Serviciile ce-au păzit?

Sau cine ne-a lăsat nucleara în farfurie?

Poveste reală, acum petrecută.

Am fost să-mi iau țigări, în colț la bloc. Vînzătorul mi-a dat o sticlă de Pepsi cu emoticon, zicîndu-mi că ăla e Dragnea. Om simplu, cumsecade, din popor.
În spatele meu, o bătrînă. Ai fi jurat că e votantă PSD. Și o aud: ”Arză-l-ar focu’!”. Mă întorc și vreau să mă conving.
– De Dragnea ziceți?
– Păi de cine, mămică?! De el.
Și repetă.

Întrebare: serviciile ce-au păzit, nu au știut care este starea de spirit a populației? Ce-au făcut ca să nu se ajungă la situația asta? 
Și dacă da, au știut și au tăcut, e grav. Și dacă nu, e și mai grav.

Sîntem în cea mai gravă criză politică din ultimii posibil 27 de ani, iar doamna Turcan, președinte interimar – pînă la vară! – a PNL, considerat principal partid de opoziție, nu știe că odată cu căderea, în orice fel, a prim-ministrului, cade întreg guvernul. Adică ȘI Iordache!

Raluca Turcan, realitatea.net:

Guvernul Grindeanu, la ceas de seară, a săvârşit o mârşăvie care a dus automat la albirea dosarului şefului de partid, Liviu Dragnea. Această ticăloşie pe care a săvârşit-o guvernul Grindeanu a nemulţumit o Românie întreagă şi a sfidat orice regulă de bun simţ şi decenţă. Am văzut că domnul Grindeanu a dat înapoi, dar nu a spus nimic despre asumarea greşelii. Acesta a greşit şi s-a comportat incorect faţă de miile de români care respectă legea. PNL consideră că domnul Grindeanu şi domnul Iordache trebuie să-şi dea demisia. 

Tuto!

Deci, copii, dacă vreți anticipate, noi cu cine votăm?

servicii

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.