Marea Anvelopare Socialistă, faza pe sectoare

Cică, dacă ești ești gazetar, trebuie musai să critici puterea actuală. Eu, care mai scriu pe la gazetă, vreau să critic puterea actuală locală. Vreau să critic puterea locală PNL prima, că-i la mine în sector și mă face la buzunare, apoi puterea locală PDL, din Sectorul 2, că de puterea locală PSD din Sectorul 5, a lui Vanghelie, mi se rupe în paișpe! Așadar critic puterea actuală. Se poate? Mulțumesc.

După ce, în anii ’90, criptobolșevicul Ion Iliescu a făcut i-a făcut proprietari pe toți chiriașii de la bloc, contra unor sume modice, iată că mita electorală imobiliară, din lipsă de fond locativ, s-a mai sofisticat de atunci. N-a avut încotro! Astăzi, primarii de sector se întrec, care mai de care, să reabileteze termic, absolut gratuit și pe alocuri cu d’a sila, cât mai multe asociații de locatari. La Sectorul 1, Primarul Chiliman a contractat chiar și un împrumut de 125 milioane euro de la BEI, rambursabil în 20 de ani, în acest scop nobil. Dar, îmi pun fireasca întrebare, eu, care nu voi fi anvelopat vreodată, decât în lemn, pe năsălie, de ce trebuie să plătesc reabilitarea termică a blocurenilor? De ce să le dau eu, din buzunar, bani de termopane? Eu, care stau la casă, plătitor de taxe la bugetul local, din care se rambursează împrumutul Primăriei de Sector, ce avantaj am eu că blocureanul anvelopat plătește cu 50% mai puțin la întreținere? Aud?! De ce nu vine nea Chiliman să-mi anvelopeze și mie casa? Să-mi pună termopane gratis? Simplu! Pentru că eu mi-am reabilitat termic singur hogeacul, vorba domnului George Becali, “cu sângele și sudoarea familiei mele”.

Recunosc că blocurile ceaușiste arată mai curat, odată anvelopate – oricât de nașpa ar fi alese culorile – și că, pentru câștigul estetic universal, aș putea fi de acord să se refacă din bani publici doar fațadele care dau în marile bulevarde. Asta ca să luam puțin ochii vizitatorilor și investitorilor din străinătate. Da, doar în cazul ăsta, ar fi un câștig uniform distribuit tuturor cetățenilor sectorului și țării. Deși, fie vorba între noi, la câți firfirei au dat împroprietăriții lui Iliescu pe apartamente, puteau și ei să-și renoveze singuri fațadele. Sunt sigur că toți midălclașii care au plătit +100.000 pe 2 camere, luați cu credit după 2005, ar fi contribuit primii, fără să cârâie. (Rog cititorii trăitori în Germania să spună ce pățesc proprietarii nemți cărora le cade tencuiala de pe case. Sau, mai nasol, cei din UK, să ne spună cât e amenda dacă nu își tund gazonul din fața casei.)

Oare BEI știe că acel 20% cu care trebuia să vină în combinație cetățeanul de la bloc, cum a fost vorba în momentul acordării creditului, este suportat tot de Primărie? Nu cred. Deși, dacă își ia banul înapoi, cu dobândă grasă, ce o mai interesează pe BEI cum sparge banul electoral Chiliman? Numa’ găleți să nu ia! Da, dar pe mine mă interesează, frățioare, că eu plătesc! Eu achit, bă, comuniștilor, și creditul și dobânda blocureanului reabilitat termic! Eu și copiii mei, hahalerelor, care anvelopați apartamentul cu 30.000 €, bani cu care puteați să-l construiți de la zero, gata “reabilitat”! La concurență cu primarul penelist, teoretic de dreapta, primarul pedelist de circumstanță, deci și mai de dreapta, Neculai Onțanu, anvelopează și termopanează și el la greu, tot pe 25.000-30.000 per apartament. Vanghelie ejaculeazăanvelopează și el ce poate, cu cât poate. Să aibă tot calu’ căldură la zece! Ca să vă dau un ordin de mărime al manglelii, pe mine toată casa nu m-a costat mai mult de 5.000 € cu termopane Rehau, Made în Germany, sticlă belgiană, Kurt Saint Gobain, folie anti-efracție și anti-UV, antifonată (6 mm geam la exterior), polistiren extrudat (nu căcat de expandat cum pun ăștia la blocuri) și vopsea zgâriată + cărămidă aparentă din carton, made in Canada. Ceva frumos, ceva deosebit!

Acuma vreau să critic puțin și puterea potențială, reprezentată de candidatul PSD care vrea să preia puterea locală absolută în Sectorul 3, prin promisiuni neasumate. Neasumate dar ferme! Vreau să o critic așa, preventiv. Priviți această bandă desenată.

dați click pe imagine pentru rezoluţia maximă

Este tipărită pe coperta unui un pliant distribuit gratuit la metrou, în care, în mijloc, apare în foto Robert Negoiță, împreună cu alți ciumeți din partid, la reinaugurarea sediului PSD. De aceea devine indubitabil că N-ul de pe tricoul supermanului vine de la Negoiță Robert, nu de la Negoiță Liviu. Urmăriți cum N-uper-man îmbracă blocurile în scârțâietoare. Prosteală pe față! Negoiță Robert are masca pe ochi și doar un misterios N pe piept, ceea ce-i va permite, în caz că nu-și va ține promisiuna, să se eschiveze judecății de apoi a cetățeanului. Păi, cine a zis că Anvelopeităr IV din BD era N Robert? Fugiți de-aici! Era N Liviu, toată ziua, săracilor!

Citiți și bulele! Vin exact pe orizontul de așteptare al milogului român. Ați văzut ce zice omulețul căruia “I-a scumpit Boc gigacaloria”? Zice așa: “Măcar dacă s-ar fi fi ocupat Primăria să ne anvelopeze și nouă blocurile, cum s-a întâmplat la Sectorul 1″ Să vă anvelopeze și vouă… Ptiu! ‘Reați ai norocului de anvelopați social, cărora nu vă e rușine obrazului să cereți cu 15-20% mai mult pe apartament în Anunțul Telefonic, dacă, vorba aia, cotețul se află “în bloc proaspăt reabilitat termic”! Asta fără ca voi să fi contribuit cu un leu la investiția mea de contribuabil! Mie-mi dați vreo cotă din plus-valoarea asta picată din cer, speculanților? Neam de atârnători cu drept nemeritat de vot ce sunteți!

Oricum, dacă Negoiță Robert câștigă Primăria Sectorului 3 (fantastic, cum s-au gândit ei să confuzioneze bizonul afazic și pe parte nume!) le recomand cetățenilor din blocurile ce urmează a fi anvelopate, care au fete mari, cu muci de modeling în cap, să-și trimită odraslele la bunici pe toată perioadă reabilitării termice. Asta ca să nu se trezească pe schelă cu edilul anchetat pentru corupere de fecioare, cu cască albă de inginer pe cap și cizme galbene de cauciuc în picioare, sau poate chiar cu Bănicioiu care cică doar se uită lacom, cu năsucul lipit de geamul rece.

cucui.kamikazeonline.ro

Facebook Comments

40 Comments Marea Anvelopare Socialistă, faza pe sectoare

 1. Yeba

  Sigur, aici numai comentarii dadaist-detaliate cu GPS si HTC, si pe Facebook, unde nu se intelege de ce tb sa aiba toata lumea cont, replicile inteligente.

  Dati la rand, la asistatii socionetului, sa se ajunga si la aia neinteligentii din neFacebook, ca aia sunt mai greu de lamurit!

  <1000 de euro fara termopane, anvelopare pura. Oamenii lasati in pace pot asuma comportamente rationale: unii aveau balcoane deja inchise, altii nu vor deloc.

  Conceptul de anvelopare-cu-termopanare a mirato-scandalizat si pe o pensionara singura-pensie-mica din Calea Grivitei, "de unde, de unde?!" E, acum a aflat.

  Reply
 2. Nemo

  e-te-te, mare anvelopare pesedista mi ti l-a impaiat pe Gioana. sper sa ia vreo cativa pesedisti dupe el 😈

  [breichin' nius: Giona fu exclus din PSD].

  Reply
 3. ElCucui

  Nemo, merge GPS-ul pe Nokia de n-are treabă. Am uitat de Samsung. Ca vechi utilizator Apple computers îți recomand Samsung. Sunt dați dracului coreeni ăștia! Peste 10 ani, când una din două mașini pe stradă vor fi coreene, VW vor avea numai colecționarii.

  Reply
 4. ElCucui

  eugen, care plus? Argumentul încălzirii globale, în realitate, e un contraargument.

  Un CET produce în primul rând energie electrică. Că de-aia e CET și nu e CTE. Energia termică, din abur și apă caldă, este deci un produs secundar, "deșeu" chiar în anotimpurile în care lumea nu face Bâr! Bâr! în BD. Apa tehnologică trebuie răcită într-un fel pentru a fi reintrodusă în proces. Dacă ați văzut matale turnurile alea imense, mai pe lat. Alea-s turnuri de răcire, nu rezervoare de acumulare cum crede multă lume, în care se răcește apa tehnologică când lumea nu face Bâr! Bâr!

  Însă falimentul distribuitorului de energie termică centralizată, RADET-ul – cum ar veni în București, inevitabil la un consum înjumătățit cu polistiren și termopane, va duce la o dublare a producției de energie termică. CET-ul își vede de treabă (cu costuri ceva mai mari – deci tot înspre paguba noastră la factura de electricitate) va răci în atmosferă aceeași cantitate de energie însă populația se va îndrepta către surse de energie directe, locale: centrale de bloc, scară, apartament. Așadar, per total, energia termică produsă și eliberată în atmosferă crește, grosso modo, cu 50% față de situația actuală.

  Deci e o minciună.

  Reply
 5. Nemo

  mdeah, masura numarului de votanti PSD, USL, etece, este masura prostiei la romani. matematic, direct proportional.

  Reply
 6. Dragos

  acu' 2 ore, Geoana/#2 in ro, mandru nevoie mare (fara tzopaiala si fara mihaela dragostea lui): "am reusit sa blochez 3 saptamani legea asistentei sociale…am blocat 1 an legea educatiei nationale…"

  vid legislativ – avem voie sa impuscam doar caii schiopi, cretinii, nu!

  Reply
 7. Nemo

  @Bleen: mersi, nu prea stiam eu ce e cu "anveloparea", acu' m-am lamurit.[aveam impresia ca e un fel de "vopsirea blocului pe dinafara, sa arate toate mai "chic"" 😆 ] altfel, suntem total de acord.

  btw, locuiesc in alta tara, intr-un alt oras 😀 .., asa, unde pt ca au asfaltat astia prin curte si au facut nu stiu ce chestie la garajul comun, o sa creasca chiria pe luna. asa incat, "pt binele comun", desi nu am masina, o sa ma arda si pe mine la buzunar 😉 .insa nu ia de la vecini de strada, ci tot de la locatari. real capitalism, deh.

  @El Cucui: ti-am zis, folosesc smartphone-ul pt aplicatiile alea inteligente, in rest nu ma intereseaza pa partea tehnica 🙂 . si da, am inteles ca Apple-ul/telefon se pare ca e un pic mai inteligent decat HTC-ul de ex(dintr-o conversatie de ieri, cu unul care a schimbat mai multe). daca il folosesti pe post de GPS cand esti in masina, iti arata in real time unde esti, nu ramane punctul de orientare in afara; desi, parerea mea e ca exista niste subiectivism la faza asta :). iar dadaismul se referea la postarea mea(da' cred ca era clar).

  vivat pensionarii! 👿

  Reply
 8. ElCucui

  @Nea, să știi că am tras cu ochiul și pe la bucătărie, am vorbit și cu mai mulți români implicați în alimentația publică elenă. O să-l rog pe colegul meu care a muncit un an în mai multe restaurante din Creta să scrie ceva. Nu-ți spun cât de curat e cel mai ponosit WC, de la cea mai obosită tavernă. Și găsești inclusiv spirt de dat pe colac.

  Stau în gazdă la un tip care distribuie iaurt de tsatsiki. De 7 feluri. La 6,00 e pe traseu, la 18,00 poate n-ajunge acasă.

  Reply
 9. Dragos

  "Luăm bani de la toţi bucureştenii şi îi dăm unei părţi a acestora"

  chestia cu luatul de la unii, de regula albinutze, pentru a da la trantori si lichele*, de regula votanti PSD/PRM/OTV/USL, este sportul national dopo '89, a depasit regele fotbal. mai nasol este ca s-a luat o halca semnificativa din prezentul si viitorul tineretului.

  *stiati ca Ciutacu locuieste intr-un apartament social?

  Reply
 10. Flavia

  Nu am inteles. La asistatii de la 1 respectiv 3 le-au pus si termopane? Sau strict scartiitoarea pe pereti? Si cam cu cate grade creste temperatura din apartament dupa marea anvelopare. Daca ma iau dupa ce spun unii nu ar mai fi nevoie de sistemul centralizat de caldura. De atata izolare.

  Reply
  1. Florina

   păi cum, numa' anvelopare? nooo, e reabilitare termică all inclusive, doar nu ne jucăm cu izolarea.
   şi le pun termopane de-ale chinezeşti sau turceşti care pînă se rambursează împrumutul încep deja să se curbeze.

   Reply
 11. Nea

  ElCucui, încearcă să mănânci ceva, fie şi o ţaţică, într-un local din Grecia înainte de ora 10. Asta nu dovedeşte neapărat lenea patronului de tavernă, ci ora la care se scoală clienţii.

  Yeba, 1000 E / apartament? Cu termopan, materiale şi manoperă?

  De ce, oare, tot ce i se întâmplă de la o vreme lui Geoană mi se pare profund comic?

  Reply
 12. eugen

  .. buuun.. toate bune si frumoase.. sa zicem ca prin anvelopare se reduce consumul de energie, care energie e pe terminate si noi, cu spirit civic avem grija de generatiile viitoare.. asta e la plus.. dar, dc. avem dovezi ca anveloparea unui ap. se ridica_nu zic costa_la 30.000 parai , atuncinoi, tot cu spirit civic nu scrim pe blog, ci scrim, semnam si stampilam la unii care cica ii cheama DNA… si tot din spirit civic, mai mergem si pe la sedintele de consiliu local_intrarea libera , ca la matineu_ si vedem, analizam cand toarasii consilieri aproba, voteaza asemenea tarife.. punct.

  Reply
 13. Merechene

  Bleen, pai cica au facut izolatie termica la blocuri pentru ca erau pierderi mari 😀 , nu pentru confortul locatarilor. pe mine ma enerveaza inca ceva. daca stai la bloc, esti pensionar si ai sub 10 mil, iti dau nataraii subventie. cu alte cuvinte, proprietarii de apt. = proletari; proprietarii de casa = burghezi. cei care stau la casa stiu ca nu este chiar asa. 🙂

  Reply
 14. ElCucui

  Nemo, ai aici principiul hoției asistențialiste. Dacă Primăria lua banii de la BEI și transfera creditul către asociațile de locatari, ca să fie rambursat de beneficiari tot în 25 de ani, să fi văzut tu atunci negociere la sânge cu constructorul. Aveam la bloc un moș cu pijamalele pe sub pantalonii de tergal și fes în cap, cu ciucurele retezat, de cred că îl scotea pe constructor în pierdere! Nu au cerut bandiții nici măcar cei 20% locatarilor anvelopați (cf. cerințe BEI) numai ca să nu se amestece vulgul în devizele primăriei. Nuu! TOTUL ABSOLUT GRATUIT, dragi cetățeni! Totul pentru binele comun! Nu trebuie dumneavoastră decât să semnați la recepția lucrării, un rahat de deviz de 30.000€ per apartament. Nu vă speriați, plătește Primăria. Obligația voastră e să semnați și să vă bucurați de facturi reduse la întreținere!

  Te-ai prins, Nemo?

  Reply
 15. ElCucui

  Bleen, asta în condițiile în care, ai să vezi, jaful se va stopa într-o bună zi și trei sferturi din blocureni vor rămâne cu blocurile neanvelopate dar buni de plată pentru baftiștii care au prins pomana din mandatele generoșilor primari socialiști.

  Reply
 16. ElCucui

  Yeba, muncesc până târziu și nu mai au timp să consemneze operațiunile în contabilitatea firmei. Salariul minim la welferi e 600€ de-asta i-am eliminat din start. Iar sistemul de decontat diurne, sporuri, duminici lucrate, ore suplimentare e diabolic și scăpat de sub control. Am mai stat și eu de vb cu revoltați din sistemul privat și mi s-au plâns. Cică salariul unui funcționar e decent, are 1200 tarifaru' dar problema e că el ridică real 2000-2500

  Și la ai mei la C-ța oamenii și-au făcut blocul pe banii lor. Bașca acoperiș cu șarpantă, mansardă de uscat rufe, jgheaburi și burlane noi. O scară a costat mai puțin decât un apartament în sectoarele 1 și 3.

  Reply
 17. ElCucui

  Nemo, am văzut noua Honda Civic. E trăznet! Nu ai cum să optezi pentru Volkswagen în locul ei decât dacă o ai mică. Tăricică, dar foarte mică. Eu sunt utilizator de Apple din '90 și până în prezent strict din motive de fiabilitate/stabilitate, mai ales pe parte de grafică. Am dat zeci de mii pe mașini și soft dar mi se pare aberant să dau 800€ pe un telefon. Mailurile și late breaking news pot să le citesc și pe Nokia sau Blackberry. Să navig pe 5 inch nu mă interesează. Ca jucărie e mișto. Ia-ți dacă vrei să mai faci o facultate. Eu nu sunt dispus să mai deschid cărți tehnice. Am prin casă cărți tehnice cu paginile netăiate.

  Mișto asta cu "dadaista". Mulți o iau ca atare.

  Reply
 18. Bleen

  @nemo

  Ce are anveloparea cu binele comun? Vorbim de spaţiul comun? Nu. Vorbim de trafic? Nu? Vorbim de estetica oraşului? Nu. (se pot vopsi blocurile de la stradă şi fără izolare).

  Aici chiar nu e vorba despre binele comun şi nici despre cine îşi trage partea. E vorba despre cine îşi trage întregul, nu partea.

  Luăm bani de la toţi bucureştenii şi îi dăm unei părţi a acestora. Avînd în vedere că vorbim de împrumuturi, îi luăm şi de la viitorii bucureşteni de peste 5 sau 7 ani.

  Şi nici măcar nu e vorba despre o necesitate vitală. Nu moare nimeni fără izolarea termică (şi fonică) a casei.

  Reply
 19. Yeba

  Dacă muncesc până târziu, când mai au timp să fure și cine mai welfărește, că nu mi se închide bilanțul?!

  Trebuie că ponderea celor care muncesc e necuviincioasa pentru o societate funcțională și @Nea vrea să ia spre adopție peripateticieni dinspre partea de welfare, ca are de unde alege.

  Blocurile anvelopate de proprietari (si nu categoria celor care și-au luat casă din banii mei, că așa a poftit Petrică) au costat putin sub 1000 de euro/apart. Si sunt ton sur ton in cvartal. Cred ca restul l-a incasat artistul plastic care a stabilit combinatiile de culori pe Grivitei.

  Reply
 20. Nemo

  *mie-mi place noua Honda Civic 😛 . noroc de mine, ca locuiesc acum intr-o zona in care n-am nevoie de masina, ca mai ca mi-as lua. am apreciat intotdeauna bicicleta, mi-au furat 2 pana acum 😀

  *folosesc un Android, am avut mereu impresia ca e snobism curat sa folosesti produse Apple :mrgreen: insa, de cand am vazut la niste colegi noul 4S, mai ca as deveni si eu o victima 😆

  [note: initial mi s-a parut si mie inutila ideea de smartphone, dar am descoperit ca folosesc anumite aplicatii la job in mod extensiv, in materie de "external brain" :mrgreen: ]

  *ia uite ce zice Ioana Ene de Base: "Nu stiu daca Traian Basescu va intra in istorie ca presedinte supravietuitor sau invingator, dar stiu ca are mari sanse sa ramana drept presedintele care atunci cand ar fi putut sa reformeze statul nu a vrut, iar cand a vrut, nu a mai putut. ".

  *ontopic: Cucui are si n-are dreptate. daca locuiesti intr-un oras mare, asta e, sunt taxe de oras mare care te usuca, "pt binele comun". ca isi trage fiecare partea, e o chestie. ca la romani isi trag mai mult, si pana la Apostu, nici de puscarie nu prea le pasa edililor, e alta chestie.

  in fine, cam dadaista postarea. toate ca toate, pana la Mini Cooper 😆

  Reply
 21. Bleen

  off topic

  Doar USA şi Polonia stau mai bine decît România…. Sîntem pe aceeaşi treaptă cu Norvegia şi Canada.

  http://www.gandul.info/financiar/analiza-elvetian

  19. Statele Unite ale Americii: scor 4,8

  18. Polonia: scor 4,8

  17. România: scor 5,1

  16. Norvegia: scor 5,1

  15. Canada: scor 5,1

  14. Italia: scor 5,2

  13. Finlanda: scor 5,3

  12. Bulgaria: scor 5,3

  11. Olanda: scor 5,4

  10. Suedia: scor 5,4

  9. Belgia: scor 5,5

  8. Franţa: scor 5,5

  7. Danemarca: scor 5,6

  6. Ungaria: scor 5,8

  5. Marea Britanie: scor 6

  4. Grecia: scor 6,1

  3. Spania: scor 6,3

  2. Portugalia: scor 7

  1. Irlanda: scor 7,6

  Reply
 22. ElCucui

  1. Domenii = 100% țigani. 🙂 🙂 🙂 Sigur ai stat pe 1 Mai?

  2. Corolla cu 1,33 este o minune a tehnicii. Dacă nu ar fi existat, nu s-ar fi ambiționat nemții cu TSI-ul. Am avut și de-aia. Ai 2000 cmc turbo?! Golf TDI? Nu ești cocalar, ești tractorist. "Brăzdar" adică. I-ați și tu ceva pe common rail, cum a ieșit acuma la modă;

  3. Ce treabă am eu cu Bucurenci? Eu am treabă cu traficul, cu noxele, cu țăranii de la volan, cu ăștilea;

  4. Felicitări pentru opțiunea în viață. Roagă-te să fi fost respectată rețeta betonului care te înconjoară;

  5. Telefoane am 4 active din care am pus perna pe două. Nici unul Apple, HTC sau alte fițe. Dacă nu aveam copii, îl exterminam și pe ultimul;

  6. Ai auzit tu ceva, dar n-ai auzit bine. Mini Cooper S s-a dus la falimentul lui Vîntu. Pentru mașina firmei EU am vărsat banii CASH în firmă, DE LA MINE DIN BUZUNAR, când încă mai eram acționar 40% în firmă, înainte să apară Vîntu în acționar. Ba chiar am făcut cadou aceleași firme falite și o Toyota Corolla 1,3, luată în barter. 55k km – beton! Nouă!

  Reply
 23. Florina

  ElCucui,

  că-s capitaliştii-ai dracu' şi trebe stîrpiţi? ori lăsaţi să trăiască numa' dacă dau din munca lor la toţi, fiecăruia după nevoi?

  hai, zău, acu' şi tu, prea ai pretenţii de la mine! de un' să ştiu eu ce vrea să zică ditai fostu' lider regional care vrea să dea case moca la toată Europa luând de la bogaţi şi dînd la săraci?!

  Reply
 24. Dragos

  -am stat pe 1Mai, cunosc Domenii. 100% tigani

  -Corolla 1600cmc – ieri, tot pe acest blog, m-am dialogat cu unu' care se lauda cu 1300cmc. se pare ca eu, cu 20 ai mei, o am cea mai mare.

  -"merg numai și numai cu bicicleta" – la fel si Bucurenci, zice presa.

  -"sunt de meserie pa materiale de construcții" – ete fleosc, ce mare smecherie cu OL37 in betonu' care se face cu nisip, pietris, apa si ciment? io's pa electronica.

  hai sa te vad acum: cate celulare ai + cat e scoru celui mai scump ?

  (Mini Cooper S full a fost de la Vintu, corect ?)

  Reply
 25. ElCucui

  Dragoș, Sectorul 1 e și pe Chitila, eu stau la Domenii. Mi-am schimbat Mini Cooper S full cu Toyota Corolla 1,6 Luna, mai pă modestie, mai de criză, că nu mi-am permis Logan. Treaba e că, dacă am de cărat numai propriul șezut, merg numai și numai cu bicicleta. Da, și iarna. Și azi. Cuum, tu folosești autoturismul ca să mergi la serviciu?! Cocalarule! Dacă vrei o discuție serioasă pe materiale de construcții te avertizez că sunt de meserie. La final, îmi cer scuze dacă ție nu ți-a mers prea bine în ultima perioadă.

  P.S. O curiozitate: ești anvelopat social?Sau v-ați lăsat sacoșa la coadă?

  Reply
 26. ElCucui

  @Florina, da p-asta ai văzut-o?

  "Numărul persoanelor fără adăpost este în creştere, ca urmare a evacuărilor lor din case de către companiile private care nu mai sunt dispuse să tolereze evaziunea impozitelor pe proprietate."

  Ce-o fi vrând să spună?

  Reply
 27. Dragos

  misto articol, acopera multe aspecte negative. se remarca in mod deosebit faptul ca autorul are valoare: casa in sectorul 1 (unu, baaaaaiii!) ca bashtanii, 5.000 €-deci are si parai, termopane Rehau-eeeee?, Made în Germany-mancatzeas, sticlă belgiană-nu turcesti ca alti tarani, Kurt Saint Gobain-deci e cult, folie anti-efracție și anti-UV- nu stie ce-i alea, dar i-a placut ca suna stiintific, polistiren extrudat- pai nu v-am zis deja ca baiatu' are valoare? vopsea zgâriată + cărămidă aparentă din carton, made in Canada. Ceva frumos, ceva deosebit! – lipseste un CUCUI auriu scris pe frontispiciul cosmeliei cu caracterele din D&G.

  lipsa din articol a macar unei parti pozitive din masurile actualei puteri trebuie pusa pe seama modestiei: logic ca autorul si-a schimbat, prin programul rabla, 1300'le din '72 cu un logan de top, Laureate, cu aer rece, volan usor si tetiere pe spate. cand e vorba de pablicrileishon de imagine cocalarul nu se uita la bani.

  curiozitate: ti-ai pus csenoane si leduri pe praguri ca sa moara dujmanii de oftica ?

  ps: plazma e mai tare decat elsidiu, fraieresteanule!

  Reply
 28. ElCucui

  @nea, e mișto ca poantă, numai că nu e reală. Crede-mă că muncesc mai mult ca noi. Am umblat prin câteva întreprinderi la tras cu ochiul. Nu de la lene li se trage ci de la hoție și welfărie. Dorm la prânz dar după ce se scoală muncesc până târziu.

  Reply
 29. andrei

  In procesul de faurire a societatii capitaliste multilateral dezvoltate, contribuie fiscare cu ce poate. Cu ce contribuie, aia e. Prostul plateste, desteptul huzureste. Se pare ca tu esti ambele la voi in sector. Huzuresti in termopane fine si ieftine, platind anveloparea scumpa si grobiana a altora. Ma refer, a celor care fac parte din masa de manevra politica, din care tu, platitorul la greu, nu faci parte. Ca daca ti-o iei constient, inseamna ca esti un cetatean inteligent si responsabil.

  Reply
 30. Nea

  O avea legătură?

  Noua inițiativã UE:

  Adoptã un grec pentru doar 500 de euro (pe săptămână)! Pentru aceastã sumã, el va face tot ce n-ai tu timp sã faci: va dormi pânã la amiazã, va citi ziarele, va bea o cafea, va discuta despre sport și politicã, va trage un pui de somn dupã-masã, va merge la bar, la restaurant și la chefuri.

  Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *