Stati linistiti la locurile voastre

Pînă vă calmați. De asta e și vizita în Luxemburg a președintelui foarte bine venită în context:

Cred ca este bine intr-un fel ca am avut aceasta vizita de stat imediat dupa alegeri si pana ne intalnim cu totii o sa fim iarasi foarte calmi si o sa analizam la rece toate rezultatele – Mediafax

Pe ăsta noi l-am ales, stînd la cozile acelea ucigătoare în străinătate. Și acum, după un an și jumătate, vreți să mai iasă lumea la vot?! Voi vă dați seama ce le cereți oamenilor? Și pe cine să voteze, mai ales?!
Zic să fim raționali și să vedem lucrurile așa cum sînt, nu cum ne-ar plăcea să fie.

Stați liniștiți și cu sectorul 1, renumărarea voturilor lui Clotilde Armand. Nu neapărat pentru că sper că vă dați măcar seama că ”o corelație negativă puternic semnificativă (-0.555, nivel de semnificație 99%)” seamănă bine de tot cu ”s-a constatat o extorsiune al unui degajament într-o apă”, ci și pentru că:

El a adăugat că USB a avut inițial delegați în toate secțiile de votare din Sectorul 1, dar că nu a fost vorba de membri de partid, ci de persoane care și-au oferit ajutorul. O parte dintre acestea s-au retras, inclusiv pentru a participa la concertul Maroon 5, care a avut loc duminică seara în București. – Agerpres

Adică voi vreți revoluție, lume în stradă pentru că ăstora le-au plecat oamenii din secții de la alegeri la concert? Păi atunci ori sînt foarte proști, și atunci m-am lămurit și cu stînga caviar, ori nu, chiar foarte deștepți.

Alegerile locale sînt duse, oricît scandal ar face acum Nicușor Dan & comp. Mai bine facem viitorul guvern, zic.

Sau admirăm poze, că de-asta le și face, le și postează, altfel de ce ne-am trezi cu ele în news feed?!

carmen iohannis

Postată acum 10 ore. Știu, nu e contul ei. Ea doar intră în conversație. Vedeți aici.

(Foto: Facebook/Carmen Iohannis)

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *