Offtopice si linkuri – 2 iunie 2014

foto: Londra, al 15-lea oraș ca număr de cititori Blogary, 0.79% din total (0.65% în 2012, 1.04% în 2013 și 0.79% în 2014).

Aici puteți comenta în voie, despre orice. Zilnic vom avea linkuri politice și din lume adunate, de la noi și de aiurea.

18:30 – Cum se conduce pe ”dreapta”: cu orgoliile deoparte, uitând de mandat și lipit de scaun
09:37 – Vio! Fii bărbată!
Facebook Comments

16 Comments Offtopice si linkuri – 2 iunie 2014

 1. Yeba

  Nope ce? Adica nu mai scrii articole, nici des, nici rar? Nu ne mai pui stiri inteligente din toata lumea? Mă rog, aș fi zis că e un an ofertant, dar tu ai scris articolele de acum 2 ani. Știm că iese Ponta și că PDL se duce în PNL. Băse e out beyond imagination, dar probabil fericit. Pe de altă parte, e 2016 blogaristically speaking. Hai, încă un efort. Scrie-le și pe-astea și ai scăpat.

  Reply
 2. Yeba

  Asa. O idee pt Ponta. De procesele lui J nu stiu cat se poate lega, ca oricare ar fi, are Ponta altele si mai si.

  Daaaar: „JohanniS (ca nu stiu unde-i ss-ul pe tastatura) ii va obliga pe toti romanii sa invete nemteste!” Inclusiv să scrie (asta pt turul II).
  Ei, cum sună?!

  Reply
 3. Yeba

  Aicea nu se schimbă ziua, rămânem mereu copii. Cică aderarea la PPE trebuie să fie acceptată și de PNTCD. E buna si stampila.

  Reply
 4. Bleen

  Atenție! Lideri, nu partide sau grupări politice.

  Mihail Neamtu

  Şi alţi lideri au început de jos: Iuliu Maniu, Charles de Gaulle, Winston Churchill. În 1899, la prima participare în alegeri, Churchill a pierdut competiţia din comitatul Oldham. Dar aceşti politicieni nu şi-au pierdut încrederea în valorile pe care le promovau şi au continuat să lupte.

  Reply
 5. Bleen

  Victoria lejeră a PSD în urban (44%-35%) și, mai ales, în orașele mari (46%-35%) în fața dreptei (PNL-PDL-PMP-FC-PNȚcd) e mai mult decît o victorie conjuncturală. Spune o poveste despre mediile și structurile sociale în care a penetrat PSD, despre canalele și metodele de comunicare, despre mesajele și purtătorii de mesaj. În orașele mari alegătorii nu sînt aduși la vot de primar cu arcanul sau găletușa. A fi pesedist nu mai e lucru de ocară. Persuasiunea funcționează altfel, relațiile sociale sînt altele.

  Reply
 6. Bleen

  La asta cu structurile (masonice, oculte, bildălberg & shit) care îi persecută pe Ponta și Antonescu și-l ajută pe Klaus Johannis (probabil pesediștii o să înceapă să scrie Johanniß) nu mă gîndisem. Oculta germană și zeitgeißt și gaßland care luptă împotriva a fix 7,4 milioane de rumanieni.

  Reply
  1. EroulBula

   Cred ca asta va fi directia de atac anti Johannis, in campanie: omul slab si fara radacini (nu ca noi, mandri ca suntem romani), marioneta lui Basescu, a serviciilor si gruparilor oculte mondiale care vor sa transforme Romania intr-o colonie.

   Vad ca l-au activat pe DD care lanseaza apel pentru alianta impotriva lui Basescu. Probabil ca i-au promis ca-l scapa de dosar si-l lasa sa redeschida OTV-ul, cu conditia sa latre pana la prezidentiale.

   Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.