Offtopice si linkuri – 15 mai 2014

foto: 82nd Airborne

Aici puteți comenta în voie, despre orice.

Zilnic vom avea linkuri politice și din lume adunate, de la noi și de aiurea.

20:23 – Victor Ponta – răsfățatul sistemului
Facebook Comments

10 Comments Offtopice si linkuri – 15 mai 2014

 1. Rheia

  Finala din noiembrie 2014 între Cristi Diaconescu din partea USD și MRU din partea „restului lumii”. (Habar n-am ce se va-ntîmpla cu Veve. Probabil își va descoperi vreo hipertensiune secundară sau un diabet incipient, că nevroza e luată de Stolo și tiroida de Băsescu. Oricum nu contează, că nu el ca persoană e votat, ci ceea ce reprezintă.)

  Reply
 2. Gramofonu'

  Sa-i spuna cineva lu’ pm ca e rost de dat cu barca in Timisoara. Poate vrea si fadoina.

  Reply
 3. Bleen

  Forțele speciale române sînt singurele cu care forțele speciale americane au lucrat în unități mixte. Mai mult, sînt singurele care au avut sub comandă operatori ai forțelor speciale americane (Delta, SEAL, MARSOC, Green Berets, Rangers etc). Forțele speciale americane lucrează constant împreună cu alte forțe speciale ale statelor NATO sau aliate, dar nu în unități mixte.

  Beat this, Dan Puric!

  Reply
 4. Bleen

  Ei bine, eu cred că familia trebuie să fie principalul pilon al societăţii româneşti. Tinerii trebuie să primească sprijin să iubească, să-şi construiască o familie şi să se dezvolte în România. Ei trebuie să aibă oportunităţi de a se angaja, şansa la o locuinţă proprie pentru care să nu plătească o viaţă întreagă şi ajutor în momentul în care trec prin dificultăţi.

  Reply
   1. Yeba

    ca sa nu spun ca eu am citit in sensul ca sa nu plateasca deloc, sa fie scutiti o viata intreaga, sa fie gratis. Poate-i dau idei.

    Reply
  1. Gramofonu'

   Daca toata lumea si-ar putea permite mai multe locuinte proprii intr-o viata, atunci ar creste preturile, oferta fiind limitata. Si iar nu si-ar mai putea permite toata lumea.

   Mission impossible, nici Tom Cruise n-o rezolva pe-asta 🙂

   Reply
 5. Bleen

  Prezidențiale (INSCOP):

  Ianuarie-martie-mai

  Ponta – 37.3% – 38.7% – 41.7%
  Antonescu – 28.0% – 25.0% – 20.7%
  MRU – 14.1% – 14.6% – 17.1%
  Predoiu – 7.2% – 9.3% – 8.6%

  Reply
  1. Gramofonu'

   Daca-s pe bune, atunci e simplu: Predoiu e dat la o parte pentru MRU, alegatorii se reorienteaza, MRU il bate pe Antonescu si intra in turul 2 cu Ponta.

   Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *