Deranj la PSD

Unde dai si unde crapa. Analiza mea de ieri si intentia declarata de a depune un raport la comisia de buget finante au produs deranj mare la PSD. Seful suprem s-a aratat extrem de deranjat ca am intuit scopul adevarat al copilului sau de suflet, Fondul Suveran de Dezvoltare si Investitii.

V-am mai spus ce face cand e suparat. Fuge repede la o televiziune prietena sa-si revina. Parca face terapie omu’. In plus l-a “tavalit” putin si pe actualul ministru al economiei si l-a pus si pe el sa se duca repede la TV si sa combata ce am spus. Ministrul Petrescu s-a trezit intr-o emisiune alaturi de alti trei invitati si cu alta tema de discutie. A vorbit 10 minut despre fond si a concluzionat naucitor: crearea acestui fond “este cea mai mare dovada de emancipare a Romaniei in ultimii 26 de ani”. ?

Ca si cum toate acestea nu erau de ajuns, dupa inca o terapie, de data asta cu consultantii, Dragnea a mai aruncat o fumigena pe piata. Zici ca are magazin cu produse pirotehnice. Il acuza indirect pe Ciolos de o afacere cu corvete. Asta ca sa distraga atentia de la discutiile despre FSDI.

Sa va lamuresc cum sta treaba cu corvetele. Corvetele nu sunt camasi pe care le cumperi de la mall. Un asemenea contract se negociaza un an sau chiar mult. Asta inseamna ca negocierea a inceput inaintea mandatului lui Ciolos.

Si acum sa va zic bomba. Inainte sa plece Mickey Mouse de la guvernare, numea in calitate de secretar de stat la MAPN pe Gabriel-Beniamin Leş membru marcant al PSD Satu Mare. Unde credeti ca l-a pus? La departamentul pentru armament. Fix unde incepuse pregatariea contractelor pentru corvete.

Vine guvernul Ciolos si surpriza. Toti secretarii de stat de la MAPN, membri PSD, raman neschimabti pe tot mandatul guvernarii Ciolos. Implicit si domnul Leş, astazi ministrul apararii. tare nu?

Intrebare. Ori domnul Dragnea habar nu are pe cine a numit la MAPN ori ne ia pe toti de prosti? Actualul ministru al apararii a fost cel care a negociat, derulat si realizat actuala forma a contractului de achizitionare a corvetelor! In Octombrie 2016 domnul Leş renunta la functia de secretar de stat pentru a deveni membru al Paramentului Romaniei. A devenit. Dupa care la constituirea guvernului unde credeti ca e numit ministru?. Fix la ministerul apararii. Ca sa-si termine omul treaba. V-ati prins?

Acum sa judecati si voi cat de perverse sunt fumigenele lui Dragnea si ce tupeu are.

Ii dau un sfat onest lui Dragnea. Sa-l intrebe pe Mickey Mouse al nostru de acest contract! Si nu pe ala de la Disneyland.

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.