Treziți-vă!

DEMENȚA INCENDIATORILOR

1. Bănuiesc că intenția diferiților smiorcuți (prinși sau neprinși) ce au dat foc prin Australia a fost să demonstreze efectele „încălzirii globale”, să primească bani pe fundațiile „ecologiste”, să devină eroi prin stingerea incendiilor provocate chiar de ei (în cazul celor ce erau pompieri, voluntari sau nu) sau pur și simplu provocarea de victime și pagube materiale (nu degeaba unii erau islamiști). Pot fi și alte motive, evident, dar cred că cele enumerate acoperă majoritatea cazurilor.

2. Ultima cifră a incendiatorilor prinși în Australia în ultima lună era de 203. După cum oricine cu ceva minte poate bănui, aceasta este doar o mică parte a celor care au incendiat.
O extrapolare a cifrelor (să zicem la măcar 1000 de incendiatori) arată dimensiunea crimei.

3. Nu e doar Australia. Fenomenul e global, dovezile arătând același calapod al crimelor în Brazilia, California, Grecia, Spania etc.

Autorii crimelor: eco-marxismul, islamismul și alte cazuri psihiatrice.
😡

4. Evident, faptele aflate din presa locală nu se diseminează în presa centrală aparținând sexo/islamo/eco-marxiștilor, deoarece contrazic majoritatea „fake news” ce avansează agenda socialistă sau islamistă.

5. Smiorcuții au fost generați de părinți iresponsabili sau socialiști/islamiști, de „educația” dată de marxismul cultural ce a cucerit cam toate instituțiile, de expansiunea statului etc.
Însă le oferim ocazia să-și depășească analfabetismul funcțional și, analizând faptele și concluziile noastre, să vadă că-s manipulați.
Smiorcuți sunt cei de orice vârstă, incluzând multe cunoștințe de-ale mele, ce citesc asta și nu se prind de amploarea îndoctrinării lor.

Treziți-vă!

Facebook Comments

4 Comments Treziți-vă!

  1. Codin Coman

   Schimbarea climei este reală, pentru că lucrurile se schimbă continuu.
   Însă terminologia cu sens manipulativ „climate change” a apărut în discuțiile curente datorită neo-marxiștilor, după ce datele științifice adevărate (nu cele inventate de „fake news” precum CNN, MSNBC, NYT, WaPo etc.) au arătat o răcire climatică în ultimii ani, în locul sfintei „încălziri climatice” propovăduite de noii comuniști.
   Schimbarea climatică reală vine deasemenea în cicluri climatice (ceva „mai lungi” decât ciclurile economice), puteți da „google” pe tema asta.
   Deci, în contextul presei (deja e pleonasm dacă adaug „mincinoasă” pentru majoritatea mass-mediei), da, „climate change” e o glumă proastă, activitatea vulcanilor fiind de fapt principala „sursă de poluare”, nu activitatea omenească. Pun ghilimele, pentru că pe lângă multiplele substanțe poluante, „codoiul” NU e poluant, fiind util creșterii fotosintezei/plantelor.
   Scurtă paranteză: poluarea va scădea mai ales prin micșorarea transportului maritim (principala sursă de poluare umană, un voiaj al unei nave cu containere însemnând mii de tone de păcură arsă) – în principal datorită scăderii ponderii Chinei comuniste în importurile internaționale, firmele europene și mai ales americane aducând producția mai aproape de piețele noastre, pentru a nu mai depinde prea tare de comuniști – trăiască automatizarea!
   Amenințarea eco-marxiștilor cu potopul, apocalipsa etc. e veche de vreo șase decenii (și chiar dacă seamănă, e infinit mai puțin probabilă decât cea nucleară, cu care se băga spaima în popoare în timpul „războiului rece”). De fiecare dată, apar niște „vedete” care susțin că omenirea va fi distrusă în 8, 10 ani etc. Înaintea Gretei (și părinților care o manvrează) au fost Leonardo di Caprio (un imbecil, chiar dacă e un mare actor) cu Al Gore și chiar terminata aia de Jane Fonda (zisă și Hanoi Jane – pentru niște fapte tipic comuniste).
   Iată că planeta noastră încă există, pădurile cresc la nivel global (chiar dacă la noi este, într-adevăr, un imens dezastru), după atâtea apocalipse anunțate cu surle și trâmbițe.
   E trist că tinerii de azi habar nu au de aceste lucruri, informațiile fiind ușor de găsit la sursele academice…

   Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *