Donații. Fiți soroșii mei!

Freedom is the right to tell people what they do not want to hear” spunea George Orwell, printre atîtea alte vorbe și învățături la care ne întoarcem, astăzi, din ce în ce mai des.

Am făcut asta de cînd mă știu, cu atît mai mult de cînd mă știu în politică. Nu ne trebuie admirație și psihoterapie de grup, ne trebuie soluții politice reale pe termen scurt, mediu și lung. Nu ne trebuie adevăruri convenabile, care să ne verifice teoriile, ne trebuie adevăruri cît mai apropiate de realitate.

Am fost blocată pe rețeaua de socializare corectă politic Facebook, ultima dată pentru publicarea unei părți dintr-un document UE. Următoarea mea blocare, dacă se va întîmpla, va fi pentru 30 de zile. Adică nu voi fi acolo, cu unii din voi, de o urare de An Nou, de o jumară de Crăciun.

Acum sper că știți unde mă găsiți permanent: aici, blogary.org și la mine pe perete, pe Facebook, unde prietenii vor continua să posteze (sîntem mai încăpățînați decît cred unii) articolele de pe, ați ghicit, tot blogary.org. Și evident, pe pagina de Facebook a Asociației Blogary.

Dacă din like-urile adunate pe Facebook aș fi adunat, din fiecare, cîțiva zeci de lei, acum aș putea sta liniștită la Praga (știu, par monomaniacă, dar unde să te mai duci în Europa, pe lîngă faptul că este un oraș superb?!?). Și v-aș spune aceleași lucruri. Dacă din jumătate din like-uri ați fi depus și cîteva zeci de lei în contul asociației, azi nu mai aveam griji financiare. Dacă un sfert din like-uri s-ar converti în bani, cîteva zeci de lei, oricît, asociația va putea funcționa fără de acum încolo.

Dar din like-uri nu se poate trăi. Așa că orice sumă este binevenită, oricît de mică.

Fără multă vorbăraie, ca să aflați în continuare ce nu vă place și ca asociația să poată funcționa omenește, dacă v-a mai rămas ceva de la salvarea balenelor, delfinillor, sufletului adormitului leu Charlie și alte cauze pierdute sau inexistente, puneți cu încredere aici:

RO55INGB0000999906034097, ING Bank, Sucursala Favorit. Cod fiscal: 29013920.

Sau, dacă nu vă place, prin Western Union. Numele meu, surprinzător pentru unii, poate, este chiar acesta, Florina Neghină. Este tot ceea ce vă trebuie.

De asemenea, puteți redirecționa 2% din impozitul pe venit către Asociația Blogary, urmînd pașii indicați aici.

Orice sumă contează mai mult decît vă închipuiți, poate.

Patria recunoscătoare, mai devreme sau mai tîrziu.

Mii de mulțumiri celor care au făcut-o deja, conștienți că nu tot ceea ce e pe internet e și gratis, și că în spatele tastaturii sînt oameni care gîndesc și care, deși iubesc ceea ce fac, trebuie să mai și trăiască.

Fiți soroșii mei!

PPS: Din orice venit, statul ia un impozit. Din acest impozit, datorat statului din profitul dumneavoastră, puteți sprijini, legal, asociația Blogary. Astfel, impozitul datorat statului de către companii nu va mai ajunge în totalitate în posesia lui, ci puteți redirecționa 20% (o cincime) din el asociației noastre, ajutîndu-ne astfel să existăm. Aveți astfel posibilitatea să vă exprimați concret opțiunea de dreapta, o dată direcționînd această sumă acolo unde doriți dumneavoastră, a doua oară scoțînd statul,  atît cît este posibil acum, din viața voastră. Această cheltuială nu este a dumneavoastră, ci statul va primi mai puțini bani. Cheltuielile de sponsorizare și mecenat se scad din ceea ce datorați statului.

Pentru încheierea unor contracte de sponsorizare, luați legătura cu președintele Asociației Blogary, Florina Neghină.

Până pe 31 decembrie 2017, puteți alege să sprijiniți eforturile noastre, în expansiune, pentru o mai bună informare asupra situației socio-politice din țară și străinătate.

PS: Următoarea mea blocare pe Facebook s-a și întîmplat, la numai o zi după apariția acestui text. Nu apucasem să-i dau share pe platformă. Ieri, sîmbătă, am primit următoarele de la Facebook:

Niște imbecili siniștri, fără să aibă ce face și fără creier, raportează masiv ce găsesc prin cotloanele Facebook. Acestea îmi par comentarii, nu-mi amintesc unde și cînd le-am făcut. Dar să consideri ”cioară vopsită” rasism, pentru că altceva nu-mi imaginez ce puteau pretinde, este o imbecilitate sinistră. Pentru că, numai dacă te uiți în dexonline.ro, la îndemîna tuturor, gratis, și găsești:

Asta e. Cum am spus-o de la prima mea blocare, nu pot ei bloca cît putem noi inventa. Deși poate ar trebui să-mi fac griji mai mari, eliminarea dintr-un spațiu poate însemna ceva mult mai grav. Cînd minților slabe li se indică cine este dușmanul, cît de departe pot merge?

Vom afla.

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *