolutie , mai avem insa vie o speranta, ca generatiei noastre ii vine in sfarsit randul sa preia zestrea lasata de fabulosii politicieni post comunisti.O economie in hemoragie, valori morale „ingropate”, dezumanizare, entropie principiala, postmodernism, neomarxism, epidemie de coruptie si analfabetism, nepotism, institutii supradimensionate pline de rude de gradul „n” plimbatori de hartii inutile, un stat de drept la fel de drept ca o trestie in bataia vantului, criza demografica cronica, educatie slaba cu absolventi tot mai putini de Bac, sanatate fara aparatura performanta , cu doctori si asistente tot mai putini la numar si mai munciti pentru a compensa lipsa personalului. Cu familia naturala amenintata de ideologia LGBT , chestiune recunoscuta pana si de papa de la Roma , dar ignorata de clasa politica si o parte din societatea civila ignoranta, la randul ei spalata pe creier de ideologiile neomarxiste. La cate probleme avem ca natiune, tocmai asta ne mai lipsea, un upgrade modern, educatie sexuala timpurie, ingradirea libertatii de exprimare si schimbarea actelor juridice pentru a nu ofensa o minoritate sexuala de 2 la mie. De parca problemele astea ar fi realele probleme ale romanilor , nu lipsurile materiale, educationale, sanitare samd.

Inchei cu un mesaj, SA VA FIE RUSINE ! Sa ne ajute providenta sa putem indrepta relele pricinuite acestei natiuni abuzate si rasabuzate de toti ticalosii ultimilor 30 ani !

(Foto: romanialiterara.com)

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *