Tovarăşul Hamlet de la CAP sau satisfacţia unui orgasm mic la hectar, obţinut în şedinţa de partid

Ne interesează un singur lucru: alegeri anticipate, celelalte – demisia guvernului şi a preşedintelui sunt adiacente, decurg din alegeri. Vom reuşi, probabil, pentru că ne tot gândim, să găsim soluţia blocării lucrărilor parlamentului, rămânând însă acolo nu ca prezenţă fizică, ci ca şi scaune, ca să spun aşa. […] Deci suntem în Parlament, dar nu suntem fizic şi atunci vom bloca cvorumurile tot timpul, peste tot: şi în comisii, şi în birourile permanente, şi în plen. Neputând lucra, după un interval pe care nu îl ştiu în clipa asta, probabil o să le iasă limba de-un cot, o să fie dezastru. […] Domnul preşedinte este un ratat.”  Mircea Diaconu (Ring)

UPDATE. Excelent, Cristi Câmpeanu:
“Băsescu a înnebunit” sau despre cine nu ştie de fapt pe ce lume se află

„Cât este de „realist” să suspendăm acum toate instituţiile statului pentru că aşa cer câteva mii de oameni strânşi prin pieţele ţării? Cât de „realistă” e pretenţia că „poporul” este dedicat trup şi suflet în aceste clipe agendei USL, care doreşte anticipate ieri şi suspendarea preşedintelui din 2007, chiar cu preţul destabilizării ţării şi pierderii şi brumei de avantaje pe care le are faţă de ţările din jur? I-a întrebat cineva pe antreprenorii privaţi şi pe angajaţii lor, care duc greul crizei, plătesc taxe şi impozite şi tremură în fiecare zi de grija locurilor de muncă dacă vor revoluţie? Sau ăştia nu se pun, că sunt burghezi şi reacţionari. Cumva, ăştia nu par să se pună niciodată la socoteală.”

Facebook Comments

46 Comments Tovarăşul Hamlet de la CAP sau satisfacţia unui orgasm mic la hectar, obţinut în şedinţa de partid

 1. Ivan Zubeldian

  @Nemo: puteam dar sunt complet excedat de delirul ei și de aerele pe care și le dă. Într-un fel, mă agresează constant de câțiva ani. Dintr-un critic lucid al politicului a devenit o sursă constantă de otravă pentru mediul "societății civile". O fi ne-elegant să spui adevărul despre ea dar cu siguranță e terapeutic.

  Reply
 2. alt vlad

  "I-a întrebat cineva pe antreprenorii privaţi şi pe angajaţii lor, care duc greul crizei, plătesc taxe şi impozite şi tremură în fiecare zi de grija locurilor de muncă dacă vor revoluţie? Sau ăştia nu se pun, că sunt burghezi şi reacţionari. Cumva, ăştia nu par să se pună niciodată la socoteală.”

  Mi-e frica ca pariati pe un cal mort. Am auzit prea multi angajati "la patron" care simpatizau cu protestatarii in sensul inept al revendicarilor lor, si care sunt cam anti-basescieni. Mi-e teama ca va imbatati cu apa rece atunci cind va inchipuiti ca cei zece-douazeci de comentatori destepti si plini de umor de pe madama, ca si ceilalti (citi?) cititori ai ei sunt un esantion obisnuit pentru clasa de mijloc, cea care produce dar si gindeste in consecinta. Nu cred ca suntem asa de multi, si nici asa de calitosi (urat cuvint, scuze).

  Reply
 3. Ivan Zubeldian

  AMP? E doar grasă, n-are voce de partitura asta. În plus, e urâtă, nebună și plină de fiere. Ah, ce grozăvii pot să spun…

  La fat lady de care vorbesc eu puțini se vor aștepta.

  Reply
 4. Dragos

  "…oferta de finanţare este binevenită…" – Cristian Pârvulescu (alta jartea sinistra n.m.)

  exact BANII ii mana in lupta, ORICE lupta. bine a zis Sir Vanghele " Ăştia-şi vând nevestele mă, ascultă-mă ce-ţi spun. Ca să le dai o funcţie, îţi dă nevestele" cand a zis.

  Reply
 5. DanCanada

  Probabil Schettino e Boc. Sau Blaga?

  Iar moldoveanca lu' Schettino o fi in acest tablou insasi doamna Udrea 🙂

  Reply
 6. Bleen

  Cristian Pârvulescu, preşedintele „ProDemocraţia": „Oferta de finanaţare a USL este binevenită"

  Cristian Pîrvulescu nu crede că pactul propus de USL poate fi interpretat ca fiind coruptibil, oferta de finanţare fiind binevenită. „Fiind vorba de o ofertă de pact, ea trebuie luată ca atare. E o iniţiativă binevenită. Noi am cerut finanţări publice încă din 2008 şi din 2009, iar USL ne-a răspuns acum la solicitări, iar oferta de finanţare este binevenită. Noi vom avea discuţii cu toate partidele, nu numai cu USL. Scopul nostru este să fie asigurate alegeri corecte. Oferta USL nu mi se pare coruptibilă, iar Pro Democraţia va observa la fel de obiectiv alegerile, aşa cum a făcut-o şi până acum (…) Eu nu am spus că Traian Băsescu sau Guvernul Boc trebuie să-şi dea demisia, ci am pus problema legitimităţii PDL şi a lui Traian Băsescu, iar asta nu este lipsă de obiectivitate pentru că şi preşedintele a spus că se gândeşte la asta (…) Spre exemplu, eu nu cred ca o asociaţie declarată prin lege de utilitate publică să aibă prioritate la finanţare, ci proiectele în sine să obţină finanţările. De altfel, primul care a iniţiat în anul 2000 un astfel de text de lege prin ordonanţă de urgenţă a fost Valeriu Stoica (pe atunci lider PNL), iar pe vremea lui Adrian Năstase aceste asociaţii declarate de utilitate publică chiar au fost finanţate”.

  Reply
 7. gupi

  Tudor 19.19

  "Your computer or another computer on your network is compromised with a virus." e un mesaj automat trimis de infrastructura CloudFlare catre adrese IP de unde a avut parte de malware.

  Nu inseamna ca ai calculatorul infectat, ci ca la adresa ta de IP (sau foarte aproape prin vecini) au fost larve, viermi si alte goange.

  Alte detalii la http://www.cloudflare.com/wiki/DataSources

  Reply
 8. DanCanada

  USL e Titanic-ul (pe fundul marii), PDL e Costa Concordia, asa intr-o rila (cei ageri parasind vasul), iar Base e ofiterul de coasta, ala care striga inconstientului de Schettino sa se duca inapoi sa-si salveze oamenii.

  Reply
 9. Ivan Zubeldian

  Diaconu nu e un mare actor. Motanul meu e cu mult mai talentat. Un mare actor e cel care își anulează eul atunci când intră în rol. Știi că e De Niro și totuși nu e el. Diaconu e o frecție, e Diaconu indiferent ce joacă. Așadar, un actor mediocru, un caracter infect, o minte oligofrenă.

  Apropos, nu există viruși pe mac. E la fel cu inteligența în partidele politice, dacă e, e doar un accident provocat cu bună știință. Există malware pe care dacă ești suficient de fraier să fii de acord, ți-l instalezi singur. Ca Boc la PDL, e malware, nu e virus.

  Reply
 10. Yeba

  Nu mi-e clar, suntem prezenti in Parlament doar cu corpul astral si incasam corpul fizic al indemnizatiilor?

  Ar mai lipsi sa-si trimita corpul fizic in Piata, si sa militeze impotriva absenteismului. Sau milteaza AMP pentru ei.

  Reply
 11. filadel

  @NEA

  Brateș l-a băgat pe Iliescu. Mi s-au aprins toate lămpile. Brusc așa … din senin. Se potrivea ca nuca-n perete. Pe Brateș ăla nu-l caută nimeni să-i moaie măcar posmagii?

  Reply
 12. Nea

  Ce impact ar fi avut dacă Iliescu sau Roman apăreau primii? Puţini îl cunoşteau pe primul şi, aproape nimeni, pe al doilea. Bravos, dom' regizor!

  Reply
 13. Nea

  Ce rol a avut Diaconu la revoluţie?

  În coregrafia impecabilă a regizorului străin adus cu mari sacrificii din URSS, pe nume Kgb, ideea era să se meargă în cascadă de popularitate. Primul intrat în scenă a fost, de aceea, Caramitru, a cărui meclă era cunoscută de toţi. El l-a introdus pe Dinescu, cunoscuţi de mulţi. Odată gheaţa spartă, pe platforma de credibilitate s-au tras unul pe altul, ca la Oscar, toţi, până la ultimul pe listă cu voia dumneavoastră.

  Reply
 14. Tudor

  Ce e cu restrictia aia la intrarea pe site?

  "Your computer or another computer on your network is compromised with a virus."

  Sunt pe Mac, nu am viruși!

  Reply
 15. tucu

  Vad ca este viscol mare la toate posturile TV.

  PRO TV si a schimbat programul si dupa ce a ratat mitingistii transmite incontinuu apocalipsa alba.

  Daca te uiti la ei ingheti.

  Viscolul trece , Basescu ramine asa ca mai intii bagam tara n sperieti cu apocalipsa alba si apoi o scoatem din tremurat cu ''jos dictatoru''

  Si toate astea repede ca vine ziua indragostitilor , 1 martie, 8 martie , dragobetele,

  inundatiile si om mai vedea noi pina in iunie la alegeri.

  Reply
 16. eugen

  hai sa ne calmam.. a vorbit Traian pe firul scurt cu Obama, acesta a tras trei salve in sus si_a pornit viscolul.. de azi dimineata nimic despre jos basescu.. daca mai tine 3 zile s_a dus subiectul..vad ca nimeni nu se_ntreaba de ce n_au plecat pasagerii de la masina..zona sindrilita.. raiul tiganilor.. cred ca nici volanul nu_l mai gaseau cand sentorceau..

  Reply
 17. Dragos

  "e cam nasoală pasivitatea asta a dreptei. toţi papiţoii se cacă pe noi şi noi nici măcar nu putem reacţiona"

  putem reactiona – eu am strans baza de date cu toti nenorocitii, familiile lor pana la spitza 14, domicilii, program zilnic…tot tot tot.

  pe ei, respectiv pe mamele lor !

  Reply
 18. Dragos

  Tucu, (…cele trei posturi TV arondate stingii)

  NU sunt arondate stangii, sunt arondate puscariabililor SOV, Felix, Ghita si tuturor celorlalti sobolani ce intr-o societate cat de cat normala ar fi fost, in cel mai bun caz, cautatori prin tomberoane.

  ps: Diaconu nu-i actor, talentat nici atat, el si-a transpus pe pelicula, ca sa zic asa, fix natura prostanc-tembela cu care s-a nascut.

  Reply
 19. Never G

  @Nedo

  S-au imbolnavit unii de autosuficienta in dauna interesului personal. Se pare ca libertatea are si ea slabiciunile ei.

  Reply
 20. tucu

  @Nedo

  Este cam greu sa te vezi prin perdelele de fum lansate de cele trei posturi TV arondate stingii.

  PDL iul nu a fost capabil sa se scarmene prin buzunare si sa porneasca un post TV care sa mai balanseze situatia. Sunt prea zgirciti ca saraci nu cred. Probabil ca cu banii platiti de Videanu pe un etaj al cazarmii de la Snagov ar fi pus pe picioare un post TV.

  Vad ca pina si UNPR ul a reusit sa se lipeasca de sticla -B1 TV a transmis astazi juma de ora cit de frumos si harnic e Piedone.

  Reply
 21. Mih

  Tucu

  Poate ca era "dator" cu intrarea in politica, pt imaginea partidului. Si poate ca asta se leaga tocmai de "rolul" jucat in '89. Este o reteta cunoscuta…

  Reply
 22. tucu

  @Mih

  Citi nu au avut un rol.Si in 89 si inainte de 89 si inainte de inainte de 89.

  Hai sa ne bucuram de talentul lor si sa lasam rolurile celelalte in seama propriei constiinte .

  Eu nu am reusit de fapt sa raspund la alta intrebare

  Ce i trebue politica militanta lui Mircea Diaconu.

  El inpreuna cu multi altii ar fi trebuit sa faca parte din societatea civila.Putea si de acolo sa l injure pa Basescu sau sa l adore pe Antonescu..Fiecare cu gustul lui.

  Reply
 23. Mih

  Si totusi sa nu uitam ca "marele" actor a avut un rol inca din 22 (dupa)- cine-a tras in noi? "Faceti loc, faceti loc, tov Iliescu intra-n scena!" Si Diana, parca umbla dupa un "buletin" de Otopeni…

  Reply
 24. tucu

  Mircea Diaconu este un actor de mare talent.

  Asta insa nu are nimic de a face cu caracterul sau cu inteligenta.

  Reply
 25. valentin

  Unde-i Ilarion Ciobanu acum sa-i dea vreo doua scatoalce impertinentului? Bag de seama ce-l leaga pe Diaconu de Ponta: vesnica pubertate si apetenta pentru cersetori.

  Reply
 26. tucu

  De multe ori Dumnezeu imparte cu dreapta ratiune . Unora le da talent altora inteligenta.

  Mircea Diaconu a primit talent.

  Reply
 27. Dragos

  apel umanitar+ spam+urlet de neputinta&disperare: vazandu-i pe PRIMUL MINISTRU al RO (tara membra UE si NATO) si pe MINISTRUL APARARII al RO (tara membra UE si NATO) dand zapada la lopata, rog dinamitarea guvernului pentru curmarea suferintelor atat lor cat si noua.

  multumesc anticipat.

  Reply
  1. Florina

   la rînjetul ăla imbecil "am fi cei mai mari fraieri să ne dăm demisiile" am rîs nervos, asta mi-a fost reacţia, dar restul declaraţiilor jegului ăsta este stupefiant, nu-mi poate provoca decît furie.

   Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *