Panarama continuă

In ciuda avertismentelor mele publice, Presedintele PSD, Liviu Dragnea, continua circul mediatic punand Romania intr-o situatie dificiala in relatia cu partenterii financiari internationali. Ori domnul Dragnea nu a inteles ori nu am reusit eu sa vorbesc mai rar.

Este asa de pornit incat a ordonat o executie programata cu public al carei final s-ar putea sa-l surprinda. Ca asa e in Romania, cauti ceva si dai peste altceva.

Nu ca as lua eu apararea tehnocratilor, dar din executia bugetara pe 2016 aceasta comisie de ancheta s-ar putea sa dezvaluie un lucru sa nu-i convina domnului Dragnea.

Eu sunt revoltat. Nu de faptul ca vrea sa faca Liviu Dragnea comisie de ancheta. Sunt revoltat de dispretul cu care ne trateaza pe noi, membrii comisiei, dandu-ne intrebarile dinainte sa se intruneasca comisia. Asemeni lui Kim Jong-Un, presedintele Coreei De Nord, presedintele PSD pregateste o executie dar nu pentru Ciolos, ci pentru restul societatii care nu il sustine. Sau este o repetitie cu public pentru ceea ce urmeaza sa-i faca presedintelui Klaus Iohannis?

Omul vrea sa ne arate ca poate ancheta pe cine “vrea muschii lui”. Si noi, restul, ce facem? Stam si ne uitam la el si-l aplaudam? Nu!!!

Eu am intrebarile mele profesioniste si nu puerile ca cele sugerate de Liviu Dragnea. In ziua in care se intruneste comisia o sa le fac publice.

Daca voi, romanii de peste tot care cititi aceasta opinie, aveti si voi idei, va rog sa mi le trimiteti pana saptamana viitoare. Sa nu-l lasam pe Dragnea sa ne opreasca sa gandim si sa avem opinii!!! Curaj, hai ca se poate!

florin citu(Foto: economica.net)

Facebook Comments

1 Comment Panarama continuă

  1. Mihai

    Sunt de foarte recent un „follower” al dumneavoastra. Am crezut ca nu mai exista liberali in partidul niciodata liberal dar ma bucur ca m-am inselat.

    1-2 intrebari am pentru dumneavoastra : De ce este PNLul mereu gica contra(ex cele 102 taxe taiate) si toti ceilalti in PNL care nu sunt liberali gandesc parca de pe nava borgilor cand vine vorba de DNA, catuse la televizor, arestul preventiv ,urmarirea penala(care poate din pix sa se termine cu trimitere in judecata sau NU!), libertatea omului in fond pana la pronuntarea unui judecator?

    Multumesc!

    Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *