Offtopice si linkuri – 21 mai 2014

foto: Cluj, al doilea oraș ca număr de cititori Blogary, 3.79% din total (3.78% în 2012, 3.67% în 2013 și 4.21% în 2014). Aici puteți comenta în voie, despre orice. Zilnic vom avea linkuri politice și din lume adunate, de la noi și de aiurea.

08:11 – DNA: Avocatul Aurică Cocaină din Baroul Argeș, reținut pentru trafic de influență
00:05 – Russian History Is on Our Side: Putin Will Surely Screw Himself
Facebook Comments

11 Comments Offtopice si linkuri – 21 mai 2014

 1. Bleen

  Elena Udrea. ”Cristi…ăăă…domnul Diaconescu spunea…” Dacă cineva spera să-l vadă pe Cristi…domnul Diaconescu…prezidențiabil, gata, s-a terminat.

  Reply
  1. Rheia

   Eu zic că-o chestie de moment. Parcă în Urzeala tronurilor își imagina cineva că Rob Stark n-o să ajungă rege pe Tronul de Fier. Ete că l-au chilărit din al treilea sezon. Iar strîmbăciunea de Theon Greyjoy trăiește.

   Reply
 2. Bleen

  Teo Bobe

  4 mins ·

  asta cu boicotul e ca si cum te-ai face pustnic, daca nici o gagica nu vrea sa se culce cu tine. ca sa pui presiune pe ele.

  Reply
 3. Bleen

  Ca să-l bați pe Ponta îți trebuie un candidat cu notorietate mare, cu mai mult vino-ncoa electoral decît Ponta, acceptat de structuri și care să reprezinte noul și schimbarea. Simple as fuck.

  Reply
 4. Bleen

  Biden e un clovn, unul dintre cei mai caraghioși gafeuri ai politicii americane, recunoscut ca atare. Însă mă bucur că i-a zis lui Ponta ”președinte”.

  Acum dreapta nu se mai poate agăța de speranța, imbecilă, că americanii decid președintele României. Va trebui să caute alte tărîmuri ale visării unde să se refugieze, să tragă alte cocaine și lsd-uri.

  Reply
 5. Bleen

  Pînă la prezidențiale nu se mai spală nimeni pe mîna care a atins clanța care a fost atinsă de mîna hamalului care a cărat bagajul șoferului soției lui Biden.

  Reply
 6. Bleen

  Arestările preventive se fac cînd arestatul reprezintă un pericol public sau ar putea împiedica justiția dacă s-ar afla în libertate. Arestările, pron natura lor, au caracter de urgență. Să înțeleg că în campania electorală mafioții nu reprezintă pericole sociale, nu pot influența mersul justiției și caracterul de urgență dispare?

  Are vreo obligație justiția să fie atentă la scorurile electorale ale partidelor? Se pot amîna sau bloca dosare în justiție din cauza campaniei electorale și pe considerente de scor electoral?

  Politicienii pot aduce ca argument împotriva arestărilor oricînd scorul electoral, pe tot timpul anului. Este argumentul scorului electoral valid și trebuie luat în considerare de justiție? Dacă aducem argument împotriva împlinirii actului de justiție potențiala influență asupra scorului electoral, nu mai bine desființăm justiția și condiderăm scorul electoral un criteriu mai important decît justiția?

  Timp de o lună, pe timpul campaniei, infractorii din politică pot face infracțiuni, pot împoedica actul de justiție fiindcă au imunitate pe timp de campanie. Ăsta e semnalul?

  Arestările sînt mofturi ale procurorilor la care se poate renunța pe timp de campanie? Dacă acestea pot fi amînate pe considerente politice (campania electorală), înseamnă că nu sînt necesare, nu?

  Se dă liber la corupție pe timpul campaniei electorale?

  Dacă argumentul influenței electorale este valabil, sînt dosarele politicienilor dosare politice?

  Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *