Kavanaugh și referendum, ziua I

Senatul SUA a validat, sîmbătă seară, candidatul nominalizat pentru locul rămas vacant la Curtea Supremă a SUA. Brett Kavanaugh ajunge astfel, după o poveste aproape incredibilă, în care i-au fost ciopîrțite bucăți din viață, în care a  spus și ce spui numai doctorului, să ocupe una din cele mai importante funcții în războiul ideologic pe care președintele trump îl duce în SUA cu leftiștii de acolo. rămînînd dator numai cu gustul laptelui de la mama sa, altfel, și cu cariera universitară distrusă, cursurile de la Universitatea Yale fiindu-i suspendate, kavanaugh se poate dedica integral bătăliilor care urmează: antiavort și pro-gun, în primul rînd.

Victoria lui Kavanaugh, implicit a președintelui Trump, va rămîne, totuși, așa cum spunea senatorul Lindsay graham, o rușine națională. modul în care a fost tratat, fără absolut nici o dovadă sau o depoziție mai consistentă relevă noua tendință, tu trebuie să demostrezi că ești nevinovat, cgiar și cîndceilalți te acuză orbește. brett Kavanaug s-a ținut tare și a rezistat, împreună cu familia, mizeriilor vehiculate la adresa sa. acum este judecător la Curtea Supremă, iar leftiștii fac irași tratament anti-trump. ni s-a schimbat norocul.

sigur, local, în românia, nu s-a schimbat mare lucru. fără mașinăria pesedistă de scos oamenii la vot pusă în funcțiune, ieri s-a înregistrat un numai 5, 75 prezență la urne, dînd prilejul leftiștilor locali să se entuziaseze prematur că nu se va realiza cvorumul.

ceea ce, la o adică, lui dragnea i-ar conveni. să repet. povestea că lui dragnea i-ar conveni referendumul, că se votează pentru el, ESTE O FĂCĂTURĂ DISPERATĂ A STÎNGII, pentru dragnea e mult mai bine să se ducă la bruxelles cu un rezultat în ton cu ce au votat ei, socialiștii, acolo. pesdiștii votează în europa toate minunile noii stîngi, neomarxiste, nu vă faceți iluzii. el, dragnea comunistul, da. semn că manipulările și-au făcut efectul, ieri încă mai erau persoane care spuneau că nu votează pentru dragnea, neștiind să explice și cum s-ar putea acest lucru, cînd întrebarea de pe buletinul de vot, constituțională, se referă clar la persoanele care se duc la ofițerul stării civile. nu este vorba în acest referendum de nimic mai mult. toate poveștile cu copii le spunem pentru că am văzut unde duce sminteala stîngistă în alte țări. 

Votul este cel mai important în termeni de mobilizare a electoratului în luarea deciziiilor pentru țară. Așadar, cînd ne plîngem că oamenii nu ies la vot, e ăcazul să ne întrebăm ce am făcut noi pentru oamenii aceia, cum i-am convins, sensibilizat, mobilizat. dacă acum spunem să stea acasă și să boicoteze, ce pretenții avem să nu facă așa și atunci cînd se formează parlamentul și, implicit, guvernul? Sau autoritățile locale, la fel.

Deocamdată, după 5,72 aseară, toți celor cărora le puțea poporul ăsta și nu-și găseau locul aici, nu se identificau cu el, erau mîndri că nu s-a pus „botul la manipulare”. Și s-au lăsat manipulați de ei. Poporul e bun numai, exclusiv cînd face ca noi. Dacă diseară se va face cvorumul și rezultatul va fi da, același popor, în 24 de ore, va fi prost, manipulabil, slab, „nu ai cu cine”.

În ce mă privește, astăzi mă duc la vot. nu înainte de a vă invita să vizionați youtube-ul de aici și să citiți acest articol al prietenilor mei de la În linie Dreaptă.

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *