Dragnea te da afara din tara daca nu esti medic…

Guru finantelor romanesti, Liviu, a emanat inca o idee menita sa asigure cresterea spectaculoasa a economiei. Acoperind practic toate domeniile, autodidactul ataca cu curaj problema medicinei romanesti. Asa cum o intelege el.

Afima sus si tare ca incepand cu 2018 medicii nu vor mai plati impozite in Romania. Dupa o ora de stupefactie toata tara a inceput sa-si puna intrebari.

Iata cateva:
– despre care medici vorbeste domnul Dragnea? Cei de la stat, cei din privat, sau despre toti?

– in aceasta psihoza creata de vestea marelui conductor, parintii ii orienteaza pe copii spre medicina. Nu sunt prea putine cele 8 spitale regionale si unul republican din programul de guvernare in aceste conditii?

– ce vor face doctorii din Ungaria, Bulgaria, Moldova si Serbia? Vin toti sa-si declare afacerea in Romania? Dar ce facem cu romanii nostri atunci?

– ce vom face cand vom avea mai multi doctori decat farmacii, cazinouri si case de pariuri?

– ce facem daca romanii devin mai sanatosi?

– cine va plati pentru translatorii din spitale? crede cineva ca studentii straini la medicina din Algeria, Iran, Liban, Libia, Congo, Pakistan, Bangladesh mai pleaca acasa?

– dar noi astia care nu suntem medici ce facem? noi putem sa plecam?

Avem si o veste buna. Se pare ca daca esti doctor si vrei sa beneficiezi de aceasta scutire de impozite, trebuie sa ai domiciliu in Teleorman. Si uite asa se rezolva si decalajul economic dintre judetele tarii! Tare carmaciu, nu!

P.S. Urmeaza planul diabolic de “repopulare” a judetului Teleorman cu librarii.

Facebook Comments

1 Comment Dragnea te da afara din tara daca nu esti medic…

 1. Amy_Neagoe

  To: President of P.N.L.Senate, Ph.D Ma Director mr. Florin Cîțu
  From: E.U. Master Diplomat International Economic Relations, Research Expert, Professional in ‘Communications’ ,English Translator
  Sun 2019-06-09
  Drag domn Presedinte-Senator Ph.D,Ma Director, domnule Florin Cîțu,
  permiteți-mi să vă mulțumesc, pentru politețea și civilizația dumneavoastră exemplară. Mai cu seamă, deoarece știți că eu mi-am ținut cuvîntul. Așa cum am făcut și fac dintotdeauna, precum și întotdeauna(atunci cind nu am aflat/aflu in ultimele clipe d.e., că am fost înșelată). Și în concluzie, inclusiv în acest an: eu susțin și am votat în exclusivitate, numai Partidul Național Liberal.
  In sensul in care cunoasteti despre mine ca fac dintotdeauna tot posibilul sa nu ma abat, nici de la sensul educatiei mele(pro corectitudine democratica si pro liberalism, d.a.). Permiti-mi sa fiu la fel de sincera(desi timida, prin geneza si genetica mea). Precum ma cunoasteti(in mod direct), de ani de zile.
  Astfel incit, daca intr-adevar ar fi fost indicat ca numai dl Eugen Tomac si dl. ex-Presedinte Basescu sa ne fi reprezentat pe toti, in P.E. (pe linga cei 3 cistigatori, majoritari numeric).
  Decizia mea independenta si individuală, rămîne neschimbată. În contextul in care nici rezultatele acestui referendum si ale alegerilor din anii anteriori, nu au fost modificate(dovada, statistica descrescatoare si descendenta a populatiei Rominiei si ale U.N. in acelasi timp, sub absolut toate domeniile existenței umane). De 50 ani încoace, continuu: dar exclusiv, numai din ultimii puțin peste 20 ani. Mai precis, de cind a inceput sa fie d.a. vizibila ‘la drumul mare’(termen pop. pt.’oriunde): crescendența continuă a infracționalității și a nedemocrației, sub toate formele acestora. Cu prioritar accent, pe volumul îngrijorător și nesimțit al persoanelor și deasemeni categoriilor de persoane, continuu valide pentru asistența socială legalizată(sub oricare din formele acesteia, fără excepție).
  Însă permiteti-mi sa va marturisesc exact ceea ce am făcut, inclusiv la alegerile pentru P.E. si toate referendumurile la care eu am participat doar ca votanta, in acești 20(douăzeci) de ani.
  Astfel, din perspectiva stricta a teoriilor democratice si liberale, pe care le-am invatat in liceul de arte si in facultăți, ani de zile. Si mai ales deoarece eu am demonstrat ca le voi stapini, deosebit de bine( cel putin pina la virsta maxim admisa, a pensionarii oficiale). Reamintesc ca d.p.d.v.al corectitudinii pentru oricine, fără excepție. Opiniile mele ca si ale oricui vor fi valabile in timpul vietii mele. Numai atita timp cit isi vor păstra validitatea, statuturile mele de normalitate a sănătății femeiesti si a celei umane, precum și de cazier.
  Astfel, subliniez: de mie mi s-ar fi permis vreodata sa iau deciziile oficiale la nivel guvernamental ori juridic, d.a.
  Eu Nu as fi permis sa ma reprezinte in vreun guvern ori in politica(parlament si guvern), pe cei si cele neavind voturile alegatorilor. Decit de ar fi obtinut un procent de peste 15-20%, in sus.
  Astfel incit, de Rominia ar fi fost democratie(asa cum este atit de prea fals enunțată ideea, in Constitutia din 2003). Din strict punctul meu de vedere, niciunul dintre partidele sub acest procentaj(implicit, P.M.P. si toate celelalte fără excepție, minus primele 3) , nu ne-ar fi reprezentat, politic.
  Si nu mi-ati permis sa va cunosc personal destul(și prietenește), pe niciunul dintre dumneavoastra. Insa va rog sa ma credeti ca ceea ce am invatat si experimentat despre CORECTITUDINE, a fost si este e mult mai important pentru mine dintotdeauna si pentru totdeauna poate, decit POLITICA(politicul).
  Asa incit, as renunta oricind fara pic de remușcare, la reprezentarea P.M.P. si a oricui in guvern si in parlamentele Rominiei si al P.E., deasemeni. Atita vreme cit stiu ca in acelasi timp ne reprezinta oficial sub aceleasi procetentaje asemanatoare, pe noi, națiune cu propria sa constituție și sistem.
  Inclusiv partide cu membri de ambe sexe, fiind DEJA ACUZATI SI DECLARATI IN JUSTITIE: infractori. Precum este atit Partidul Social Democrat(inca de la inceputurile sale, de ne reamintim ce se preda in facultatile de istorie si cele de stiinte politice, cel puțin). Dar si celelalte(izvorite din acesta si prioritar, din comunism si nazism. Conservatorism, dictatura, anarhie, monarhie si republica, d.a.) Precum este d.e., Pro-Rominia a supraetajatilor infractor nationali si internationali, in același timp. Si precum se stie de un deceniu incoace, ca sunt penalii V.Ponta si C.Crețu și numerosi altii ca el și ea, din absolut oricare partid si administratie. Adica, oamenii care ar fi fost atit corect cit si profesionist sa fi disparut de mult, atit din politica cit si din administratia si viata publica si privata: de orice fel.
  Nu in ultimul rind, m-as bucura sa ma fi apreciat pina acum vreunul dintre toate si toti cei pe care ii amintesc, pentru exemplara mea sinceritate(din anul 2014 si complet adult si credibil, din 2017 încoace).
  Astfel incit, sa nu mai fi permis violarea permanenta a sigurantei statuturilor(titulaturilor) si a bunurilor mele personale, desemeni. Asa cum mi se intimpla de ani încoace, de cind taica-meu a inceput repetat ‘sa moara, sa fie convalescent, sa moara iar si sa fie d.a.inmormintat, din cind in cind). Iar eu sa fiu ținută într-o mizerie si o saracie si victima a hormonilor si a grobianismului si netrebniciei tuturor si fiecareia(fiecaruia), fara exceptie. Si mai cu seama, in aceleasi identice prefacatorii/actorii care m-au indispus dintotdeauna, d.a. De cind am avut nesansa sa devin ilegal si indecent inconjurata de catre vesnicii infractoare si infractori de orice categorie si tipologie a asistentei sociale legalizate, deasemeni…
  Contrar petitiilor mele catre Ministerul Public, partide, institutii si plingerilor repetate inclusiv la A.N.P.C. Pe care eu le-am facut fara oprire(in zadar), de cind am devenit Mastera certificata direct de catre Comisia Europeana(si implicit, Parlamentul E.U.)
  Va multumesc si voi reveni cu detalii stiintifice precum si cu propunerile mele concrete, de modificare a Constitutiei(dar dupa ziua mea de nastere si mai cu seama dupa incheierea ciclului meu menstrual lunar, inceput azi duminica 9 iunie(desi inca mai am semne de entorsă, la gleznă). Dar mai ales mi-e rău fiindcă, stiti dumneavoastra, ca bărbat normal și încă nu la andopauză, d.a. Am chestia aceea lunară, singurul semn vizibil al fertilității(neplăcută și dureroasă la cel puțin ½ din întreaga populație feminină, a globului). Adica acea pe care nu o au(ori nu o vor mai avea, in cazul in care au fost vreodata, sanatose complet): fetele si femeile avind dizabilitati, handicapuri, boli grave ale aparatului de reproducere, boli psihiatrice grave. Ori pur si simplu, femelele normale dar care datorita virstei acestora, nu (mai)pot avea menstruatie(lunara).
  In timp ce eu, crestina fiind: am devenit sigura de toate acestea(precum si de imposibilitatea ca Fecioara Maria sa fi fost virgina). In primul rind datorita aprofundarii cercetarii mele independente(postuniversitare), odata cu sfirsitul anului 2007(asta, in conditiile in care mi-am pierdut si nu regret, virginitatea: abia in anul 2005). Dar mai ales am devenit sigura, fiindca iata ce scrie, pe diploma mea in detaliu stampilata si semnata strict pentru mine individual, de catre COMISIA EUROPEANA, PARLAMENTUL E.U. SI MINISTERUL EDUCATIEI din Rominia

  • MINISTERUL EDUCATIEI, CERCETARII(si in colaborare cu celelalte citeva Ministere ale Guvernului Rominiei)(Si voi trimite in toamna inclusiv o lista cu redenumirea ministerelor; si d.a. propunerile mele, pt.simplificarea intregului aparat ministerial si administrative).
  • MASTERĂ , FACULTATEA DE RELATII ECONOMICE INTERNATIONALE, A.M.C. NEAGOE
  • ABSOLVENTA A A.S.E., IN DOMENIUL ECONOMIE SI AFACERI INTERNATIONALE
  • PROGRAMUL DE STUDII: COMUNICARE DE AFACERI IN LIMBA ENGLEZA; SPECIALIZAREA PERSONALA DIPLOMATIE
  • Cit despre mediile mele de aici, le stiti: 10.00; 10.00; 9.00 si 7.50
  • Si despre restul celorlalte trecute in C.V. si verificabile oricind, prin institutiile de specialitate; stiti, deasemeni.
  In consecinta, deoarece joi implinesc patruzeci de ani de chin si de(si in) singuratate, in acest oras, țară și lume cu statistici neschimbate subliniind impresionanta ascendență a scîrboșeniei și antidemocrației asistenței sociale legalizate, sub toate formele acesteia. Mai știu deasemeni, că ‘alesele si alesii’(unui cit anume procent, din populatia normala din toata aceea cu drept de vot??): vor lua vacanta curind, 2-3 luni(!!)
  Asa incit, e clar ca daca eu fac(din nou gratuit) efortul sa recites Constitutia(intr-una/doua zile) si sa va transmit propunerile mele de modificare. Probabil ca efortul meu de inteligenta, responsabilitate si profesionism dovedite mult peste medie, abia daca va fi luat in considerare, in 2020 !! Acestea, in timp ce propunerile de modificare a Constitutiei si de adoptare a tuturor deciziilor referendumurilor trecute: au ramas la acelasi nivel ‘al propuneriilor’(chiar daca erau decizii ale populatiei majoritare numeric: d.e. aceea pt.reducerea permanenta a nr. Parlamentarilor, la 300(trei sute). Inițiată nu de către dl. Ex-Președinte Băsescu, ci de către mine(o wonder-girl/woman, in I.Q. numai: inca de cind m-am nascut).
  In aceste conditii, va reamintesc ca eu nu mi-am petrecut vreodata vreo vacanta cu un baiat/barbat, asa cum mi-am dorit-o continuu, inca din adolescență. Și nu am mai avut d.a. vacante, de aproximativ 7(șapte) ani, de zile. De cind tot stau si iar stau, numai in Bucurestiul asta imputit si umplut de neBucuresteni si mostenitorii acestora, pina la refuz..
  Respectfully Yours,
  E.U. top-correct H.O.: Master, Expert, Top-cultivated professional, top-winner independent official diplomat mrs. Amy Ana Maria Neagoe; E.U. Master Diplomat in the International Economic Relations, top awarded many-professional, mrs.Amy Neagoe
  Compulsory Note: Even before, and since the start of this national laws, I’ve got all these permanent official titles, with no exception. Only under the continuous, and common daily compulsoriness of the national law: for any profession, or occupation(No handicap, disabilities or chronical diseases; no dirty criminal record). These last, compulsory to be officially checked on, for anyone: since the age of 14(fourteen)on; up to the compulsory retirement age. For that, I’ll be honoured to write you down the continuous validity, of my strictly official titles(but contractual professions, yet), in the following order:
  I’m a Pro-Right(liberal independent) female born, in 1979; and always looking for a right life and a right job, according to L. 76/2002 Unemployment law; The Romanian Constitution M.O. 767/31 Oct.2003; National Education Law 1/2011; L.11/1991 against dishonest competition: forever officially top E.U. Master Diplomat(International Economic Relations), Master Economist(Business Communications in English); Independent Researcher; Expert; top-professional in ‘Communications’, top-professional in ‘Business Law’, Journalist; University teacher; English translator; internationally awarded fine artist, mrs. Amy Neagoe(born in 1979)
  ________________________________________________________________________-
  My date of birth, and official permanent titles: 13.06.1979);
  • LISTA TUTUROR INSTITUTIILOR DE INVATAMINT, CERCETARE SI PROFESIONALE OFICIALE PE CARE LE-AM ABSOLVIT , CU MEDIILE/NOTELE DE INSCRIERE SI DE FINALIZARE, DE LA 1 LA 10.00(cea mai mare). Si adaug ca, fiind oficiale(Neprivate) nationale si d.a.europene(certificate de catre C.E.), acestea au valabilitate nelimitata: Reamintesc ca, spre deosebire de facultatea de arte si cea de design, cea de drept, precum si cea de constructii: la inscrierea in competitia oficiala in fiecare dintre instituțiile de invatamint si cercetare(profesie), mie personal mi s-a cerut sa aduc de fiecare data, urmatoarele doc.oficiale: Obligativitatea indeplinirii oficiale a cerintelor de inregistrare la concurs: redactarea cererilor de inscriere la concurs adresate conducatorului institutiei(Ro/Engl.); Originalul si copia actului de identitate; doc.oficiale(certificarile, calificarile etc.)care atesta nivelul studiilor, specializarii si indeplinirii conditiilor(original si copie); adeverinta de vechime in munca; cazierul judiciar actualizat si fara antecedente; adeverinta medicala care sa ateste detaliat starea de sanatate, precum si calitatea detinerii unei capacitati totale de exercitiu; scrisoare de recomandare; dovada ca nu am fost condamnata definitiv pt.infractiuni impotriva umanitatii, contra statului ori contra autoritatii; ori pt.infractiuni de serviciu ori in legatura cu serviciul, ori pt.fals ori fapte de coruptie ori infractiune savirsita cu intentie, care m-ar face incompatibila cu exercitarea functiei
  • SISTEMUL NAȚIONAL DE NOTARE, ÎN ROMÎNIA: de la nota 1.00(cea mai mică), la 10.00(cea mai mare).
  1) Liceul ‘N.Tonitza’(cls. 7-12) mediile mele: 10.00; 8.50;10,00 (1992-1998)
  2) Bacalaureat National media 8˙.69(in primele 5 cele mai mari medii, pe liceu)(August, 1998)
  3) Academia Nationala de Arte Frumoase: Facultatea de Arte Plastice : 10.00; 10.00; 10.00; 10.00; 9.43; 9.84(1999-2003)
  4) Facultatea de Design(anul 3, examene teorie): 10.00(2000-2001)
  5) Consulatul Ambasadei Marii Britanii in Rominia,, Bucuresti(1 semestru): (2003-2004)
  6) Profesoara(pt.iceu si facultate: 9.90): Catedra pt.Pregatirea Personalului Didactic a Universitatii Tehnice de Constructii, Bucuresti(2004-2005)
  7) Academia de Studii Economice(1 semestru) media 10.00; media ??(2005-2006)
  8) Facultatea de Drept, Universitatea Bucuresti(diploma profesionala);(2006-2011)
  9) Autoritatea Nationala pt.Calificari: media 10.00, anual(up to 2014, last)
  10) Muzeul National de Arta al Rominiei : media 10,00; media 9,83; media 9.84; media ??(up to 2017)
  11) Ministerul Romin al Afacerilor Externe media 10,00; 10.00; ??; 10,00; 10.00; ??; 10,00; ??;??(up to 2016)
  12) Master in Relatii Economice Internationale Comunicare de Afaceri in limba Engleza 10.00; 8.42 si in ‘Diplomatie’(10.00 si 7.50)(2010-2012)

  Bibliography: Law No. 11 of January 29, 1991, on the Repression of Unfair Competition(updated); L. 76/2002 on the Official Unemployment; Acte normative care reglementează organizarea şi funcţionarea Ministerului Afacerilor Externe(Ministry of Foreign Affairs); The Romanian Constitution(); European Convention on Human Rights; CHARTER OF FUNDAMENTAL RIGHTS OF THE EUROPEAN UNION; (Court of Justice of the European Union). L. 188/1999; L 76/2002 Romania; L.11/29.01.1991, conf. Art.1(5) Constituţia Romîniei, 2003) Si, peste acestea oficiale avind valabilitate nelimitata, eu am deasemeni si citeva fiind NEACREDITATE(Private, cu validitate limitata(1-2 ani)˝si, doar in mediul profesional privat)

  My officially proved skills, & Abilities :
  • The continuous determination, or will of self-improvement, according to the official independent professional contracts, my Romanian Constitutional Rights, and the official compulsory provisions for the post-graduated people(Masters), within the National Education Law no.1/2011.
  • All skills and professional abilities which have been officially tested and detailed, within my certifications, numerous different examinations, diplomas and letters of recommendation, through the years;
  Samples from my professional portfolio:
  – Personal translation: Ukraine: ‘On the edge of empires’ by George Friedman: 10 x 4xA4 pages: 3.898 words, 272 lines; from which I found out 23 unfamiliar words for me; – I’ve been the single winner with the highest score in 2 different years, within the national official competition for the advancement in a diplomatic grade, at the Romanian Ministry of Foreign Affairs, Bucharest
  __ I’ve been the single winner with the highest score in 2 different years, in the city competition for getting a job of curator, at the National Museum of Arts. in Romania(and in various other exams for getting jobs, within the different institutions of the governmental administration). Since 2002, on…
  _ I have also been either the 1st, or the 2nd one top graded, within the majority of official competitions in the governmental administration, since 2002 on.
  _ Certification of the personal professional competences, in the international supplement 5994/21.05.2013: This supplement is for the Master diploma series A no. 0161944(Academic diploma of Master in International Economic Relations: Master in Business communications in English; qualification in Diplomacy); – Additional specialist qualification for my post-graduate studies, as EXPERT: Descriptive official supplement of the certificate no.00383906 cod COR 242213 – Diploma of attestation of my journalistic participation at yearly international events in ‚Business Law’, signed by former Minister Ph. D. professor Cătălin Predoiu, May 2011 -Premio di partecipazione comme artista at the ‘Premio d’ Arte di Vibo Marina’ competition, Italy(prima edizione, 27.08.2000
  – Winner of city or national school, or strictly professional competitions, all my life -Official public and group, technocrat independent and individual free presentations and communications, through the years -Author, journalist, writer, designer, editor, publisher, illustrator artist, marketer, seller, volunteering counselor, internal insurances agent, private manager, manager’s assistant -Independent (private)political and diplomatic communications, through the years
  I have been the 1st official, having the idea of including ‚Roşia Montana’ in the U.N.E.S.C.O. Patrimony.
  I have been with the idea of making from 30 November, each year: a national day. I’m sorry I didn’t manage to also make an yearly important cult celebration recognized by everyone, for my Roman-Catholic Saint, Viba Perpetua). All these, in the same time the Orthodox Protector Saint Andrew I chose for Romania, hasn’t ever been officially celebrated by both church and national administration, only under the communist ruling. Of those, from ‘the left’ parties(since Sept.2012)
  I have proposed the day of the Romanian Culture, on the 15th of January
  I proposed the private paid celebrations, in the individual contract of labour;
  I supported the same-gender marriages, in the E.U.(since 2011, on)
  – I’ve continuously supported in full practice, the independence of the official right-democratic justice; -Official attempts, as a private entrepreneur -2 published books(self-published, limited institutional(Academic)edition) -Speed in writing-down, editing, typing and designing a cultural or scientific(political or diplomatic article) of 8000 words, with spaces: 1-2 working days. Example: ‚Redefinirea politicilor naționale de către fenomenul global al emigrației’, 12.nov.2015, 2014, 2013;
  I have very good computer skills, and top professionalism, with these: Microsoft Office ™ tools; Internet Explorer; I have also worked a lot independently and strictly privately only, with 3D and 4D design applications as well as various other programs and applications (research, design, etc.)
  Since 2003 on, I have demonstrated yearly, whenever requested, officially: the full and very detailed compulsory requirements for anyone, enrolling in(and taking) official competitions, within the top institutions of governmental administration, in Bucharest: national card of health; clean criminal record, no (previous) record; official medical certificate, proving your health status(clinical, physiological, psychiatric); copies of your professional, or education certificates; letter of recommendation; copy of your certificate of work; letter of appliance for the job, to the director of the institution.

  Închei cu respect, în așteptarea răspunsurilor dumneavoastră oficiale/ I conclude by respectfully awaiting your official answers to me,
  • Formally Certified by the E.C. Master female, national official Cultural Diplomat, and Expert in the European Funds of Cohesion: miss Amy Neagoe
  Resumee of what will always build on, my culture and professionalism(Amy N.):
  Higschool classes:Anatomie medicala; Anatomie artistica; Arta monumentala si Restaurare; Arte grafice; Gravură; Arte murale; Arte textile; Ceramica; Desen animat;Desen; Compoziție; Modelaj; Tehnici computer; Perspectivă; Design ambiental; Design industrial, Design vestimentar; Pictura de sevalet; Crochiuri; Scenografie; Sculptura. Discipline teoretice diverse: Religie; Istoria culturii și civilizațiilor; Gramatica limbii Romîne; Gramatica limbii Engleze; Limba si literatura Romina; Algebra; Geometrie; Trigonometrie; Fizica; Chimie;Geografie; Limba si literatura Engleza; Limba si literatura Franceza;Gramatică Franceză; Psihologie; Filozofie; Logica; Estetica; Pedagogie; Educatie tehnica; Istoria Artei Antice; Istoria Artei Universale; Religie; Genetica; Istoria Rominilor; Istoria universala; Geografia Rominiei; Geografia statelor lumii; Limba Latina; Colocvii; Educatie fizica si sport;Botanica ; Zoologie; Genetică; Antropologie; Literatura universala; Istorie medievala; Istorie antica etcaetera..
  Faculty of Fine Arts: Desen; Culoare; Modelaj; Compoziție; Prelucrarea imaginii pe calculator; Perspectivă; Anatomie artistică; Istoria artei universale; Limba Engleză; Educație fizică și sport;Crochiuri; Istoria religiilor; Studiul culorii pentru grafică; Arta scrisului; Tehnicile gravurii; Inițiere în tehnicile foto-video; Anatomie artistică; Istoria artei Romînești; Istoria artei universale; Estetică; Practica; Simbolistica medievală; Comunicare interumană prin sisteme de comunicare; Compoziție grafică; Ilustrație; Grafică editorială; Tehnicile tiparului; Concepte de grafică aplicată; elemente fundamentale de limbaj;Grafică pe computer și tehnici multimedia; Noțiuni generale de animație; Tehnici foto-video; Practică; Estetică;Filozofie; Rețele și comunicații; Marketing; Practică-elaborarea lucrării de licență; Facultatea de Arte Decorative si Design (FADD)(anul 3): Teoria informației; Psihologia designului și a publicității; Semiotică și limbaj vizual; Design grafic
  English Professional Language: Intensive Highschool preparation; The British Council in Romania(international tests); Master in ‘Business Communications, in English’(with Cambridge test, too).
  Faculty of Administrative ManagementManagement administrativ; Microeconomie; Engleză; Tehnologia comunicației în administrația publică; Bazele contabilității bugetare; Elemente de urbanism; Teoria științei administrative; Sociologie; Macroeconomie; Managementul documentelor; Organizarea, amenajarea și dezvoltarea spațiului Romîniei; Comunicare în administrația publică; Bazele administrației publice; Drept constituțional și instituții publice
  Faculty of Journalism Jurnalism cultural si P.R.
  Pedagogy Teaching(profesoara liceu si facultate)Profesoară/liceu/facultate(Logică; Psihologie educațională; Pedagogie 1; Pedagogie 2; Metodică; Sociologia educației; Practica pedagogică)
  Professional Diploma ZIARISTA PROFESIONISTA: Ziaristă internațională în ‘Dreptul afacerilor’(2005-2011)
  Romanian Diplomat female: Art.1(5) Romanian Constitution M.Of. 31 Oct.2003; EXPERTĂ în Fonduri Europene și de Coeziune; Bibliografia pentru concursul de admitere în Corpul diplomatic şi consular al Rominiei si o minima II. Bibliografie facultativa
  E.U.(C.E.) MASTER DIPLOMAT female Communication theories and face-to-face communication techniques; History of European Economy; Leadership and organizational communication; Politics and communication; The language of marketing and advertising; Communication landmarks between Romania and the English-speaking world-a geopolitical approach; International statistics; Ethics and business; Intercultural business communication; Strategic management; International business; Introduction to international finance; Negotiation techniques and conflict management; Interpersonal communication; Public Relations; Intra-and inter-organizational written business communication; Effective listening and interacting; International communication; International marketing; Diplomacy and diplomatic ceremonial and protocol in E.U.; Research Seminar(Seminar Științific); Development of critical and creative thinking; Internship(practică de specialitate); Protocol și ceremonial diplomatic(very little);
  INDEPENDENT OFFICIAL RESEARCH(postgraduate): Culture,Foreign Affairs,Economy,Judiciary(judicial power); Politics(Diplomacy).

  My letter of Intention
  Dear Sirs,
  I’d like to reply to the offer of employment I saw recently, in your ad.
  And opposite I have the status of both a Romanian, and an E.U. public authority. In contrast to my strong needs and will, i haven’t been given. A fully contractual paid job position, since 2008 on.
  Opposite the efforts and liabilities I took all my life, to become a fully official straight, right-democrat, Roman-Catholic Christian female, of no-ethnicity: born in June,1979.
  And secondly, because since 2002 on, I’ve started to be perfectly fit. To apply for any official job within the national governmental and top public administration, with its official claims.
  Legal and transparent claims, which have been compulsory for anyone registered or enrolled, anywhere here(since 1991 and 2002, on)
  Wherever it is neither political, nor civilian corruption or fraud to question on, or challenge. The never ended and fully legal coerciveness, for the always transparent claims, for anyone: clinical, physiological and psychiatric health; always clean criminal record; post-graduate education, with continuous validity of it(no misconduct or abuses, too).
  More over these, a few years ago, I discovered in our family papers: I am the last heiress of a famous policy-maker from the National Liberal Party(P.N.L.) who was murdered in August 14, 1912. In contrast with these, because I had neither the money nor the needed support, to start on making official contractual policy, and also having my independent full living and life, as I’ve always wanted. ).
  In exchange for the reality i have always proved my full, official responsibility for the validity of my claims, I’ll attach you a list with all my graduated institutions, having unstoppable validity, in the E.C., and E.U.
  With all their definitive particular marks, or scores I received, in each from them(from 1 the lowest, to 10.00 the best rank).
  And I also summarize my always independently achieved, computer skills: Microsoft Office ™ tools; Internet Explorer; 3D and 4D design applications as well as various other programs, and software(research, design).
  Please let me apply for your offered job, and help me start living on, my right, and full life.
  Sincerely Yours,
  Amy N., looking for a right life, and a right job, according to L.76 / 2002 Unemployment law ; The Romanian Constitution M.O.767/31 Oct.2003; National Education Law 1/2011 ; L.11/1991 against dishonest competition): Cultural Diplomat, Master(certified by the E.C.), Expert, researcher

  A LIST WITH MY GRADUATED OFFICIAL INSTITUTIONS OF EDUCATION, AND RESEARCH: The National Scoring System from 1 the lowest to 10.00 the highest mark
  1)‘N.Tonitza’ Highschool( 7-12 grades) Scores/marks: 10.00; 8.50;10,00 (1992-1998); 2)National Baccalaureate mark 8.69´(in the top 5, from the entire highschool)(August, 1998); 3)National Academy of Fine and Visual Arts, Design and Decorations: Faculty of Fine Arts : 10.00; 10.00; 10.00; 10.00; 9.43; 9.84(1999-2003); 4)Faculty of Design(3rd year, theory exams): 10.00(2000-2001); 5)The British Consulate in Romania, Bucharest(1 semester): (2003-2004); 6)Teacher(highschool and faculty: 9.90): Department for the Training of the Teaching Staff, the Technical University of Civil Engineering, Bucharest(2004-2005); 7) The National Academy for the Economic Studies(1 semester) 10.00; mark ??(2005-2006); 8)Faculty of Law, Bucharest University( professional diploma);(2006-2011); 9) The National Authority for Qualifications: mark 10.00, yearly(up to 2014, last); 10)Romanian National Museum of Arts: mark 10,00; mark 9,83; mark 9.84; mark ??(up to 2017); 9)The Romanian Ministry of the Foreign Affairs mark 10,00; 10.00; ??; 10,00; 10.00; ??; 10,00; ??;??(up to 2016); 10)Master in the International Economic Relations: Business Communications in English 10.00; 8.42 and in ‘Diplomacy’(10.00 si 7.50)(2010-2012)
  More over these, since 2012 on, I’ve been permitted to start on, my fully legally registered, and completely independent: strictly individual, official research

  Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.