Offtopice si linkuri – 1 iunie 2014

foto: Suceava, al 14-lea oraș ca număr de cititori Blogary, 0.82% din total (0.91% în 2012, 0.65% în 2013 și 0.85% în 2014).

Aici puteți comenta în voie, despre orice. Zilnic vom avea linkuri politice și din lume adunate, de la noi și de aiurea.

10:31 – Crin Antonescu: Model pentru Vasile Blaga. Si nu numai
Facebook Comments

8 Comments Offtopice si linkuri – 1 iunie 2014

 1. Bleen

  Scenariu.
  PNL se rupe în trei. O parte fuzionează cu PDL, o parte fuzionează cu PSD, o parte rămîne independentă.

  PDL se rupe în trei. O parte fuzionează cu PNL, o parte fuzionează cu PMP, o parte rămîne independentă.

  PMP se rupe în trei. O parte fuzionează cu FC, o parte fuzionează cu PDL, o parte rămîne independentă.

  FC se rupe în trei. O parte își ia berea și se mută la altă masă, o parte se supără și cheamă un taxi, iar a treia parte nu mai găsește pe nimeni la masă după ce se întoarce de la budă.

  PNȚcd se rupe în trei. O parte ia ștampila și se pozează cu ea pe facebook, a doua parte îi dă like, a treia parte îi dă block și report.

  Reply
 2. Bleen

  Celor care o tot dau cu candidatura lui Macovei, le zic următorul lucru.

  Uite cum facem. Comitetul ”Macovei Președinte” deschide un cont. Nimeni nu are dreptul să se atingă de cont dacă Macovei nu candidează. La data limită, dacă nu candidează, banii din cont se întorc la donatori.

  Macovei candidează doar dacă, cu două săptămîni înainte de înscrierea candidaților, în cont se strîng 3 milioane de euro, sumă necesară unei candidaturi simbolice, fără șanse. Dacă se strîng 10 milioane de euro am putea vorbi despre o candidatură cu șanse.

  Dar aceasta nu e singura condiție. A doua condiție a candidaturii e înscrierea a 30 de mii de voluntari pentru Macovei Președinte. Dacă cei înscriși nu participă la acțiunile de campanie sînt nevoiți, prin contract, să plătească despăgubiri (1-2 salarii medii pe economie).

  Repet: 3 milioane de euro în cont și 30 de mii de voluntari cu contract. Altfel ne băgăm în seamă aiurea.

  Pînă atunci, eu zic s-o lăsăm în pace pe Macovei.

  Reply
 3. Beavix

  Statistica asta cu orașele are o bubă: toți vizitatorii care intră de pe conexiuni mobile (din România) sunt raportați ca fiind din București, indiferent de locul în care se află ei în realitate.

  Reply
   1. Beavix

    Mda, trebuia să fac precizarea că mă refer la conexiuni mobile GSM (3G, 4G etc), nu la cei care intră de pe telefonul conectat la o rețea WiFi.

    Eu de exemplu folosesc toată ziua conexiuni Vodafone sau Orange și sunt identificat după IP ca fiind din București (eronat).

    Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *