Reţeta ideală de praline pentru clarificarea doctrinară a PDL

Se ia un membru PDL şi se alege primar de municipiu reşedinţă de judeţ, nici prea mare, nici prea mic, după gust. Să zicem, Rîmnicu Vîlcea. Se presară cu mită din belşug, apoi se amestecă cu un viceprimar. Se scoate viceprimarul din funcţie, după care se lasă un pic la însiropat. Între timp, se aprinde DNA-ul pînă devine incandescent. Se introduce pe rol la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie. Pralinele astfel obţinute se lasă într-un loc răcoros, pentru a fi servite cu pachete de acasă.

Atenţie, gospodine! Reţeta este valabilă numai pentru praline, deoarece sînt membre PDL. Cu bombo am încercat şi nu merge.

Facebook Comments

1 Comment Reţeta ideală de praline pentru clarificarea doctrinară a PDL

  1. zexe

    @nedo, chiar daca as fi fost gospodina nu as fi pus botul la reteta ta. Cand justitia din Romania da o sentinta cu executare unui primar, membru al partidului de guvernamant, oricare partid ar fi fost, asta se poate intampla decat doua sitautii:

    1. S-a declansat jihadul, adica ar trebui sa ne asteptam la deschiderea "focului" incrucisat. Lumea interlopa primeste lovitura dupa lovitura. Clanul Preda, Clanul Duduienilor, Clanul Camatarilor, si ceilalti, ridcati pin surprindere din patul lor de echipa lui Blaga au inceput sa riposteze folosinduse de tot ce le este lor mai "apropiat", adica Justitia Romana.

    2. Este semnul dat de Justitie ca a deveneit independenta de putere, de comenzi politice, de interferente in procesul judiciar, etc. 🙂 Desigur ca glumesc.

    Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *